Görücü usulü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bakireliginiz konusunda karsinizdakinin anlayisli olmasini gerektirir.Bunu kabullenmeyeck biriyle evlenmeyin bircok seyde problem cikartir.Bu sizi ilgilendirir gunahiyla sevabiyla yada baska ne varsa hepsi size ait.Ama yine de kandirmaya calismayin kizlik zari dikimi falan gerek yok. Bu durumda size namussuz yaftasi yapistirmayacak birini bulmalisiniz. Genislik konusunda once bir doktora gidin gorusun siz rahatsizsaniz eger daraltma operasyonlari var. Simdilik derslerinize odaklanmanizi tavsiye ediyorum.
Kaç kaccc adam bide subaymis beli silahlı Allah muhafaza 🤭 şaka bir yana beraber olduğun kişiye bunu önceden söylemeb gerek evlenince olacak şey değil her kişi kaldıramaz

Kaç kaccc adam bide subaymis beli silahlı Allah muhafaza 🤭 şaka bir yana beraber olduğun kişiye bunu önceden söylemeb gerek evlenince olacak şey değil her kişi kaldıramaz
Kiz ben niye kaciyom Allah Allah her konuda beni kocamdan kaciriyorlar profile BENİM KOCAM VAR yazcaam:KK70: 🤣🤣🤣

Bence hiç bir erkek başka birisiyle olmuş bir kadını kendisine eş yapmaz
Ne münasebet eş yapmaz ne demek? Başka biriyle beraber olunca ne oluyor? Mesela benim de ilkim eşim değil, eşimin de ben değilim; adam sormadı bile. Çok da mutlu bir evliliğim, beni seven bir eşim var.

İyi akşamlar yine ben. Komşumuz bana görücü bulmuş. Demiş ki bir tanışsınlar birbirlerini görsünler. Annem de bana söyledi. Çocuk subaymış. İçimi bir korku saldı. Bakire değilim bunu nasıl açıklayacağım bir diğeri de geçmiş ilişkilerimde vajinamın çok geniş olduğunu söylemişlerdi partnerlerim. Bu durumu nasıl düzeltecem ki çocuk da doğurmadım. Şu an zaten derslerime odaklandım. Anneme dedim şu an derslerim önemli. Ama bu korku da içimi kemiriyor
D3
DEdiğiniz gibi derslerinize odaklanın, şu an bekaret meselesini düşünmeyin. Meslek sahibi olduğunuzda içinizden geldiği gibi çözüm üretirsiniz.

İyi akşamlar yine ben. Komşumuz bana görücü bulmuş. Demiş ki bir tanışsınlar birbirlerini görsünler. Annem de bana söyledi. Çocuk subaymış. İçimi bir korku saldı. Bakire değilim bunu nasıl açıklayacağım bir diğeri de geçmiş ilişkilerimde vajinamın çok geniş olduğunu söylemişlerdi partnerlerim. Bu durumu nasıl düzeltecem ki çocuk da doğurmadım. Şu an zaten derslerime odaklandım. Anneme dedim şu an derslerim önemli. Ama bu korku da içimi kemiriyor

Ne münasebet eş yapmaz ne demek? Başka biriyle beraber olunca ne oluyor? Mesela benim de ilkim eşim değil, eşimin de ben değilim; adam sormadı bile. Çok da mutlu bir evliliğim, beni seven bir eşim var.
Ben de tam diyecektim ki "kimse neden bu hanimefendiye hadi oradan" dememiş, teşekkürler ❤️

ömür boyu hayat arkadaşlığı yapacağınız ve hatta koynunuza alacağınız adama komşunuz karar veriyor. siz hayat boyu bunu sürdürmekten korkmuyorsunuz da bakire olmayışınızdan mı korkuyorsunuz?
umarım bizi trollemek niyetindesiniz
Ah keşke hayatım trol olsa gerçi trajikomik bir hayata sahibim

Ah keşke hayatım trol olsa gerçi trajikomik bir hayata sahibim
Git okulunu oku, birkaç kurs bul kendi ilgi alanına göre, kendine yatırım yap. O zaman kimsenin sana koca bulmasına gerek kalmaz.

Kişisel almayın ama tehlikeli. Herkes sizin çevreniz kadar iyi niyetli olmuyor.
Bu devirde kendi etkileyerek herhangi bir dişi bulamayan edilgen herifleri görücü usulü birine kaktırmaya çalışıyorlar genelde. Bence de tehlikeli.

Git okulunu oku, birkaç kurs bul kendi ilgi alanına göre, kendine yatırım yap. O zaman kimsenin sana koca bulmasına gerek kalmaz.
Ben böyle değildim. B2 d seviyesinde İngilizcem var. Hatta ünv hocalarım beni överdi sen de büyük bir ışık var derdi

Görüşen taraflar gözlerini açık tutacak tabii ki. Ben buldum sana, ille evlen demiyor kimse.
Tabi ki. Tanıştırma şeklinde olursa iyi. Manipule etmiyorlar, darlamıyorlarsa sıkıntı yok. Burda birine komşu teyze adam göstermiş, kadın beğenmeyince nutuk çekmiş, yok bu yaşa geldin bu ne seçicilik, yarın anan da gider yalnız kalırsın gibi 😐

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X