- Konu Sahibi Ekimyagmur
-
Öyle mi dersin?.is yeriyle alakalı diye düşünüyorum da..bana niye sogukkiBi sicak bi soguk taktik yapiyo ustune dus istiyo.
Bi gun oyle bi gun boyle. Liseliler yapar onu yani. Bana pek akli basinda gelmedi.Öyle mi dersin?.is yeriyle alakalı diye düşünüyorum da..bana niye sogukki
Mesela ilk tanistigimizda gün icinde yazardı sürekli..daha ilgiliydi yani tanimaya çalışıyor gibiydi. Ben nasil davranayim sizce?nasıl bir soğukluk
siz nasıl bir sıcaklık istiyorsunuz
daha dün bir bugün iki ve tanışma aşaması
nasıl siz bir hareketten hoşlanmadı iseniz o da hoşlanmamış olabilir
tartıyor olabilir
sabrınızı ölçüyor olabilir
İş yeriyle ilgili bikac sıkıntim var dedi.pek anlatmadı..muhabbet gayet guzel gitti..ama sonrasi enteresanDaha birbirinizi tanımadan size sorunlarından bahsedip sıkan insanla ömür geçmez. .ya devam etmek istemiyordur yada karakteri budur..İki şekildede uzak durun derim ben.
Olabilir..ilk başta cok sıcaktı..yada benden öc almaya çalışıyor bilemedimOglan isinamamis bence.
Ustune dusme meaafeli davranOlabilir..ilk başta cok sıcaktı..yada benden öc almaya çalışıyor bilemedim
Bende iş yeriyle alakalı olduğunu sanmam..arkadaşıma soruyumu sizce..soğuk biraz vsÇok kaptırma kendini , olmazsa olmaz ama soğukluğunun sebebi iş yeri ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Dengesiz olabilir.
Bence sormayın siz tanımaya çalışın konuşun bir kaç gün daha belli olur zaten.Bende iş yeriyle alakalı olduğunu sanmam..arkadaşıma soruyumu sizce..soğuk biraz vs
Benimde hatam vardi ama onunki kadar değil..üzülüyorum ama acaba bende mi hata diyeBence hiç ikinci şansı vermemeliydiniz. Neticede aşk yok şu anda aranızda. . Gözünüze ters gelen bir konu varsa hiç uğraşmaya değmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?