- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
- Konu Sahibi gurbaaprenses93
-
Komsuysa komsu,cocugu yasindaki insani engellediyse o da onun nezaketsizligi bosverin.Sadece geçmişte de samimi bi komşumuzdu diye cok uzuldum aslında yoksa gorucu usulu de evlenmek istemiyorum pek
Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için ama bunun yeri burası değil.Hepumiz dil kurallarını bilen insanlarız internette çoğu şey yanlış yazılır akilli telefonlardan dolayi.Ayrica ben bunu sormadım ki .Cevap yazmanıza dahi gerek yoktu
Niye üzüldünüz ben anlamadım bende bu tip şeyleri çok yaşadım hiç de umursamazdım boş verin gitsinKızlar ailemden beni isteyen komşu bi teyzemiz vardi kuzenine .Biz kuzeniyle hiç tanışmadık ama teyze rehberimde ekliydi . Cuma günleri felan cuma mesajları atıyordu . Arada nasilsin gibi mesajlar atıyordu .Durum felan yapınca ya da hemen cevap yazardı.Ama bugun bu baktım engellemiş heralde .Kötü de düşünmek istemedim belki telefonu bozulmuştur dedim ama ben de bozuldum baya .Acaba kuzeniyle tanışmadım diye mi kendince trip attı diye düşündüm :) Ama sonuçta komşumuz diye kayıtlı rehberimde uzuldum ya
Kızlar ailemden beni isteyen komşu bi teyzemiz vardi kuzenine .Biz kuzeniyle hiç tanışmadık ama teyze rehberimde ekliydi . Cuma günleri felan cuma mesajları atıyordu . Arada nasilsin gibi mesajlar atıyordu .Durum felan yapınca ya da hemen cevap yazardı.Ama bugun bu baktım engellemiş heralde .Kötü de düşünmek istemedim belki telefonu bozulmuştur dedim ama ben de bozuldum baya .Acaba kuzeniyle tanışmadım diye mi kendince trip attı diye düşündüm :) Ama sonuçta komşumuz diye kayıtlı rehberimde uzuldum ya
Ben de öyle düşündüm.e kuzenine birini bulmuştur size ihtiyaç kalmamıştır
Eski insanların kafası farklı çalışıyor canım bizim gibi düşünmüyorlar kiÖyle bile olsa komşumuz diye tel.numarasi kayıtlıydı. Silmesine gerek var mıydı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?