- 13 Haziran 2025
- 336
- 462
- 18
- 30
- Konu Sahibi Aycan Sevgi
Anlastık yaa, güzel olacak inşallah.nasıl ikizler akrep anlaştınız mı? uyum nasıl..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlastık yaa, güzel olacak inşallah.nasıl ikizler akrep anlaştınız mı? uyum nasıl..
Nisanlanip tanımaya çalışsanız hani görünce beğenirseniz işi gücü yeri yurdu varsa anne vs ile oturmayacaksaniz önce bunlara baksanız.Sonrada kötü alışkanlığı varmı dayak hakaret sinirlerine hakim olamamak cimrilik işte bilirsiniz.Yani öyle baksanız aklıma bu geldi .Hani biraz nişanı uzun tutarsınız sık görüşürsunuz olmazmi öyle
Buradan aldığım fikirlerle hepsine dikkat ettim, %80-90 söylediklerinizle uyumlu sonuçlar çıkardım. Çok şükür, anlaşabileceğiz gibi geldi. Kasım başına düğün inşallah. Şu an ev kuruyoruz, iyi de anlaşıyoruz.Hani ilerde hizmet aldığı yerlerde kibarmi benzin alınca arabasına yemek yediği yerde garsona teşekkür edermi bahşiş verirmi trafikte nasıl sinirlenince nasi falan gibi
Mutluluklar dilerim Allah daim etsinBuradan aldığım fikirlerle hepsine dikkat ettim, %80-90 söylediklerinizden olumlu sonuçlar çıkardım. Çok şükür, anlaşabileceğiz gibi geldi. Kasım başına düğün inşallah. Şu an ev kuruyoruz, iyi de anlaşıyoruz.![]()
Çok sağ olun. Darısı diğer bekarlara. Allah hayırlıları ile karşılaştırsın.Mutluluklar dilerim Allah daim etsin
Oo olay olmuş bitmiş bizde akıl veriyoruz.Sevindim senin adına mutluluklarÇok sağ olun. Darısı diğer bekarlara. Allah hayırlıları ile karşılaştırsın.
diğer konuyu da araştırabildin miBuradan aldığım fikirlerle hepsine dikkat ettim, %80-90 söylediklerinizle uyumlu sonuçlar çıkardım. Çok şükür, anlaşabileceğiz gibi geldi. Kasım başına düğün inşallah. Şu an ev kuruyoruz, iyi de anlaşıyoruz.![]()
Biraz, biraz araştırırmalara devam ediyoruz.diğer konuyu da araştırabildin mi![]()