- 3 Mayıs 2009
- 6.508
- 3.353
- 398
kızlar merhaba,
kuzenimin eşi abim kadar sevdiğim eniştemiz, biri ile tanışmam konusunda aracılık ediyor.Ama kendide tanışacağım kişiyi tanımıyor
Şöyleki beraber çalıştığı arkadaşının kuzeni, arkadaşı kuzenine birini aradıklarını kendisinin önerebileceği biri olup olmadığını soruyor.Normalde enişte bey hiç bu şekilde bir olaya girişecek biri değildir.Hani çöpçatanlığı seven tipler olur ya onlardan değil.Çocuğu ilk önce kendi görüyor ve konuyu bana açtılar.Çocuğun fotoğrafıyla birlikte
bende ilk izlenim olarak görüşmeye değer buldum,aynı şekilde benimde fotoğrafım sosyal hesaplarımdan bakılmış.
resimlerden gördüğü kadarı oda aynı şekilde beğenmiş, ama buluşma konusunda genelde kızdan haber beklenirken biz sanki karşı taraftan haber bekliyor gibi olduk bir hafta boyunca.. süreç biraz tuhaf ilerledi, sanırım çocuktan 2 yaş kadar büyüğüm ve kuzenimin söylediği kadarı ile bu konuda istişare yapılmış aile arasında
cumartesi günü salı günü akşam buluşmak için müsait olup olmadığım sorulmuş, aslında yaş konusunda takılmarını biraz tuhaf karşıladım,daha doğrusu ailesininde fikrini almasına.Ama yinede bir çay içilebilir diye düşündüm, bir yandanda ne söylenir ne konuşulur ne sorulur hiç bilmiyorum
bir insanı tanımak için aylar yıllar yetmez onuda biliyor korkuyorumda
sizin önerileriniz neler neye dikkat etmem gerekir?
kuzenimin eşi abim kadar sevdiğim eniştemiz, biri ile tanışmam konusunda aracılık ediyor.Ama kendide tanışacağım kişiyi tanımıyor