- 21 Kasım 2017
- 29.204
- 127.421
- 598
- Konu Sahibi repaticykoknem
Hiç!

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç!
Düşünün bunca yıllık kuşom, ben bile bilmiyorum belgesinin olduğunu. O kadar umurunda değil.
Elalem için banlanmaya değmez dedim ya dilimin kemiği yok. Şuan evdeyim çok boş vaktim var eğlence oluyor bana işe başlayınca paylaşıcam tekrardanAsıl senin profilde çekirdek çitleyecektik, yok etmişsin gönderiyi.![]()
Tevazu desen var.Düşünün bunca yıllık kuşom, ben bile bilmiyorum belgesinin olduğunu. O kadar umurunda değil.![]()
Üslup?Tevazu desen var.![]()
mesajlarınızı okudum teşekkür ediyorum özgüveni eksik karakterlerin hakaret içeren mesajları hariç hepsine hak verdim. Sanırım fazla kaptırdım kendimi belki de depresyondan yeni çıkmış olmam buna sebep olabilir insan tutunacak bir dal arıyor. Flörte karşıyım görücü usulü deneyelim dedik rezil oldum böyle de işte aileler de işim içine girince insan utanıyor mahcup oluyor ister istemez neyse bakalım yolumuza
Flörte karşıymış çünkü. Bir sarımsak kadar olamayınca ( atasözünü hatırlayın ), flörte ve doğal yollarla insanlarla iletişim kurmaya karşı olmakta da haklı. Toplam 14 mesajla forumda sergilediği hali çokta hoş değil.Neden vızyonsuzsunuz? Ne güzel atanmışsınız mesleğiniz var neden görücü usulu için kendinizi yiyorsunuz?
Ayıpsın…Üslup?![]()
Seni savunan da kabahat rezil ettin beni,evde kalmış koca karı gibi ağla.aaa ne kadar ayıp hanfendi kendinize gelin nasıl bir uslüp bu
Hahahahhahahhahsjjsj çok tatlıSeni savunan da kabahat rezil ettin beni,evde kalmış koca karı gibi ağla.
Ama napayım ne güzel konuşup kızı savunmuşum üslubuma bakmış margaretle bizim üslubumuza kurban ol sen konu sahibi.Hahahahhahahhahsjjsj çok tatlı
Oha bana mı etmiş o küfrü duştaydımKüfür ettiğiniz üyenin de öğretmen oluşu?
Hangi üye daha üsluplu bir düşünün isterseniz.
Sen o kadar savun ndjdjdj gelsin gözüni oysun jdjOha bana mı etmiş o küfrü duştaydım
Durun durun pardon margarete etmiş yine de kurban olsun bizim üslubumuza.Oha bana mı etmiş o küfrü duştaydım
Bana etti, sonradan silip üslup falan diye değiştirdi.Oha bana mı etmiş o küfrü duştaydım
Margırıt’a diye düşündük ama sizde nasiplenmişsiniz tabi.Oha bana mı etmiş o küfrü duştaydım
Kız ben ne dediğimi de anlamadım,dedim garibi savunayım geldi oydu gözümü küfür ona dönsün inşallah.Sen o kadar savun ndjdjdj gelsin gözüni oysun jdj![]()
Yok ya bence sana da dokundurdu bi miktarDurun durun pardon margarete etmiş yine de kurban olsun bizim üslubumuza.