- 16 Aralık 2010
- 4.912
- 520
- 398
mantıklı aşk evliliği diyelim..
ay masallh sıze burda bı kac topıcte goruyormda kadınlar ask demekten korkuyo yok mantık vs. askı bulalams lar sanırım bılmıolar tadını. ayrıca ılerde bıter dıyolar bilip bilmeden bak senn bıtmemıs.aşk evliliği tabiki ben 3 yıl flörtün ardından evlendim evlilik otursun canım cicim ayları geçer dediler bekledim cdden doğrumudur diye şuan evliliğimin 3.yılı evliliğimi bir bebeklede bütünledik artık tam bir aileyiz o geçer dedikleri aylar geçmedi şükür evli mutlu ve çocukluyuzha şu mantık evliliği konusu nasıl olur belli bir yaşa kadar evlenmeyen insanlar artık aşk değil mantık evliliği yaparak durumlarını ona göre ayarlıyor bence doğruda,bende olsam 35 yaşına kadar evlenmeseydim o saatten sonra aşk değil de benimle uyum sağlayabilecek durumu müsait sıkıntı çekmeyeceğim birini isterdim.
görücü usulü tanıştık bana mantıklı geldi ve aşık oldum benimki hangi evliliğe giriyo kafam karıştı:44::44::44::44::44: ama aşığım kocama ilk günki gibi
aşk evliliği tabiki ben 3 yıl flörtün ardından evlendim evlilik otursun canım cicim ayları geçer dediler bekledim cdden doğrumudur diye şuan evliliğimin 3.yılı evliliğimi bir bebeklede bütünledik artık tam bir aileyiz o geçer dedikleri aylar geçmedi şükür evli mutlu ve çocukluyuzha şu mantık evliliği konusu nasıl olur belli bir yaşa kadar evlenmeyen insanlar artık aşk değil mantık evliliği yaparak durumlarını ona göre ayarlıyor bence doğruda,bende olsam 35 yaşına kadar evlenmeseydim o saatten sonra aşk değil de benimle uyum sağlayabilecek durumu müsait sıkıntı çekmeyeceğim birini isterdim.
ay masallh sıze burda bı kac topıcte goruyormda kadınlar ask demekten korkuyo yok mantık vs. askı bulalams lar sanırım bılmıolar tadını. ayrıca ılerde bıter dıyolar bilip bilmeden bak senn bıtmemıs.bnde bıtmeyecgını hıssedıyorum. bebegınde hayrlı olsun canm
aynı şeyi ben de yaşadım ..eşimi tanıyalı 6 yıl bitti 7 .yıla girdik ..3,5 yıllık evliyiz..evlenmeden önce hep cicim ayı geçer yok eski ilgisi azalır ,yok zamanla aşk bitiyor dediler ,hiçbiri bitmedi valla,hala ilk günki gibiyiz ,hala onu öptüğümde flörtkenki heyecanı hissediyorum ..
gerçek aşk hiç bitmiyor ,bitenler aşk sanılıp işi boş olan aşklar ,yani aslında onlar aşk değildiler sadece öyle sanılıyordular..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?