Görücü

Sizi aldattığı kızla mı evleniyor, o kadar ciddi miymiş ilişkisi? Vay anasını. Çok şaşırdım, üzüldüm... Ama çok pişman olacağına eminim. Şimdilik kuyruğu dik tutmaya çalışıyorlar bence sadece. Hata yapmış olduğunu kabullenmektense battı balık yan gider kafasındadır o pislik herif.

Nispet olsun diye birileriyle görüşmenin uzun vadede mutluluk getirmeyeceğinin farkındasınız zaten mugehatun mugehatun . Umarım doğru zamanda doğru kişi çıkar karşınıza :)

Mügecim görüşsene. İlla evlenmek zorunda değilsin, hatta flört zorunda da değilsin. Adamı tanımıyorsun ki...Oturur konuşursun kendini anlatırsın. İş ilerlese bile evliliğe hazır değilsen evlenmezsin. Çocuklu olması sorun evet ama belki kız tahmin ettiğimiz gibi sorunlu bir çocuk değildir. Yani ne bileyim hemen kestirip atmasan keşke.

müge konularına hakim olan biri olarak tavsiyem görüşmen..evlenilecek biri değildir belkide gerçekten ruhuna dokunacak kişidir kim bilir ama hiç yoktan belki bir dost kazanabilirsin .

Tanışmak istiyorsanız tanışın bence ama şahsi düşüncem.Sizin önce kendinizi toparlamanız gerektigini düşünüyorum.1 hafta önce özledim diyorsunuz 1 hafta sonra biriyle evlilik yolunda ilerleyebileceginizi düşünebiliyor musunuz?
Bence bu sıralar sizin yapmanız gereken tek ve en önemli şey bir eşten önce hayatta sağlam adımlar atabilmeniz ve tekrar üzülmemeniz için ayaklarınızın üstüne sağlam basıp 2. bir kez daha bu olayları yaşamamak olmamalı.Çocuğu varken ayrılınmışsa bu adamda da bir takım problemler olabilir.Unutmak için bir başkasını hayata sokmak yanlış bana kalırsa..

Ekimde evleniyormuş :)

bence o hırs yapmış o yüzden inatla bu kadar hızlı davranıyor, affetmedin diye kendince ceza veriyor aklı sıra. kıza yazık inşallah hırsları söndüğü zaman içindeki inat durulduğu zaman kıza kötü bi evlilik yaşatmaz, çünkü sonunu öyle gördüm onun..

Hiç tanımadığınız biriyle görüşmektense referansı olan birileriyle görüşmek evladır. Bence görüşmelisiniz, belki aranızda etkileşim olmaz ve iyi bir arkadaş edinirsiniz, yaşanmışlıkları benzeyen insanlar iyi anlaşırlar. Anlaşmazsanız görüşmezsiniz. İlk görüşmede masaya oturtup nikah kıymayacaklar neticede:) küçük heyecanlar hayata renk katar?

Belki adam da senin yaşadığın karışıklıkları yaşıyor. Bence görüşmekten zarar gelmez, arkadaşların da dediği gibi birbirinize karşı bir sorumluluğunuz da yok.

bence o hırs yapmış o yüzden inatla bu kadar hızlı davranıyor, affetmedin diye kendince ceza veriyor aklı sıra. kıza yazık inşallah hırsları söndüğü zaman içindeki inat durulduğu zaman kıza kötü bi evlilik yaşatmaz, çünkü sonunu öyle gördüm onun..
Kıza yazık mı 2. Kadın olma görevini zevkle yerine getirirken düşünecekti inşallah yukarda yazdıkların bir bir başına gelir gelir de mugişimin ahı çıkar

Galiba kız hamile. Öyle düşünüyorum ben, başka bir açıklaması olamaz. Çünkü yeni boşandık daha...
Olabilir mi? Gerçi eski eşinin baştan ısrar kıyamet ayrılmak istemeyip sonra da "hadi hemen boşanalım " moduna girmesini, eski kaynananın "yenisinden gelinlik görüyorum" minvalinde konuşmaları ancak böyle bir durumla anlaşılır...

Ama şunu çok iyi biliyorum ki 1000 tane çocuk da doğursalar Mutlu olmayacaklar! Böyle masum bir kalbi kırıp üzerine yuva kuran bir çift hiç bir zaman huzur bulmayacak...

"Belliki karşıma sürekli böyle talipler çıkacak" olan cümlenize katılmıyorum zira benim de ikinci evliliğim ve benim ilk evliliğimden bir kızım vardı ben tekrat evlendim hemde görücü usulü ilk görüşte birbirimize aşık olduğumuz, daha önce hiç evlenmemiş çocuksuz biriyle evlendim.
Bence bu şekilde kendinizi sınırlamayın.
Herşey nasip kısmet görüştüğünüz kişide geçmiş değil karakter yürek elektrik aşk huzur ve güven arayın.İlşa boşandınız diye boşanmış çocuklu yada çocuksuz biriyle evlenmek zorunda değilsiniz.
Pekâlâ hiç evlenmemiş biriyle de evlenebilirsiniz :KK66:
Fakat görücü usûlünün şöyle bir avantajı var.
Aracı olan kimseler size yakınsa ve sizden tarafsa karşı tarafı da daha önceden bilip tanıyorsa kefilde oluyorlarsa tanışmakta fayda var zira böylesi hayati bir mevzuda kimse kimseye kefil olup kendini rezil etmez.Hele ki konu evlilik gibi ciddi bir iş ise aracı olanları dikkate alıp tanışmakta fayda var.

aaa sen şu enişteye kapak yapan değil misin :D hani sana ''sana sıfır km oğlan verdik kıymetini bil'' demişti de, sen de ''sizin oğlan deneme sürüşü yapmaktan hurdaya çıkmış, en azından benim tek şoförüm vardı o da ruhsatlı ve resmiydi'' demiştin :D

aaa sen şu enişteye kapak yapan değil misin :KK70: hani sana ''sana sıfır km oğlan verdik kıymetini bil'' demişti de, sen de ''sizin oğlan deneme sürüşü yapmaktan hurdaya çıkmış, en azından benim tek şoförüm vardı o da ruhsatlı ve resmiydi'' demiştin :KK70:
:oha::KK70:

aaa sen şu enişteye kapak yapan değil misin :KK70: hani sana ''sana sıfır km oğlan verdik kıymetini bil'' demişti de, sen de ''sizin oğlan deneme sürüşü yapmaktan hurdaya çıkmış, en azından benim tek şoförüm vardı o da ruhsatlı ve resmiydi'' demiştin :KK70:
Hakkaten bunu mu demiş En Büyük KK hay ağzına sağlık arkadaşın!

ayy sakın görüşmeyin.
hem yaralarınız taze hem de anne değilsiniz. bir evladın sorumluluğu ağır gelebilir.
siz çöpsüz üzümsünüz tabiri caizse. yani geçmiş geçmişte kalmış. ama adam için öyle değil. her daim eski eşiyle görüşecek. evladı hastalansa, doğal olarak geceleri kalkıp gidecek. evladının okulu, partisi, doğum günü, toplantısı, ıvırı-zıvırı herşey için gidecek. siz evde onu bekleyeceksiniz. yani iki hayatı olacak adamın. siz onla plan yapamayacak, onun planlarının parçası olacaksınız. en zoru da bunu kabul ederek evlenmiş olacaksınız.

hiç ağrısız başınızı ağrıtmayın derim ben.

:D:D:D:D:D

Bu ne doktorrrr????

Bence görüşmelisin sanki hemen evlencek haliniz yok ya... Formda kalmakta fayda var neden bir salak için inzivaya çekilesin depresyonda filan kalasın ki. Bence görüş bakarsın arkadaş olursunuz.

Vurdu ve gol olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :-) :-) :-)

Back
X