Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görücü usulü evlenenler mutlu musunuz ?
ben kocamla görücü usulü evlendim ama ilk tanıştığımızdan beri aramızda farklı bi iletişim oldu çokta mutluyum onunla 4. senedeyiz bi bebeğimiz olucak Allahın izniyle....
tek tavsiye kiminle evlenirsen evlen ister görücü usulü ister kendin bul sadece kaynana kayınpeder yanında yaşama ayrı olun mutlu olursun her türlü....
ne mutlu sana bnde zoraki evlendim ama aşimle hiç problemim yok innsan yaşamayı bilecek muma çevirir o kocayı
Nişanlıyım ben görücü usulu sayılırmı bilmiorumda nişanlım bana asıktı bense asla dıyordum. Aileler duyunca cok sevdikleri için nişanlımıı olsun istediler. nasipmiş oldu. Ama çok Şükür Rabbime ki birbirimize nasip olduk cok sevıyorum cokk mutluyum :)
Nişanlıyım ben görücü usulu sayılırmı bilmiorumda nişanlım bana asıktı bense asla dıyordum. Aileler duyunca cok sevdikleri için nişanlımıı olsun istediler. nasipmiş oldu. Ama çok Şükür Rabbime ki birbirimize nasip olduk cok sevıyorum cokk mutluyum :)
benim de ailem istemiyorum dedim zorla ikna ettiler beni nişanlandık 8 ay falan cektirdim ona gene de vazgeçmedi sonra kendime hayatı zehir etmeye değmaz dedim onu tanımaya karar verdim ve iyi ki bu kararı vermişim şimdi çok mutluyuz allh herkese böyle güzel evlilikler yapmayı nasip etsin
Ewet konunu ustunden bayagi gecmis ama okuyunca etkilendim sn. Konu sahibi ayni seyleri yasamisiz bende istemeyerek nisanlandm ailem esimi cok sevdi o yuzden biraz baski kurdular bizde nisanlandik tabi konustuk onceden ben istemeye istemeye evet dedim
7-8 ay bos gecti arardi konusmazdim nasilsin iyimisin drdi iyiym derdim halini hatirini sormazim bile evlenmek yoktu aklimin ucunda biraz oyalanir bana katlanamaz nisani bozar yoluna bakar diye dusunuyordum ama hic oyle olmadi beni hic sıkmadi zorlamadi konusmak istemezdim saygi duyardi . Bende birgun yatagimda uzanmis ilk defa onu dusundum neden birakmiyor gitmiyor ne kadar sabirli baskasi olsa katlanmazdi bu hallere diye . Acaba tanisammi biraz diye gecirdim icimden ben boyle kendi kendime dusunuyordumki aradi beni o an hic soguk davranmadim konustum onunla kendi kendine akti kelimelr cumleler Allah bizi birbirimize yazmis ya olcak iste ne kadar dirensemde
Vee bir hafta icinde sanki aylardir gorusuyormusuz birbirimizi cok iyi taniyormusuz gibi olduk sanki ayri duramiyor beraber vakit gecirmek icin can atiyorduk ben birden evlilik hayalleri kurmaya basladim tabi o zaten dunden razi
Evlendik sükür 2010 temmuz bes sene oldu iki cocugumuz var arada birbirimizi yeriz ama hic ciddi ciddi ayrilmayi dusunmedik
Biraz uzadi sizi sıktıysam kusura bakmayin evlilik hikayemi hatirlamayi seviyorum aslinda oyle anlatmam ama konuyu gorunce dayanamadim neyse
Allah herkese mutku huzurlu sadakat be saygi iceren evlilikler nasib etsin on yargili olmayin karsinizdakini tanimaya calisin herzaman ...
Allah omur boyu mutluluk versin size de . Gercekten kismetinde o kisi varsa ne yaparsan yap donusu olmuyor .o zamanlae anne babama cok kizmistim. Simdi ise iyiki onlari dinlemisim diyorum bazen.Gerçekten alın yazısı dedikleri bu olsa gerek. Bence sizi bırakmayışından da etkilenmişsiniz. Böyle evlilik hikayelerini duymak çok güzel. Alunuzu daim etsin. :) Ben de ilk başlarda çok hevesli değildim fakat artık sevdiğimden eminim. Umarım biz de böyle mutlu oluruz. :))