- Konu Sahibi BeniSizDelirttiniz
Bundan 2 yıl önce bir arkadaşımın aracılığıyla görücü usulü biriyle görüştüm.Benden 10 yaş büyüktü.Ve ben ilk defa benden yaşça bu kadar büyük biriyle görüşmüştüm.Endişelerim vardı.Arkadaşıma endişelerimden bahsettim ve olumlu olmayabilir dedim.Arkadaşımsa beni ikna etmeye çalışırken daha da endişelendirdi.Benimde bir arkadaşım var oda böyle biriyle evlendi,Çok mutlu mu değil ama olsun parası var gibi cümleler kurup maddiyatından dolayı kabul edilebileceğini söyledi.Bende bu cümleler üzerine kabul edersem çok ayıp olacağını söyledim.Eve döndüğümde aracı olan arkadaşımın kardeşi beni ikna etmek için aradı.Çocuk seni çok beğenmiş evet de dedi ısrar etmeden istersen biraz düşün dedi.Bende tamam düşüneyim ve aileme danışayım dedim.Aileme danıştım,düşündüm.Ve 2gün sonra arkadaşımın yanına gidip evet diyeceğimi söylemek isterken arkadaşım Onu bugün başkasıyla görüştüreceğini söyledi.Üzüldüm ve hayırlısı dedim.Görüştüğü kişiyle olmadı.Bende beni tekrar görüştür demeye utandım.Aracı olan arkadaşıma ortak arkadaşlarım birkaç defa bizi tekrar görüştürmesi ile ilgili konuyu açtıklarında aa olmaz artık o iş deyip konuyu hep kapatmış.Bu arada ben ümidimi kestim başkalarıyla görücü usulü görüşmeye devam ettim.Tabi oda.Çocuk birkaç ay sonra benim uzaktan samimi olmadığım bir arkadaşımla nişanlandı.Fakat uzun sürmedi anlaşamadılar ayrıldılar.Bende bu arada biriyle görüştüm sözlenme aşamasındayken görüştüğüm çocuk ben evliliğe hazır değilim deyip benden ayrıldı.İyi de oldu benimde aklımda hala ilk görüştüğüm çocuk vardı.Oda nişanlısından ayrıldıktan sonra arkadaş ortamında benden bahsedip görüştüklerimin içinde en güzeli oydu demiş.Bende bunu duyunca tekrar ümitlendim. 2yıldır hep aklımdaydı.Şuan bile konuştuklarımız,yüzü,sesi ve gülümsemesi hala aklımda.Yine ortak bir arkadaşım ben sizi tekrar görüştüreyim dedi ve kendisine telefon açıp ikinizde hala evli değilsiniz birbirinize tekrar bir şans verip,görüşün demiş.Oda beni arayacağını söylemiş.Ama aradan aylar geçti.Beni aramadı.Sürekli haberlerini alıyorum.Benimle ilgili annesine en iyisi oydu demiş.Aracı olan arkadaşıma annesi söylemiş.Benim de hala aklımda.Sizce ne yapayım ben onu arayayım mı? Yoksa unutmak için bir yol mu arayayım? Kızlarrr yardım edin lütfen.