- Konu Sahibi gurbaaprenses93
-
Aslında komik :) Düşününce bana da komik geliyor ama bozuldum :)Teyze size trip atmış
Kusura bakmayın lütfen çok güldüm.
Bozulmayın ya kendi bilir:)Aslında komik :) Düşününce bana da komik geliyor ama bozuldum :)
Öyle bile olsa komşumuz diye tel.numarasi kayıtlıydı. Silmesine gerek var mıydı bilmiyorume kuzenine birini bulmuştur size ihtiyaç kalmamıştır
En son bir gun önce mesajlasmistim .Ben durum.atinca o da kalp yollamıştı.Anlamadim ki.neden böyle bir şey yaptı . Telefonu felan mı bozuldu o da aklıma geliyorTuhaf davranmış.
Belki farkında olmadan bşye kırmış olabilirsiniz.
Teşekkür ederim .inşallah bozulmuştur ya telefonu .Başka birini de bulmus olabilir ama 5 yaşından beri komşumuz.. şimdi 25 yaşındayım.. Düşünün yani gerçek teyzem gibi oldu ondan uzuldumCanım benim bozulma, ben de iletisim kurmadıgim kisileri siliyorum bu onlar onemsiz olduğu icin degil de yakın iletisimde bulunmadigim icin. Teyze de sen istemeyince arkadas olacak yasta olmadiginiz icin silmis olabilir belki baska birini bulmustur yanlis anlasilma olsun istememistir. Yani yakin arkadaslarin olmadikca silenleri kafaya takma canim bence. Belki de telde bi ariza falan olmustur zaman icinde anlarsin zaten.
Tatlim bence yanlislikla olmus gibi, bi gun once yazismissiniz sorun olsa anlardin ki öyle olsa bile bunca yilın hatrı var konusulup, anlasilir. Hem baskasini bulsa bile bu seni yok saymasini gerektirmez ki baksana oz teyzen gibiymiş sen zaten yanlis bisey yapmamişsin yani istemeyebilirsin bu cok normal, gonlunu ferah tut :)Teşekkür ederim .inşallah bozulmuştur ya telefonu .Başka birini de bulmus olabilir ama 5 yaşından beri komşumuz.. şimdi 25 yaşındayım.. Düşünün yani gerçek teyzem gibi oldu ondan uzuldum
Hersey olabilir takılmaEn son bir gun önce mesajlasmistim .Ben durum.atinca o da kalp yollamıştı.Anlamadim ki.neden böyle bir şey yaptı . Telefonu felan mı bozuldu o da aklıma geliyor
Onu sormamıştım ama zahmet edip yazmışsınız :)komşu teyze ile samimiyetiniz tuhaf geldi bana da :)
Kızlar ailemden beni isteyen komşu bi teyzemiz vardi kuzenine .Biz kuzeniyle hiç tanışmadık ama teyze rehberimde ekliydi . Cuma günleri felan cuma mesajları atıyordu . Arada nasilsin gibi mesajlar atıyordu .Durum felan yapınca ya da hemen cevap yazardı.Ama bugun bu baktım engellemiş heralde .Kötü de düşünmek istemedim belki telefonu bozulmuştur dedim ama ben de bozuldum baya .Acaba kuzeniyle tanışmadım diye mi kendince trip attı diye düşündüm :) Ama sonuçta komşumuz diye kayıtlı rehberimde uzuldum ya
Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için ama bunun yeri burası değil.Hepumiz dil kurallarını bilen insanlarız internette çoğu şey yanlış yazılır akilli telefonlardan dolayi.Ayrica ben bunu sormadım ki .Cevap yazmanıza dahi gerek yoktuŞu “ FELAN “ kelimesini bırakın artık ne olur ya. “FALAN” dır o.
Sadece geçmişte de samimi bi komşumuzdu diye cok uzuldum aslında yoksa gorucu usulu de evlenmek istemiyorum pekGorucu artik gormek istemiyor demek ki
Aman cok da fifi deyin gecin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?