Yok canım kimse benimle oynayamaz aklını alırım ,niyeti bu değil .Sadece pasif biri.Canım madem beğenmiş size gelip Allah’ın emri peygamberin kavliyle istesinler. Sen neden konuşacakmışsın ki. O eş değil oynayacağı arkadaş mı arıyor. Sakın konuşma numaranı face inst falan cevap verme seni oyalar oynar senle
Ya arkadaş şimdiki erkekler neden kız gibi Naz yaparlar ki. Beğendin adam gibi gel iste beğenmedin aç telefon olumsuz de. Niye milletin aklını bulandırıyorsun ki, kimbilir nasıl üzülüyorsun sen günah vallahi yaYok canım kimse benimle oynayamaz aklını alırım ,niyeti bu değil .Sadece pasif biri.
Sorun tam olarak bu ne olduğunu anlayamadım bu belirsizlik beni çok üzdü hala da üzüyorYa arkadaş şimdiki erkekler neden kız gibi Naz yaparlar ki. Beğendin adam gibi gel iste beğenmedin aç telefon olumsuz de. Niye milletin aklını bulandırıyorsun ki, kimbilir nasıl üzülüyorsun sen günah vallahi ya
Yok eskisi gibi takmıyorum hatta elimden geldikçe görmemeye çalışıyorum ve bakmıyorum çok kırgınım..Bu yaşıma geldim kimse için kılımı kıpırdatmadım ve hep karşı taraf peşimden koştu kendimi bildim bileli böyle ama bunda yaşadığım farklı bi durum. .Böyle herif diyorumböyle herif için kılımı kıpırdatmam ne o kız evi naz evi gibi o ne ya o düşsün sizin peşinize bırakın unutun gitsin ne aşkı neymiş o bulunmaz hint kumaşı mıymış hiç kaale almayın bakın nasıl düşüyor peşinize hiç bakmayın o geçerken hatta burnunuzu havaya kaldırın bakın nasıl geliyor
38 yaşında kocaman adam???? Annesi bacısı danası mı sana evlenme adımı atacak?? Çok iyiymiş yaaa : ) Canım ne gerek var boşuna aklını bulandırıyorsun bırak düşünme 38 yaşında bu tavrı sergileyen adam seni ne kadar mutlu edebilir.. Sana şuan bile mesaj atsa arasa falan ben olsam kabul etmezdim 6 ay diyorsun... Böyle saçmalıklarla değerli vaktini harcama bence.. Erkek dediğin biraz girişken olmalı.. Tamam herkes bir değil ama sakin çekingen olmakla pısırık ve yetersiz olmayı karıştırmamak lazım bence..Merhaba arkadaşlar sizlerden fikir almak için burdayım. Oturduğumuz binaya uzaktan bi akrabamız taşındı bi samimiyetimiz yoktu zamanla gidiş geliş derken 2 yılın sonunda beni oğullarıyla tanıştırmak istediklerini, uzun zamandır düşündüklerini ama ben kabul etmem diye cekindikleri için hep ertelediklerini söylediler. Ben kpss hazırlandığım için bi tanışmaya zamanım yok dememe ragmen çok ısrar edince aslında tam mantığıma uyan özelliklere sahip olduğu için tamam dedim.Ve bu kişiyle aynı binadayız her zaman karşılaştığım kişi ama bi sohbetimiz selamlasmamiz yok.Neyse tanıştık her şey gayet güzel geçti ama çok çekingen biri alnından terler akıyordu kışın buz gibi soğuğundayani beğenmemiş ihtimalimini asla düşünmedim. Kendisi 38 yaşında ailesinin dediğine göre önerdikleri hiç kimse ile tanışmamış ama beni görüp beğendiği için istiyorum olur tanışalım demis .
Beni arabayla eve bıraktı yani demek istediğim her şey gayet yolunda yol boyu sohbet ettik gözümün içine bakıyordu. Sonra 20 gün boyunca aramadı aracı olan abla aradı seni çok beğenmiş ama cekingen olduğunu söylemiştik sen ara ne olacak dedi.Bende çok sinirlendim tanışmak isteyen siz zorlayan siz niye ben arıyorum falan derken büyük konuştum galiba asla istemiyorum dedim 20 gündür aramayan biri daha aramasın gerek yok dedim.Ve öylece yarım kaldı annesi geldi öyle olmaz falan dedi şuan ustelemiyorum ama böyle bitmez dedi gitti.6 ay geçti ailesi gelmedi. Normalde hiç gormedigim adamı nerdeyse her gün görmeye başladım bana ne oldu bilmiyorum adama aşık oldumHer an aklımda ama onunda ilgisi var buna eminim geçen sabah durakta karşılaştık arabayla geçti karşı tarafa bana bakıyor ama gelip konuşmadı ne olacak böyle o cesaretsiz bende adım atamıyorum aileden de ses yok ne yapmalıyım yardım edin kızlar??Karşılaşıyoruz ama nasıl adım attiracam ona???
Kafamda bitirmeye çalışıyorum zaten bundan bi cacık çıkmaz..önüme bakmalıyım38 yaşında kocaman adam???? Annesi bacısı danası mı sana evlenme adımı atacak?? Çok iyiymiş yaaa : ) Canım ne gerek var boşuna aklını bulandırıyorsun bırak düşünme 38 yaşında bu tavrı sergileyen adam seni ne kadar mutlu edebilir.. Sana şuan bile mesaj atsa arasa falan ben olsam kabul etmezdim 6 ay diyorsun... Böyle saçmalıklarla değerli vaktini harcama bence.. Erkek dediğin biraz girişken olmalı.. Tamam herkes bir değil ama sakin çekingen olmakla pısırık ve yetersiz olmayı karıştırmamak lazım bence..
Vala hiç de öyle bulunmaz hint kumaşı değil kendimi övmek için demiyorum 6 yaş büyük benden ve yakışıklı değil ben ise çok begenilen herkes tarafından sevilen güzel bi bayanım ☺Insanlar benimle tanışabilmek için ne çabalar harcar hata bende işte hak etmeyene şans verdik bide kendini bi halt sandı. Benim isteğim tanıdık bilindik aile olsun efendi olsun aMa öyle olmadıBöyle herif diyorumböyle herif için kılımı kıpırdatmam ne o kız evi naz evi gibi o ne ya o düşsün sizin peşinize bırakın unutun gitsin ne aşkı neymiş o bulunmaz hint kumaşı mıymış hiç kaale almayın bakın nasıl düşüyor peşinize hiç bakmayın o geçerken hatta burnunuzu havaya kaldırın bakın nasıl geliyor
Sizin için demedim karşı taraf için dedim kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor herhalde diyeVala hiç de öyle bulunmaz hint kumaşı değil kendimi övmek için demiyorum 6 yaş büyük benden ve yakışıklı değil ben ise çok begenilen herkes tarafından sevilen güzel bi bayanım ☺Insanlar benimle tanışabilmek için ne çabalar harcar hata bende işte hak etmeyene şans verdik bide kendini bi halt sandı. Benim isteğim tanıdık bilindik aile olsun efendi olsun aMa öyle olmadı
O seni kaybettiğine yansın. Ömür boyu unutamaz bu cesaretsizliğinin neleri kaybettirdiğini. İnan var ya cesaretsiz, çekingen, korkak insanla hayat sürmez. Ben erkek olsam seni kaçırmaz ne yapar eder alırdım. Çünkü bu devirde aile kızı kendini bilen çok az. Benim de başıma böyle buna benzer bir olay geldi tam 6 ay oyaladı beni ciddi ciddi davrandılar kızla oğlan görüşsün dediler bu da konuştukça konuştu benle ama instagram face üzerinden numaramı vermedim ve üslubuma çok dikkat ettim baktım adamın evlenmeye niyeti yok derdi konuşmak eğlenmek sonra açık açık söyleyip eğlencen değilim dedim ben bunu her yerden engelledim zaten farklı semtlerde oturuyoruz senin gibi yakın değil. Sonra bana e postadan mesajlar attı (e postam herkese açık öğretmenim ben okulun sitesinde yazıyor) bi kaç gün ciddiyim falan hiç cevap vermedim, sonra bizim bi aile büyüğünü babamın işyerine göndermiş ciddiyiz kızı alacağız diye, göndermeden önce de bana mesaj atmıştı yarın babanın işyerine gidecek diye bende babama dedim söyle biz kızı başkasına verdik. O da aynen böyle demiş. Tekrar mesaj attı bana yazıklar olsun diye falan. Oh olsun ! Kimse vazgeçilmez değil, yani demek istediğim herkes kendini prens sanıyor bi havalar bi şeyler onlara uyarsan gönlünü eğlersen senle evlencek, yok ya babası paşa mıVala hiç de öyle bulunmaz hint kumaşı değil kendimi övmek için demiyorum 6 yaş büyük benden ve yakışıklı değil ben ise çok begenilen herkes tarafından sevilen güzel bi bayanım ☺Insanlar benimle tanışabilmek için ne çabalar harcar hata bende işte hak etmeyene şans verdik bide kendini bi halt sandı. Benim isteğim tanıdık bilindik aile olsun efendi olsun aMa öyle olmadı
O kadar güzel yazmışsınız ki öncelikle güzel düşünceleriniz için teşekkür ederimO seni kaybettiğine yansın. Ömür boyu unutamaz bu cesaretsizliğinin neleri kaybettirdiğini. İnan var ya cesaretsiz, çekingen, korkak insanla hayat sürmez. Ben erkek olsam seni kaçırmaz ne yapar eder alırdım. Çünkü bu devirde aile kızı kendini bilen çok az. Benim de başıma böyle buna benzer bir olay geldi tam 6 ay oyaladı beni ciddi ciddi davrandılar kızla oğlan görüşsün dediler bu da konuştukça konuştu benle ama instagram face üzerinden numaramı vermedim ve üslubuma çok dikkat ettim baktım adamın evlenmeye niyeti yok derdi konuşmak eğlenmek sonra açık açık söyleyip eğlencen değilim dedim ben bunu her yerden engelledim zaten farklı semtlerde oturuyoruz senin gibi yakın değil. Sonra bana e postadan mesajlar attı (e postam herkese açık öğretmenim ben okulun sitesinde yazıyor) bi kaç gün ciddiyim falan hiç cevap vermedim, sonra bizim bi aile büyüğünü babamın işyerine göndermiş ciddiyiz kızı alacağız diye, göndermeden önce de bana mesaj atmıştı yarın babanın işyerine gidecek diye bende babama dedim söyle biz kızı başkasına verdik. O da aynen böyle demiş. Tekrar mesaj attı bana yazıklar olsun diye falan. Oh olsun ! Kimse vazgeçilmez değil, yani demek istediğim herkes kendini prens sanıyor bi havalar bi şeyler onlara uyarsan gönlünü eğlersen senle evlencek, yok ya babası paşa mıBende sonra çok etkilendim sevdim senin gibi ama sonra dedim deli miyim Gül gibi aile kızıyım öğretmenim o bana yalvarsın benle evlen diye kendisi kaybetti bi kuş kadar olup yuva kuramayan cesaretsiz Boşver aklına geldikçe başka şeyler düşün.
Çok AmiiinnO kadar güzel yazmışsınız ki öncelikle güzel düşünceleriniz için teşekkür ederimEvet öncekiler gibi o da kaybetti iş işten geçince anlayıp dönüyorlar da artık bazı şeylerin anlamı kalmıyor. Bende hep böyle olur kafamda bitiririm yoluma bakarım geri gelirler ama bitmistir artık. Söylediklerinizde o kadar haklısınız ki onlar bizi kaybetti sonra üzülüp dursunlar Allahım bundan sonra bizi hak edenlerle karşılaştırsın
Anladım onu kastettiginizi:)Sizin için demedim karşı taraf için dedim kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor herhalde diye
Amin inşallahNe kadar çekingen de olsa gerçekten hoşlandığı birinin peşinden gider böyle saçmalık mı olur. Hadı aramaya utanıyor mesajda mı atamıyor. Boşverin bence bu adamı inşallah karşınıza değerimizi bilen biri çıkar.
Bilmiyorum ki olabilir yaniAklıma cinsel yöneliminin farklı olduğu geldi. Ailesi hep birileriyle görüştürmek istiyor üzerinde ciddi bir baskı var gibi. Belki sizinle tanışmayı kabul etmek istemesi ailesini susturmak içindi. Terlemesi de gerginlikten olabilir
Üzülmenizin sebebi yarım kalmışlık hissi. Belkide böyle olmasaydı, daha çok vakit geçirseydiniz siz devam etmek istemeyecektiniz. Eminim çok güzelsinizdir, çok daha iyileri çıkacak karşınıza. Kendinizi daha fazla üzmeyin, artık bu şekilde görücü usulü tanışmazsınız. Sizin için bir tecrübe olmuş olurBilmiyorum ki olabilir yani
Üzülmenizin sebebi yarım kalmışlık hissi. Belkide böyle olmasaydı, daha çok vakit geçirseydiniz siz devam etmek istemeyecektiniz. Eminim çok güzelsinizdir, çok daha iyileri çıkacak karşınıza. Kendinizi daha fazla üzmeyin, artık bu şekilde görücü usulü tanışmazsınız. Sizin için bir tecrübe olmuş olur
Elbette hepsi böyle değildir, yine karşısına kötü insanlar çıkar ve hayal kırıklığına uğrar diye dedim. Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsınCanım her görücü usulü böyle değil ki bunlar usulsüzlük yapmışlar Ümit ver yarı yolda bırak evet dediğine katılıyorum bende tecrübe ettim çünkü normal olarak tanısaydı konuşsaydı bir kaç ay falan kendisi istemezdi böyle bir insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?