Görücü usulü tanışanlar, nasıl tanışıyorsunuz ????

Gerçekten nasıl emin oldunuz yani eşinize karqr verirken 🤔
Yani insan tedirgin oluyor düşününce...sanki çok daha uzun görüşmek gerekiyormuş gibi hissediyor insan tanımak için :KK55:
Bu arada maşallah evliliğinize🙏
evlilik nasip:3 yıl sevgili olup 1 yıl nişanlı kaldı akadaşım 3 ayda boşandı cok görüşmekde bazen işe yaramıyo daa önce de görüştüğüm oldu ama ilk görüşmede eledim ama eşimi vasıflarını duyunca birazda sosyal medyada arastırıp görüşünce herseyiyle içim ısındı dediğim gibi iyiki karar vermişim söz devresi nişan devresi iyce tanıdık birbirimizi ve dğün tarihi alınırken hiç tereddüt etmedim doğru insan olduğuna inandımı yetiyo...

Arkadaşım eşime numaramı vermiş. İki gün sonra buluştuk. Evlilikle alakalı hiç konuşmadık. Sanki iş arkadaşımla çay içmeye çıkmışız gibi. Sıkılmadım ama güzel de geçmedi. 2 gün sonra kahvaltıya gidelim dedik. 11 den 8 e kadar oturduk kişilğimşzden bahsettik yine iş konuştuk. Ben akşam mesaj attım evlilik amacı ile görüşüyorum hiç o konulara girmiyoruz dedim :) yarın yemeğe çıkıp detaylıca konuşalım ozaman dedi. Sanada uyarsa annemgil gelsin dedi. Olur dedim. Bir ay içinde nişan 6 ay da da düğün oldu.aynınevde yaşamaya başladıktan sonra sevmeye başladım. Şimdi şükrediyorum o oldu diye. Adaptasyon aşaması da yaşamadık hiç huylarımız aynı

evlilik nasip:3 yıl sevgili olup 1 yıl nişanlı kaldı akadaşım 3 ayda boşandı cok görüşmekde bazen işe yaramıyo daa önce de görüştüğüm oldu ama ilk görüşmede eledim ama eşimi vasıflarını duyunca birazda sosyal medyada arastırıp görüşünce herseyiyle içim ısındı dediğim gibi iyiki karar vermişim söz devresi nişan devresi iyce tanıdık birbirimizi ve dğün tarihi alınırken hiç tereddüt etmedim doğru insan olduğuna inandımı yetiyo...
Evet çok haklısınız çok görüşmek de işe yaramayabiliyor 👍
Sanırsam anladığım kadarıyla genel olarak sizin gibi kararını tereddütsüz veren insanlara Rabb'im o hissiyatı koyuyor içiniz rahat oluyor.Nasip işi gerçekten bu işler:KK35:

Back
X