görücü mevzusu :) :)

xxtalyaxx

hayat buysa gerçek nedir?
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2009
6.508
3.353
398
kızlar merhaba,
kuzenimin eşi abim kadar sevdiğim eniştemiz, biri ile tanışmam konusunda aracılık ediyor.Ama kendide tanışacağım kişiyi tanımıyor:KK45:Şöyleki beraber çalıştığı arkadaşının kuzeni, arkadaşı kuzenine birini aradıklarını kendisinin önerebileceği biri olup olmadığını soruyor.Normalde enişte bey hiç bu şekilde bir olaya girişecek biri değildir.Hani çöpçatanlığı seven tipler olur ya onlardan değil.Çocuğu ilk önce kendi görüyor ve konuyu bana açtılar.Çocuğun fotoğrafıyla birlikte:rolleyes:bende ilk izlenim olarak görüşmeye değer buldum,aynı şekilde benimde fotoğrafım sosyal hesaplarımdan bakılmış.:confused:resimlerden gördüğü kadarı oda aynı şekilde beğenmiş, ama buluşma konusunda genelde kızdan haber beklenirken biz sanki karşı taraftan haber bekliyor gibi olduk bir hafta boyunca.. süreç biraz tuhaf ilerledi, sanırım çocuktan 2 yaş kadar büyüğüm ve kuzenimin söylediği kadarı ile bu konuda istişare yapılmış aile arasında:KK64:cumartesi günü salı günü akşam buluşmak için müsait olup olmadığım sorulmuş, aslında yaş konusunda takılmarını biraz tuhaf karşıladım,daha doğrusu ailesininde fikrini almasına.Ama yinede bir çay içilebilir diye düşündüm, bir yandanda ne söylenir ne konuşulur ne sorulur hiç bilmiyorum:ukala:bir insanı tanımak için aylar yıllar yetmez onuda biliyor korkuyorumdao_Osizin önerileriniz neler neye dikkat etmem gerekir?

Doğal davran,sorman gerekenler kendiliğinden gelir zaten.
2 yaş fark hiç önemli değil ama senin yaş 20 onun yaşı 18 ise abes :D
O 30 sen 32 isen sorun olmaz .
Erkekler geç olgunlaşır mantığı ile yaklaştım.
Hayırlı olsun.

Hemen herşeyi bir geceye yüklemeyin. İçinizden geldiği gibi davranın, gidişata göre laf lafı açar.
Bence hal ve tavırlarına bak. Kendini nasıl anlattığını incele. İnan ağzından çıkanlardan daha çok fikir edinirsin.
Bence o yaş farkı problem değil.
Hayırlısı...

Arkadaş olun önce.. güzel bir sohbet.. sonra hersey kısmet.. Ailesi ile konuşmuş olması iyi bir şey.. sonradan mevzu olmaz.. 2 yaş önemli değil ama sonra sorun olacağına konuşup geliyor aferin.. enistenize musait olduğunuz zamanları söyleyin o da ayarlasin.. rahat olun kısmet her şey..

Erkekler zaten geç olgunlaşıyor, bide senden küçük olması:KK17:
Yine de otur bi konuş, belki de dolu bir insandır:KK28:

Evlilige giden yolda en guzel en onemli anlardir bu zamanlar iyi analiz et suzgecten gecir iyice tani tabiki zamana birak iki taraf durust olursa karar vermek daha kolay olur.

iş görüşmesi gibi olmasın :işsiz: neler yaparsın nelerle uğraşırsın diye sorarsın. misal üniversitesinden bahsetti, biliyorsan o şehirden o üniversiteden bölümünden bahsedersin, konu uzaar uzaar keyifli bir hal alır. yoksa ne okudun nerde çalışıyorsun neler beklersin neler istersin.. ben böyle bir görüşme yapmıştım odunun birinin muhabbet etmeyi bilmemesinden :kahve: bir ara kafede çalan şarkıyı mırıldanmaya başlamıştım sıkıntıdan :mapus:

ben 30, oda 28 yaşlarında belki tam 2 yaşta değildir aramızdaki fark.ay hesabı yapılırsa.
bana denilen herşeyi sor o zamanda dünden hevesli gibi gözükmek istemiyorum:KK14:

Ailesine sorması ailesine bağımlı olduğunu gösterir. Baksana onlara danışmadan fikrini bile söyleyemiyor.
Uzak durulması gereken bir tip kendisi.
evet bu yüzden çekimser kaldım açıkçası, bu benim fikrim deyip görüşmek istemese ne ala , ama ben bir ailemle görüşeyim demesi.

iyi akşamlar gelişmeleri yazmak ve yine akıl almak istiyorum:110:
beyfendi ile buluştuk gayet güzel bir sohbetti çokça güldük hatta.Sağolsun evede bıraktı çok kibardı davranışları.
ve o akşam msj attı,
bu akşam için teşekkür ederim tarzında
bende aynı şekilde teşekkür ederek cvp verdim.
herşey nasip dedi
ilk izlenim oluşmuştur dedim
oda olumlu sizde diye sordu
tekrar görüşmeye değer diye düşünüyorum dedim

sorun şu ki bu görüşmeden sonra ertesi gün sabah günaydınla başlayan ve akşam tlf görüşmesi dışında bir irtibatımız olmadı
bugünde ben günaydın dedim akşam tekrar kendisi yazdı.

bu süreç böylemi ilerliyor yani bukadarı kafimi ?beni tanımaya çalışmıyor gibi hissediyorum.
acelecimi davranıyorum yada:işsiz:

beyfendi ile buluştuk gayet güzel bir sohbetti çokça güldük hatta.Sağolsun evede bıraktı çok kibardı davranışları.
ve o akşam msj attı,
herşey nasip dedi

sorun şu ki bu görüşmeden sonra ertesi gün sabah günaydınla başlayan ve akşam tlf görüşmesi dışında bir irtibatımız olmadı

bu süreç böylemi ilerliyor yani bukadarı kafimi ?beni tanımaya çalışmıyor gibi hissediyorum.

Daha 1 kere buluşmuşsunuz dur hele!

Gün içinde işi vardır ben de mesaj atanlara akşam dönerim mesela. Hemen karar verme biraz daha bak.

ve o akşam msj attı,
herşey nasip dedi

Belki de baskı oluşturmak istememiştir. Ben misal günaydın mesajına kızacağınızı sandım birden. Bazısı da hemen mesaj attı akşamında aradı, baskı hissediyorum sevgili mi olduk diyebiliyor. Belki biraz ağırdan almak istemiş olabilir. Hem birbirinizi mesajla telefonla tanımak yerine yüzyüze tanıyın daha iyi. Bir sonraki görüşmeyi haftasonu brunch gibi yapıp uzun tutabilirsiniz.

Belki de baskı oluşturmak istememiştir. Ben misal günaydın mesajına kızacağınızı sandım birden. Bazısı da hemen mesaj attı akşamında aradı, baskı hissediyorum sevgili mi olduk diyebiliyor. Belki biraz ağırdan almak istemiş olabilir. Hem birbirinizi mesajla telefonla tanımak yerine yüzyüze tanıyın daha iyi. Bir sonraki görüşmeyi haftasonu brunch gibi yapıp uzun tutabilirsiniz.
aslında beklediğim böyle birşeydi ,hani hafta sonuna yaklaşırken bir kahvaltı teklifi olabilirdi diye düşündüm

Daha 1 kere buluşmuşsunuz dur hele!

Gün içinde işi vardır ben de mesaj atanlara akşam dönerim mesela. Hemen karar verme biraz daha bak.
ikimizde zaten zamana bırakmalı diye konuştuk,ama sanırım ilk izlenimi bendede olumlu olunca biraz da heyecan yaptım:oops:

ikimizde zaten zamana bırakmalı diye konuştuk,ama sanırım ilk izlenimi bendede olumlu olunca biraz da heyecan yaptım:oops:

Böyle yazdığıma bakma ben de çok tezcanlıyım. Hele hoşlandıysam ilk dakikadan 245886432 mesaj atasım gelir:KK200::KK200::KK200: yani aniden hızlı hızlı gitsin isterim :nazar:

Back
X