• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görücü usulü meselesi

Arkadaşlar yeni birisiyle görücü usulü konuşmaya karar verdim iki defa sesli görüştük, fotoğraflarımızı attık beğendiğini hissettirdi , ben çok beğenmedim ya da uzaktan bir hissiyat alamadım, şartlar uyuyor şimdilik kendisi Antep'ten başka şehire dün akşam yolculuğa çıktı ve sesli arayarak bana haber verdi ama daha sonra ne bir mesaj ne bir aramayla ulaşmadı bana . Ben kendimi geri tutuyorum o ise bir anda ilerlemeye çalışıyor, ben aramam gerekir mi mesaj atayım mi niye mesaj atmıyor ,denedim kendisini aslında uzun süre ilgilenmeyince ne gibi bir tepki verecek diye napayım hiç ses yok koca bir gün gecti
Yani yola çıktım demiş. Öldü mü kaldımı bı sorun yani sizin sormanız lazım. Ama tanışma şekliniz ilginç geldi

Arkadaşlar görücü usulü olunca pat diye evlenilmiyor. Arada bi duygu vs olursa ilerliyor olmayınca bitiyor. Neyine şaşırıyorsunuz bu kadar hayret vala

Buluştunuz mu hiç çocukla yoksa fotoğraf gönderilip WhatsAppdan mı konuşma oldu sadece

Yani ablacım adam yazmış söylemiş, iletişim kurmuş ama sen cevap vermemişsin bile yani acaip davranan, iletişim kurmayan sen oluyorsun😶 yazmayan, ses etmeyen birine ne yapılabilir ki, adam ne yapsın yani sapık gibi 7545677 mesaj mı yazsın ... görücü usülü bu, adam da aşkından ölmüyor, sen de ölmüyorsun, 2 tarafın da diğerinin peşinde koşma durumu olmaz. Adam peşimden k9şsun diye bekliyorsan yanlış yerdesin, görücü usülünde olmaz o iş.
Yazdım yarim saat önce cevap yok

Elektrik aldıysan zaten gerisi gelir. Böyle bi çekim hoslanti ben eşimle ilk tanıştığımda öyle oldum . 😀

Arkadaşlar görücü usulü olunca pat diye evlenilmiyor. Arada bi duygu vs olursa ilerliyor olmayınca bitiyor. Neyine şaşırıyorsunuz bu kadar hayret vala
Eski zamanlarda öyleymiş de şu an değişti bence görücü usulu denilmemesi lazım ailem vasıtasıyla tanıştık konuşmaya başladık denilse daha makul olur. Görücu usulü gibi ilerletmiyor bu zamanda zaten kimse

Peki sorun çıkaran ben mi oluyorum bu durumda kendisi de arayabilirdi diye düşünüyorum ,

Eski zamanlarda öyleymiş de şu an değişti bence görücü usulu denilmemesi lazım ailem vasıtasıyla tanıştık konuşmaya başladık denilse daha makul olur. Görücu usulü gibi ilerletmiyor bu zamanda zaten kimse
Öyle tabii. Arkadaşlar tanıştırınca normal karşılanıyor aile vasıtasıyla tanışınca değişik değişik tepkiler. Görücü evlenip çok mutlu olan çiftler var yahu

Öyle zaten iki kere gördüm he deyince evlilik olmaz zaten adı eski sadece

Fotoğraf gönderip sesli konuştuk bulusmadik farklı sehirdeyiz
Yani bence buluşulması lazım buluşulduktan sonra bir seyler kafanızda oturmaya başlar. Birbirinize o şekilde alışırsınız. Birde bu süreyi uzun tutun 5-6 ay felan tanıyın iyicene birbirinizi eğer içinizde bu süreçte bir hissiyat oluşmassada evlenmeyin.

Yani bence buluşulması lazım buluşulduktan sonra bir seyler kafanızda oturmaya başlar. Birbirinize o şekilde alışırsınız. Birde bu süreyi uzun tutun 5-6 ay felan tanıyın iyicene birbirinizi eğer içinizde bu süreçte bir hissiyat oluşmassada evlenmeyin.
Altı ay çok az değil mi

Beğendim ama işte bu demiyorum yakında bulusmadik başka şehirde
O elektrik olacak o ceyran olacak böyle görünce Allahım bu ne güzellik Yarabbim özene bezene yaratmış diyeceksin şarkılar mırıldanmaya başlayacaksın görünce kalbin küt küt küt küt atacak yanından ayrılınca onu düşüne düşüne gökyüzüne bakarak yürüyeceksin nokta

Peki sorun çıkaran ben mi oluyorum bu durumda kendisi de arayabilirdi diye düşünüyorum ,

Sizin karşı taraf için güçlü bir duygunuz yok sanırım. O yüzden sevmemekten kaynaklı boşluğu sevilerek kapatmaya çalışıyorsunuz ama bu pek sağlıklı bir durum değil.

Yani minimum 5-6 ay tabikide uzatadabilirsiniz bu karşınızdaki insanlada alakalı bir insanı tam anlamıyla tanıyamazsınız hiç bir zaman zaten bolca vakit geçirmeniz lazim. Eğer sürekli buluşma imkaninız yoksa uzaktan devam edicekse 5-6 ay çok az gelicektir tabikide

Back
X