• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görücü usulü, eş adayı nasıl anlaşılır?

Nisanlanip tanımaya çalışsanız hani görünce beğenirseniz işi gücü yeri yurdu varsa anne vs ile oturmayacaksaniz önce bunlara baksanız.Sonrada kötü alışkanlığı varmı dayak hakaret sinirlerine hakim olamamak cimrilik işte bilirsiniz.Yani öyle baksanız aklıma bu geldi .Hani biraz nişanı uzun tutarsınız sık görüşürsunuz olmazmi öyle
Hani ilerde hizmet aldığı yerlerde kibarmi benzin alınca arabasına yemek yediği yerde garsona teşekkür edermi bahşiş verirmi trafikte nasıl sinirlenince nasi falan gibi
Buradan aldığım fikirlerle hepsine dikkat ettim, %80-90 söylediklerinizle uyumlu sonuçlar çıkardım. Çok şükür, anlaşabileceğiz gibi geldi. Kasım başına düğün inşallah. Şu an ev kuruyoruz, iyi de anlaşıyoruz. 🤗🤗🤗

İletişim herşey.Düzgün bi iletişimle hepsini ögrenebilirsin.Kadınlar zekidir laf arasıdaki detayları yakalar.Deneyeceksin birde.Bir restorana gittiğinizde hal hareketi seni önemsemesi , hizmet edenlere tavrı konuşması.Bir sokak hayvanı gördügünde ona olan yaklaşımı.Mesela tam buluşacakken ani bir mazeretle buluşmayı iptal ettiğinde sana olan dönüşü öfke kontrolü.Bunları cok rahat test edebilirsin.Saygılıysa ve değer verdiğini hissetiriyorsa oldu bitti.Değilse zaten at çöpe daha iyisi vardır.

Buradan aldığım fikirlerle hepsine dikkat ettim, %80-90 söylediklerinizle uyumlu sonuçlar çıkardım. Çok şükür, anlaşabileceğiz gibi geldi. Kasım başına düğün inşallah. Şu an ev kuruyoruz, iyi de anlaşıyoruz. 🤗🤗🤗
diğer konuyu da araştırabildin mi 🙈🙈

Back
X