Aynen....Ailesine sorması ailesine bağımlı olduğunu gösterir. Baksana onlara danışmadan fikrini bile söyleyemiyor.
Uzak durulması gereken bir tip kendisi.
evet bu yüzden çekimser kaldım açıkçası, bu benim fikrim deyip görüşmek istemese ne ala , ama ben bir ailemle görüşeyim demesi.Ailesine sorması ailesine bağımlı olduğunu gösterir. Baksana onlara danışmadan fikrini bile söyleyemiyor.
Uzak durulması gereken bir tip kendisi.
iyi akşamlar gelişmeleri yazmak ve yine akıl almak istiyorum
beyfendi ile buluştuk gayet güzel bir sohbetti çokça güldük hatta.Sağolsun evede bıraktı çok kibardı davranışları.
ve o akşam msj attı,
bu akşam için teşekkür ederim tarzında
bende aynı şekilde teşekkür ederek cvp verdim.
herşey nasip dedi
ilk izlenim oluşmuştur dedim
oda olumlu sizde diye sordu
tekrar görüşmeye değer diye düşünüyorum dedim
sorun şu ki bu görüşmeden sonra ertesi gün sabah günaydınla başlayan ve akşam tlf görüşmesi dışında bir irtibatımız olmadı
bugünde ben günaydın dedim akşam tekrar kendisi yazdı.
bu süreç böylemi ilerliyor yani bukadarı kafimi ?beni tanımaya çalışmıyor gibi hissediyorum.
acelecimi davranıyorum yada
iyi akşamlar gelişmeleri yazmak ve yine akıl almak istiyorum
beyfendi ile buluştuk gayet güzel bir sohbetti çokça güldük hatta.Sağolsun evede bıraktı çok kibardı davranışları.
ve o akşam msj attı,
bu akşam için teşekkür ederim tarzında
bende aynı şekilde teşekkür ederek cvp verdim.
herşey nasip dedi
ilk izlenim oluşmuştur dedim
oda olumlu sizde diye sordu
tekrar görüşmeye değer diye düşünüyorum dedim
sorun şu ki bu görüşmeden sonra ertesi gün sabah günaydınla başlayan ve akşam tlf görüşmesi dışında bir irtibatımız olmadı
bugünde ben günaydın dedim akşam tekrar kendisi yazdı.
bu süreç böylemi ilerliyor yani bukadarı kafimi ?beni tanımaya çalışmıyor gibi hissediyorum.
acelecimi davranıyorum yada
aslında beklediğim böyle birşeydi ,hani hafta sonuna yaklaşırken bir kahvaltı teklifi olabilirdi diye düşündümBelki de baskı oluşturmak istememiştir. Ben misal günaydın mesajına kızacağınızı sandım birden. Bazısı da hemen mesaj attı akşamında aradı, baskı hissediyorum sevgili mi olduk diyebiliyor. Belki biraz ağırdan almak istemiş olabilir. Hem birbirinizi mesajla telefonla tanımak yerine yüzyüze tanıyın daha iyi. Bir sonraki görüşmeyi haftasonu brunch gibi yapıp uzun tutabilirsiniz.
ikimizde zaten zamana bırakmalı diye konuştuk,ama sanırım ilk izlenimi bendede olumlu olunca biraz da heyecan yaptımDaha 1 kere buluşmuşsunuz dur hele!
Gün içinde işi vardır ben de mesaj atanlara akşam dönerim mesela. Hemen karar verme biraz daha bak.
aslında beklediğim böyle birşeydi ,hani hafta sonuna yaklaşırken bir kahvaltı teklifi olabilirdi diye düşündüm
Peki nasıl bir izlenim oluştu sizde?
Misal sizden de biraz adım bekliyor olabilir mi?
Siz buluşma teklif etseniz ne der?[/QUOTE
sanırım kabul eder, ama bu duruma çok hevesli yaklaşmak istemiyorum
ikimizde zaten zamana bırakmalı diye konuştuk,ama sanırım ilk izlenimi bendede olumlu olunca biraz da heyecan yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?