- Konu Sahibi EgeliFatosh
selam hanımlar ben 5,5 yıllık evliyim....10 aylıkta bir oğlum var. Allaha şükür büyük bi sorunumuz yok, mutluyuz...darısı tüm bekarlara...burda evli ve mutlu olan arkadaşlar görücü usulümü yoksa kendileri tanışarak mı evlendi merak ediyorum...benimki görücü usulune girer mi bilemiyorum ama arkadaşlarımız uygun görmüşler tanıştırdılar...öyle evlendik...çok uzun uzun beklemedik...ben zaten bi insanı en iyi evlendikten sonra tanıyabiliriz diye düşünüyorum...bekar bir kız kardeşim var...çok güzel, iyi huylu,üni mezunu,çalışıyor ancak biraz içine kapanık biri evlenmek istiyor fakat kendi kimseyle tanışıp çıkamıyor...görücü usulüyle de mutlu olunamayacağını düşünüyor...yani biz ona bi iki aday bulduk ama tanışmak istemedi bu sebepten dolayı....burdaki hanımların görüşü çok önemli....onun fikrini belki değiştirebiliriz...bu gidişle hiç evlenemeyecek diye korkuyoruz...evlilik şart değil tabi mutlu olmak için ama dediğim gibi içine kapanık biri....annem babam yaşlılar..allah gecinden versin onlara bişey olursa yalnız kalmasını istemem..neyse lafı uzatmayayım ...görüşlerinizi bekliyorum....görücü usulü ya da tanışarak ....nasıl evlendiniz? mutlu musunuz?kardeşime tavsiyeleriniz