- Konu Sahibi minikkurba
yok aramasını beklemiyorum.görücü usulü ile ilgili fikirleri almaktı konuyu açmaktaki amaç6 ay geçti diyosun bu saatten sonra aramasını bekleme zaten, adam evlenmiştir belki de..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok aramasını beklemiyorum.görücü usulü ile ilgili fikirleri almaktı konuyu açmaktaki amaç6 ay geçti diyosun bu saatten sonra aramasını bekleme zaten, adam evlenmiştir belki de..
Belki soğuk duruyorsundur, karşındaki kişi de istemediğini düşünmüş olabilir. Ama çokta kafaya takma bence, kısmet değilmiş demek ki olmadı..yok aramasını beklemiyorum.görücü usulü ile ilgili fikirleri almaktı konuyu açmaktaki amaç
Karsi taraftan ses cikmadigina gore olumsuz galiba..Arkadaşlar iyi akşamlar..arkadaş akraba veya tanıdıklar vasıtasıyla kısaca görücü usulü tanıştırıldığım kişiler oldu.Olumlu geçeceğini düşünerek gittim çoğu zaman.Ancak neden bilmiyorum hep ilk görüşme olarak kaldı.devamında görüştüğüm kişi olumlu veya olumsuz dönüş yapmadı.öyle kaldı ..Yani olumsuz dahi olsa görüşme sonrası düşünce herneyse söylenmesi daha iyi değilmi ?mesela en son tanışma olayında oturup konuştuk bir kahve içtik.eğitim durumumuz yaş iş durumu herşey uyumluydu beğendim oda beğendi diye düşündüm.gayet güZel konuştuk.tabi normal konular tanışmaya yönelik.iki saate yakın zaman geçmişti ben kalkmayı teklif ettim hesabı ödedi ve kalktık.aniden kalkalım diyince bozuldu gibi ama ilk seferlik görüşme için yeterince oturduk diye düşündüm.kalktık gittik velhasılı..sonrası yok hiçbir dönüş olmadı.merak ettiğim şu bu örnekte,beğenilmedim mi yoksa istemiyor izlenimi mi bıraktım onu anlayamadım.çünkü iyi geçmişti oluru vardı benim açımdan.Sizin yorumlarınızı merak ediyorum.bana tavsiyeleriniz neler?sizde paylaşırmısınız tecrübelerinizi hanımlar..
Görücü usulünde geri dönüş olmazsa olumsuzmuş demekki.bundan sonra bidaha olursa eğer irdelemeyeceğimKarsi taraftan ses cikmadigina gore olumsuz galiba..
Herhangi dönüş yapmadı.sorabilirdi fikrin ne diye bende cevabımı verirdimNezaketende olsa siz ordan ayrıldıktan sonra bi msj atmadımı eve vardınmı dıye. Yada gorusme nası gectı ne dusunuyosun dıye sormadmı. Tam bı odun gıbı geldı bana.hiç ses etmeden nası durur
Evet ben demesem o diyecekti.açıkçası bende zaten tam olarak işte bu demedim.öylesi hayırlıymışcanm ciddi niyetle gelen erkek sirf kalkalim dedin diye aramamazlik etmez. sonucta biri ilk olark kalkalim diyecek bu kesin. olumsuz olmus sanki
Numara vardı biz buluşmaya gitmeden benim numaramı vermişlerdi ona.farketmiyor konuşmadık yani bidaha hiçBende görücü usulü evlendim eşimle ilk görüştük ben dedim kalkalım diye tam giderken numaranı vermeyecek misin sana nasıl ulaşabilirim dedi numaramı verdim bırakmadı işin Peşini öyle olur bu tür şeyler numara istemediyse aracı olan kimse onunla haber göndermesi lazımdı onun açısından olumsuzdu demekki
Numara olduğu halde aramadıysa onun için olumsuz o zaman hayırlısını dile boşver nikahla ölümün saati bellidir senin kısmetin de bekliyor bi yerdeNumara vardı biz buluşmaya gitmeden benim numaramı vermişlerdi ona.farketmiyor konuşmadık yani bidaha hiç
Sakin siz aramayin. Kendini kiymetli sanmasin. O arasin arayacaksada.Görücü usulünde geri dönüş olmazsa olumsuzmuş demekki.bundan sonra bidaha olursa eğer irdelemeyeceğim
6ay geçti
Valla benimde erkek kardeşim var.iki yaş var aramızda oda çok seçici aslında erkeklerin düşüncesinide az çok biliyorum kardeşimden.ona gösterdiğim kızları hiç beğenmiyor.görüşmüyor çoğuyla bile.ama görücü usulü evlenen bir arkadaşım var güzel diyemem ama sempatik ve pozitif bir kız bütün görüşmelerden olumlu yanıt aldı.ve öylede evlendi.güzellikle alakalıda diyemiyorum ben bu işe.Erkekler senin gibi iyi aile kızlarıyla evlenmek isterler ama nedense beğenmezler buluşmalarda. Kuzenim nerdeyse on kızla görüştürüldü hepsi eğitimli güzel kızlar ama gitti kendisinden yaşça büyük dövmeli, piercingli bir kız buldu geldi. Halam yerlere attı kendisini halamın bulduğu kızlar her anlamda daha üstün ama bu neşeli, komik, sıfır ego, rahat bir kız. Böyle kadınla hangi namus hangi güzellik yarışabilir? Lafta ben aile kızıyla evlenirim diyordu ama halama rağmen nişan nikah oldu, düğün de bu yaz. Demem o ki erkekler çok değişti, babam annemi görmemiş bile görücü usulu, görmeden uygun demiş,öğretmen ve aile kızı diye. görüşme uyduruktan olmuş. Şimdi bunu akıl almıyor değil mi?
Olumsuz olunca olmadı beğenmedik diyemez şimdi kimse,ayıp olmasın diye demiyolar. SanırımKısmet değilmiş,hakkınızda hayırlısı olsun.Benim bildiğim de bu tarz görüşmelerde olumlu ya da olumsuz geri dönüş yapılır.Hatta benim çevrem bu konuda çok hassastır özellikle olumsuzsa hemen söylerler karşı tarafa uzatılmaz umut verilmez.Olumluysa da biraz düşünelim denilir birkaçgün içinde haber verilir.
Güzellik ile alakası kesinlikle yok, adamı güldürecrksin, onun şakalarına güleceksin, ev mev, para konuşmayacaksın, ortak nokta hacı bakkaldan alışveriş yapmak ise onu konuşacaksın. Zaman çok değişti artık. Benim tüm sülalem görücü usulü evlenmiş, eskisiyle bugünkü anlayış çok farklı.Valla benimde erkek kardeşim var.iki yaş var aramızda oda çok seçici aslında erkeklerin düşüncesinide az çok biliyorum kardeşimden.ona gösterdiğim kızları hiç beğenmiyor.görüşmüyor çoğuyla bile.ama görücü usulü evlenen bir arkadaşım var güzel diyemem ama sempatik ve pozitif bir kız bütün görüşmelerden olumlu yanıt aldı.ve öylede evlendi.güzellikle alakalıda diyemiyorum ben bu işe.
yok aramasını beklemiyorum.görücü usulü ile ilgili fikirleri almaktı konuyu açmaktaki amaç