Görücü teyze whatsap tan engellemis

gurbaaprenses93

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
471
239
103
Kirikkale
Kızlar ailemden beni isteyen komşu bi teyzemiz vardi kuzenine .Biz kuzeniyle hiç tanışmadık ama teyze rehberimde ekliydi . Cuma günleri felan cuma mesajları atıyordu . Arada nasilsin gibi mesajlar atıyordu .Durum felan yapınca ya da hemen cevap yazardı.Ama bugun bu baktım engellemiş heralde .Kötü de düşünmek istemedim belki telefonu bozulmuştur dedim ama ben de bozuldum baya .Acaba kuzeniyle tanışmadım diye mi kendince trip attı diye düşündüm :) Ama sonuçta komşumuz diye kayıtlı rehberimde uzuldum ya

Canım benim bozulma, ben de iletisim kurmadıgim kisileri siliyorum bu onlar onemsiz olduğu icin degil de yakın iletisimde bulunmadigim icin. Teyze de sen istemeyince arkadas olacak yasta olmadiginiz icin silmis olabilir belki baska birini bulmustur yanlis anlasilma olsun istememistir. Yani yakin arkadaslarin olmadikca silenleri kafaya takma canim bence. Belki de telde bi ariza falan olmustur zaman icinde anlarsin zaten.

Teşekkür ederim .inşallah bozulmuştur ya telefonu .Başka birini de bulmus olabilir ama 5 yaşından beri komşumuz.. şimdi 25 yaşındayım.. Düşünün yani gerçek teyzem gibi oldu ondan uzuldum

Teşekkür ederim .inşallah bozulmuştur ya telefonu .Başka birini de bulmus olabilir ama 5 yaşından beri komşumuz.. şimdi 25 yaşındayım.. Düşünün yani gerçek teyzem gibi oldu ondan uzuldum
Tatlim bence yanlislikla olmus gibi, bi gun once yazismissiniz sorun olsa anlardin ki öyle olsa bile bunca yilın hatrı var konusulup, anlasilir. Hem baskasini bulsa bile bu seni yok saymasini gerektirmez ki baksana oz teyzen gibiymiş sen zaten yanlis bisey yapmamişsin yani istemeyebilirsin bu cok normal, gonlunu ferah tut :)

Şu “ FELAN “ kelimesini bırakın artık ne olur ya. “FALAN” dır o.

Şu “ FELAN “ kelimesini bırakın artık ne olur ya. “FALAN” dır o.
Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için ama bunun yeri burası değil.Hepumiz dil kurallarını bilen insanlarız internette çoğu şey yanlış yazılır akilli telefonlardan dolayi.Ayrica ben bunu sormadım ki .Cevap yazmanıza dahi gerek yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…