Görücü usulüyle tanıştırıldığım kişi ..

SonDakika

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2010
67
0
86
Diğer
İki haftadır tanıştırıldığm kişi bize geliyor
sohbet ediyoruz birbirimizi tanımak için
ama kafama takılan 2 durum var
lütfen bana yardım eder misiniz ?

bunlar ailece beni görmeye 3 defa geldiklerinde adam çok rahattı
elini kolunu oynatmıyordu sabitti
ama adam 3 - 4 defadır tek geliyor bize benimle konuşmaya
biz otururken elini kolunu nereye koycağını bilmiyor elini çıtlatmak vardır ya ikide bir öyle yapıyor acaba rahat diil mi sıkılıyor mu yoksa başka bişi mi olabilir aklım karıştı..

bir de dün biz bu kişiyle dışarda bir cafede sohbet edelim dedik orda rahattı
ama onunla ayrıldıktan sonra
ben onu yolda gördüm önde yürüyordu ve ben yanına gittim merhaba dedim
ciddi bir şekilde merhaba dedi ve sanki sıradan biriyle konuşuyor gibi konuştu benle
aklım karıştı acaba ben mi sorun ediyorum bilmiyorum ki

sormak istedim ama nedense soramadım
ama çok takıldım
acaba ben mi çok taktım
mutlaka sormalıyım bir şekilde bunun cevabını almalıyım

hayatım bu cok normal daha yeni tanışmışsınız aranızda bir resmiyet var su anda heyecanlanması cok normal biz eşimle ilk konuştugumuzda zangır zangır titriyordu elleri bu cok güzel bişey bence rahat insan heyacanlanmaz rahatlıktan kastımı anlamışsındır

Arkadaşım adamın sıkıntısı ne biz bilemeyiz.
Bu işin ayıbı yok.
Madem evlilik için konuşuluyor o zaman aklına her takılanı soracaksın.
Açık açık elin kolun neden durmuyor ya da beni görünce neden öyle konuştun diye sor canım.
Merak etme aklında kalmasındansa bilmen duyman sana iyi gelecektir

benc de kendisine sormak en mantiklisi.. senin pencerenden adam hakkinda yorum yapmak dogru sonuc vermez.. hem evlilik bu.. baska siradan bi karar degil ki..hayat böyle bi yalnisi kaldirmaz.. direk kendisine sormalisin bence, gec olmadan.....

ön yargılı olma kimsenin lafına bakma ona sor bu soruları ben nişanlıma neler ettim yanlış anlama önyargılar yüzünden ayrıldım aradan zaman geçti herşeyi anlattı utandım ben önyargılıymışım dedim boşa üzdüm ikimizide hemen evlenecek değilsin ya yargılamadan tanı aşık olamz ısınamazsan zaten olmaz hayırlı olsun

belki kadınlara nasıl davranması gerektiğini bilmiyordur. belkide ilgi alaka eksikliği vardır. sonuçta şuan seni normal şartlarda e üstünde tutması gönlünü hoş tutması lazım diye düşünüyorum. hakkınızda hayırlısı

Bence heyecanlandı yanındayken o yüzden rahat duramadı =) cafede otururken artık alıştığından daha rahat davrandı :) sokakta ise belki başkaları görmesin vs gibisinden daha resmi durmak istedi.. bilmiyorum ki =) sokakta niye öyle davrandığını sorabilirsinz aslında

daha yenısınız ya utanıyordur bakalım bıraz zaman gecsın ama hemen evlenme bence boyel gıderse

bence de başbaşa kaldığınızda heyecan yapmıştır.eğer utangaç bir yapısıda varsa öyle olması normal bence
sokakta da resmi konuşması çok tuhaf gelmedi bana.sonuçta daha yeni tanıştınız hemen canımlı cicimli hitap etmesini bekleme ama yinede aklına çok takılıyorsa bunlar ona sorabilirsin

dediğiniz gibi heyecan yapmış da olabilir
hatta sokakta çevreden gören olursa ya diye endişelenmiştir sonuçta küçük bir yerde yaşıyoruz
hatta bu konuyu bizzat kendisinden de öğrenmeliyim
bakalım kendisi ne diycek

bencede çok normal. benim sözlümde bize ilk geldiğinde ki bizde sizin gibi aileler tarafından tanıştırıldık. çok heyecanlıydı.hatta ben onlar gittikten sonra bizimkilere bu çocuğun zekasında problem var bana yamamaya çalışıyolar demiştim elini kolunu koyacak yer bulamamıştı koltuğa yapışıp kalmıştı kuzenimde hemen yanındaki sandalyeye oturduğu için yamula yamula nerdeyse halıyı öpücekti. hala anlatır gülerim haline kabız olmuş gibiydim dedi geçen gün

Son düzenleme:
tinycim işte benimkinde de öyle oldu elini kolunu nereye koyacağını şaşırdı
peki sözlüne sordun mu hiç
neden böyle bir şey yaptığını nasıl açıkladı

günaydın arkadaşlar

dün bize gelememişti, biz de msnden görüştük
dün akşam tatlı tatlı sordum ben de
yolda yürürken seni zor durumda bırakmamak için öyle gergindim dedi
ve senin karşında heycanlandığım için elimi kolumu nereye koycağımı şaşırdım dedi

cocugu ne kadar heyecanlandirdiysan artik... gerisini sen düsün

tinycim işte benimkinde de öyle oldu elini kolunu nereye koyacağını şaşırdı
peki sözlüne sordun mu hiç
neden böyle bir şey yaptığını nasıl açıkladı

sordum hatta biz başka odaya geçtik ikimiz bu halıyı tersmi yaydınız ya falan demişti ne alakaysa camdan dışarı bakıodu zırt pırt akıl fukarası denk geldi demiştim.çok heyecanlandım herkes bana bakıyodu dedi bizim aile ben hatta onun ailesi bile onun karşı koltuğunda oturuyodu sırayla annesi,yengesi,kız kardeşleri dik dik ona bakıyodu.ben içimden ailesi bile ona bakıyo kendini bilmezlikten ne tepki vercek diye düşünmüştüm.ben çok rahattım kalkıp kaç kere çayları koydum rahat rahat konuştum.işim sebebiyle çok kişiyle muhatap oluyorum oda tam tersi bi işte bütün gün fabrikada çalışıyo hak verdim ona.ertesi hafta beraber sinemaya,avm'ye gittik özellikle denemek istedim tavırlarını çok rahattı benim ilk izlenimde edindiğim ezik,şaşkın tip yoktu tuttuğunu koparan bi insan oldu karşımda.en son babamın yanında yemek yiyemem çatal falan düşer elimden diyodu şimdi onuda aştık bu haftasonu yolculuk yaptık annem babam falan,yanında babam otururken araba kullandı
o yüzden canım hiç takılma bu duruma doğal.bizim gibi ikiniz başbaşa bi yerlere gidin sana ve etrafına tavırlarını gözlemle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…