Görücü usulü?

Ekimyagmur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
776
177
73
Ankara
Merhabalar;
Biriyle tanıştım görücü usulü..daha doğrusu arkadaşımın arkadaşı.hersey iyi giderken beni bi hareketi itti ve istemediğimi söyledim.."tmm " dedi ve bitti.

Daha sonra arkadaşım böyle olmaz birbirinize çok benziyosunuz her konuda eminim çok iyi anlasacaksiniz bikez daha görüşün dedi ve görüştük..son görüşmede iyi geçti .is yerindeki sıkıntılardan bahsetti cok bunaldigino söyledi neyse konuştuk anlaştık vs.

Ertesi gunden itibaren bir soğuk değişik davraniyo anlamadım gitti...sizce normalmi? Yoksa sormalimiyim nedenini

GÜNCELL: çocuk bugün görüşelim vs demedi..işleriyle ilgili sıkıntıları varmış tartıştık..görüşmeyelim bir daha dedi ne zaman dogru insan cikacak karsima

Son düzenleme:
nasıl bir soğukluk

siz nasıl bir sıcaklık istiyorsunuz

daha dün bir bugün iki ve tanışma aşaması

nasıl siz bir hareketten hoşlanmadı iseniz o da hoşlanmamış olabilir

tartıyor olabilir

sabrınızı ölçüyor olabilir

Daha birbirinizi tanımadan size sorunlarından bahsedip sıkan insanla ömür geçmez. .ya devam etmek istemiyordur yada karakteri budur..İki şekildede uzak durun derim ben.

Mesela ilk tanistigimizda gün icinde yazardı sürekli..daha ilgiliydi yani tanimaya çalışıyor gibiydi. Ben nasil davranayim sizce?

Amannn besbelli dengesiz. Iş yerinde sorun bile olsa daha yeni tanıştığı kişiye niye yansitiyor ki? Sen ne yapabilirsin iş yerindeki olaylara.

Çok kaptırma kendini , olmazsa olmaz ama soğukluğunun sebebi iş yeri ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Dengesiz olabilir.

Bence hiç ikinci şansı vermemeliydiniz. Neticede aşk yok şu anda aranızda. . Gözünüze ters gelen bir konu varsa hiç uğraşmaya değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…