Öncelikle size helal olsun yazarsanız sonucu şimdiden merak ediyorum☺
Görüştük çok güzel geçti hatta kalktığımızda işim var seni eve bırakıp öyle giderim dedi bende arar arar diye bekledim şimdi pişmanım o zaman yazamadığım için
Şimdi de yazamamin sebebi çok büyük konuştum annesine beni nasıl aramaz yaptığı saygısızlık bir daha asla istemiyorum gibi şeyler söyledim o anlık sinirleTakıntı oldu bile normalde bitti dersem biri için bitiyor ama bunda farklı bir şey yaşıyorum hergün gözümün önünde diye
Ben 32 yaşındayım ama çok minyonum kimse yaşıma asla inanmaz en fazla 26 gösteriyorum bunu annem de söyledi seni küçük görmüş olabilir diye
Ne yapabilirim kiBence sebep bu değildir, senden bir karşılık alamıyor gibi geldi
Aracıya hislerinizi anlatın, oluru var mı en kısa yol bu öğrenmek için .Ne yapabilirim ki
Aslında çok kesin bir dil ile reddettiniz aracı vasıtasıyla.. arkadaşın dediği mantıklı, yine aracıyla konuşulabilir..Ne yapabilirim ki
Yok işte seslenmedi sorun burda başladı belki de hiç hak etmiyor benim bu ilgimiAslında çok kesin bir dil ile reddettiniz aracı vasıtasıyla.. arkadaşın dediği mantıklı, yine aracıyla konuşulabilir..
Ha o 20 gunde yine de bir seslenebilirdi size, o ayrı..
İnanın kararsız kaldım anlattıklarınız karşısında.. çünkü ilgisini sizden başkaları bile gözlemleyebiliyor. Bilemedim. Ama dediğim gibi, ben netleştirmek isterdim..belirsizlikler beni gereğinden fazla strese sokar..Yok işte seslenmedi sorun burda başladı belki de hiç hak etmiyor benim bu ilgimi
Sizi bile yordum ya hakkınızı helal edin,inanın bende çok yoruldum kendimi tanıyamıyorum hiç kimseyi bu kadar takmadım gitmişse o kaybetti der kapatırdım ne oluyor ne de bitiyor..İnanın kararsız kaldım anlattıklarınız karşısında.. çünkü ilgisini sizden başkaları bile gözlemleyebiliyor. Bilemedim. Ama dediğim gibi, ben netleştirmek isterdim..belirsizlikler beni gereğinden fazla strese sokar..
Derdini bi anlayabilsemAracıya gerek yok gördüğün yerde çevir önünü derdin ne neden konuşmuyorsun bakıp duruyorsun de bakalım ne olacak. Kendisi konuşsa reddedilmekten ya da istediği cevabı alamamaktan korkuyordur
anlamak istiyorsan konuşmalısınDerdini bi anlayabilsem
Yazdınız mı? Merak ettim
Haklı olabilirsiniz her şey o kadar karışık ki ve ben çok yoruldum oluruna bıraktım bu saatten sonra yapabileceğim bir şey yok hatta görmemek için uğraşıyorum ki unutmak istiyorumBen beğendiğini düşünmüyorum. Annesi işin olmasını istediği için size yalan söylemiş, bu arada zaman kazanarak oğlunu ikna etmeye çalışıyor diye tahmin ediyorum. Sizi beğense bile kafasına yatmayan bir şeyler vardır. Bunu da ailesiyle paylaşmıştır. Ailesi onun sebebini çok geçerli görmemiş olacak ki sizi ellerinden kaçırmadan adamı ikna etmeye çalışıyorlar. Son tahminim ise şöyle : Adam bu yaşa kadar bekar kalmış, aslında ailesinin onaylamadığı bir ilişki içindedir. Ne onunla evlenebiliyor, ne de ondan vazgeçebiliyor. Ailesini kırmamak için de sizinle görüşmek zorunda kalmıştır. Araya bu kadar uzun süre girmesini ancak bu tahminlerim açıklıyor. Lütfen, bu ihtimalleri iyi araştırın.
Akışa bıraktım bi tuhaflık olduğu kesinBu mevzu nasıl sonlanacak merak ediyorum.
Ben hiç bir erkeğin çekingen olduğu için beğendiği bir kadın ile iletişim kurmaktan kaçınacağını düşünmüyorum.
Bu adamda var bi tuhaflık ama siz görüşme sonrası net bir cevap alamadığınızdan ötürü takıntı yaptığınız için kıymete binmiş gözünüzde..
Hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşıyorum ve çok yordular beni ,hele annesi ondan da uzak durmaya çalışıyorum net bir şey demez gelir kafamı karıştırır gider akışına bıraktımBütün anlattıklarınızı okudum, ömür törpüsü bir durum var ortada. Mesaj atsanıza ona, "Annen bize bir şeyler söylüyor ama ben sende bir hareket göremiyorum senden habersiz iş mi çeviriyorlar yoksa?" diye. Gelen cevaba göre uygun yerden yürürsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?