Görücü usulü meselesi

seysey26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2023
160
69
28
Arkadaşlar yeni birisiyle görücü usulü konuşmaya karar verdim iki defa sesli görüştük, fotoğraflarımızı attık beğendiğini hissettirdi , ben çok beğenmedim ya da uzaktan bir hissiyat alamadım, şartlar uyuyor şimdilik kendisi Antep'ten başka şehire dün akşam yolculuğa çıktı ve sesli arayarak bana haber verdi ama daha sonra ne bir mesaj ne bir aramayla ulaşmadı bana . Ben kendimi geri tutuyorum o ise bir anda ilerlemeye çalışıyor, ben aramam gerekir mi mesaj atayım mi niye mesaj atmıyor ,denedim kendisini aslında uzun süre ilgilenmeyince ne gibi bir tepki verecek diye napayım hiç ses yok koca bir gün gecti

Son düzenleme:
Arkadaşlar yeni birisiyle görücü usulü konuşmaya karar verdim iki defa sesli görüştük, fotoğraflarımızı attık beğendiğini hissettirdi , ben çok beğenmedim ya da uzaktan bir hissiyat alamadım, şartlar uyuyor şimdilik kendisi Antep'ten başka şehire dün akşam yolculuğa çıktı ve sesli arayarak bana haber verdi ama daha sonra ne bir mesaj ne bir aramayla ulaşmadı bana . Ben kendimi geri tutuyorum o ise bir anda ilerlemeye çalışıyor ben aramam gerekir mi mesaj atayım mi niye mesaj atmıyor denedim kendisini aslında uzun süre ilgilenmeyince ne gibi bir tepki verecek diye napayım hiç ses yok koca bir gün gecti
Merhaba ulaştın mı, günün nasıl geçti diyebilirsiniz. Bunu diyemeyecek kadar uzaksanız hiç ilerlemeye çalışmayın bence, o mesafe aşılmaz.

Bir de içinizden geldiği gibi davranın durum zaten yeterince kasıntı. Bir de şöyle yapmalıyım, böyle kendimi geri tutmalıyıma gerek yok.

Arkadaşlar yeni birisiyle görücü usulü konuşmaya karar verdim iki defa sesli görüştük, fotoğraflarımızı attık beğendiğini hissettirdi , ben çok beğenmedim ya da uzaktan bir hissiyat alamadım, şartlar uyuyor şimdilik kendisi Antep'ten başka şehire dün akşam yolculuğa çıktı ve sesli arayarak bana haber verdi ama daha sonra ne bir mesaj ne bir aramayla ulaşmadı bana . Ben kendimi geri tutuyorum o ise bir anda ilerlemeye çalışıyor ben aramam gerekir mi mesaj atayım mi niye mesaj atmıyor denedim kendisini aslında uzun süre ilgilenmeyince ne gibi bir tepki verecek diye napayım hiç ses yok koca bir gün gecti
Sanki iş görüşmesi gibi çok tuhaf. Son görüşmede söz nişan için tarih mi belirleyeceksiniz?
Bir de merak ettiğim böyle tanışmalarda evlilik nasıl oluyor. Duygusal bir bağ yok sonuçta. +Aldın mı
- aldım
+ vardın mı

- vardım

Merhaba ulaştın mı, günün nasıl geçti diyebilirsiniz. Bunu diyemeyecek kadar uzaksanız hiç ilerlemeye çalışmayın bence, o mesafe aşılmaz.

Bir de içinizden geldiği gibi davranın durum zaten yeterince kasıntı. Bir de şöyle yapmalıyım, böyle kendimi geri tutmalıyıma gerek yok.
Bence o kendisini sormami istiyor ve bunu bekliyor

Sanki iş görüşmesi gibi çok tuhaf. Son görüşmede söz nişan için tarih mi belirleyeceksiniz?
Bir de merak ettiğim böyle tanışmalarda evlilik nasıl oluyor. Duygusal bir bağ yok sonuçta. +Aldın mı
- aldım
+ vardın mı

- vardım
Adı görücü usulü ama ben görücü usulü kurallarına göre ilerletmiycem

Ben ilk defa birisiyle görüşmeye karar verdim istiyorum o merak etsin ama karşı tarafın da bir beklentisi olabilir bu konuda

Peki senin içinden geliyor mu? Onu merak ediyor musun, konuşmazsan özlüyor musun, bir sıcaklık var mı?

Görev gibi algılayacaksanız yapmayın, karşı tarafa umut da vermeyin, siz de zaman kaybetmeyin.
İlk deneyimim telefondan görüştük ve sanki yakından gorusursek anlasabilirmisim gibi geliyor

Belki o da sizi deniyordur. Uzun süre ilgilenmeyince ne tepki vereceğinize bakıyordur.

İlk deneyimim telefondan görüştük ve sanki yakından gorusursek anlasabilirmisim gibi geliyor
Sen bilirsin tabi de çok zorlama oluyor bu şekilde de. O senden bekliyor, sen ondan bekliyorsun, birbirinizin huyunu suyunu bilmiyorsunuz. Kolay gelsin ne diyeyim.

Yaz bari naptın nasılsın diye. :olamaz:

Sordum şimdi benim için
Sen bilirsin tabi de çok zorlama oluyor bu şekilde de. O senden bekliyor, sen ondan bekliyorsun, birbirinizin huyunu suyunu bilmiyorsunuz. Kolay gelsin ne diyeyim.

Yaz bari naptın nasılsın diye. :olamaz:
Garip yanı arada aşk ta yok ama bekliyorsun sadece

Yani konuyu anlayamad bile adam yazmış söylemiş işte, ne yapsın bir kez bile buluşmadığı, cevap bile yazmayan bir kadına 76544 kez mi mesaj yazsın🙄 sen de vardın mı yazarsın olur biter
Neyi anlamadın ki ortada devrik cümle yok ,noktalama işaretlerine de dikkat ederim

Yani sizin beklediğiniz gibi oda sizden bir adım bekliyor olabilir. Böyle devam ederse 12746 yıl bekleyecek gibi duruyorsunuz 😂

Neyi anlamadın ki ortada devrik cümle yok ,noktalama işaretlerine de dikkat ederim

Yani ablacım adam yazmış söylemiş, iletişim kurmuş ama sen cevap vermemişsin bile yani acaip davranan, iletişim kurmayan sen oluyorsun😶 yazmayan, ses etmeyen birine ne yapılabilir ki, adam ne yapsın yani sapık gibi 7545677 mesaj mı yazsın ... görücü usülü bu, adam da aşkından ölmüyor, sen de ölmüyorsun, 2 tarafın da diğerinin peşinde koşma durumu olmaz. Adam peşimden k9şsun diye bekliyorsan yanlış yerdesin, görücü usülünde olmaz o iş.

Back
X