Anket Görücü mü? Aşk mı? Mantık evliliği mi?

siz nasil evlenmek istersiniz? yada nasil evlendiniz??

• Görücü usulu

OY: 7 6,8%
  • mantik evliligi

OY: 12 11,7%
  • Ask evliligi

OY: 70 68,0%
  • evlenmemek en iyisi

OY: 14 13,6%

• Ankete Katılan
    103
aşk evliliği tabiki ben 3 yıl flörtün ardından evlendim evlilik otursun canım cicim ayları geçer dediler bekledim cdden doğrumudur diye şuan evliliğimin 3.yılı evliliğimi bir bebeklede bütünledik artık tam bir aileyiz o geçer dedikleri aylar geçmedi şükür evli mutlu ve çocukluyuz ha şu mantık evliliği konusu nasıl olur belli bir yaşa kadar evlenmeyen insanlar artık aşk değil mantık evliliği yaparak durumlarını ona göre ayarlıyor bence doğruda,bende olsam 35 yaşına kadar evlenmeseydim o saatten sonra aşk değil de benimle uyum sağlayabilecek durumu müsait sıkıntı çekmeyeceğim birini isterdim.

tabiikide mantık evliliği......................

asık oldgun adam mantıgınada yaıyorsa tamamdır. ben ılk gorste aska ınanırım ask sonradan olmaz. sonradan olan sewgıdır. gorucu usulude mecburu bır sewgıdir.alısmaktr.

görücü usulü tanıştık bana mantıklı geldi ve aşık oldum benimki hangi evliliğe giriyo kafam karıştı:44::44::44::44::44: ama aşığım kocama ilk günki gibi

ay masallh sıze burda bı kac topıcte goruyormda kadınlar ask demekten korkuyo yok mantık vs. askı bulalams lar sanırım bılmıolar tadını. ayrıca ılerde bıter dıyolar bilip bilmeden bak senn bıtmemıs.bnde bıtmeyecgını hıssedıyorum. bebegınde hayrlı olsun canm

görücü usulü tanıştık bana mantıklı geldi ve aşık oldum benimki hangi evliliğe giriyo kafam karıştı:44::44::44::44::44: ama aşığım kocama ilk günki gibi

cnm durumumuz aynı bende senin gibi aşk ewliliği yaşadım şükür çokkk mutluyum pişmanda değilimmm hemde deli gibi aşığımmmm:)
ben herzaman görücü usulü ewliliklerden yanaydım çünkü karşıma çıkanlardan hayır yoktu illa bi pislikleri çıkıyordu ...kısmettede öle ewlilik yaşadım şükürler olsunnn ..

aynı şeyi ben de yaşadım ..eşimi tanıyalı 6 yıl bitti 7 .yıla girdik ..3,5 yıllık evliyiz..evlenmeden önce hep cicim ayı geçer yok eski ilgisi azalır ,yok zamanla aşk bitiyor dediler ,hiçbiri bitmedi valla,hala ilk günki gibiyiz ,hala onu öptüğümde flörtkenki heyecanı hissediyorum ..
gerçek aşk hiç bitmiyor ,bitenler aşk sanılıp işi boş olan aşklar ,yani aslında onlar aşk değildiler sadece öyle sanılıyordular..

teşekkür ederimm.inşallah herkes birgün kalbindeki boşluğu bütünleyecek yarım elmasını bulur

nekadar güzel allah mutluluğunuzu daim etsin canımbencede her duyguyu yaşadığı tutkuyu aşk zannedenler hüsrana uğrayınca aşk yok,geçici diyor yaşamayana anlatamazsınki

ben aşk isterim ama içi boş bir aşk degil gözlerine baktıgımda ilk günkü gibi heyecanlandıran gizemli bir aşk evliligi güzel olurdu olur inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…