Görücü

Görüş bence ne kaybedersin
Bana hiç gelmedi görücü aşırı heyecanlı geliyor bana böyle şeyler

aaa sen şu enişteye kapak yapan değil misin :KK70: hani sana ''sana sıfır km oğlan verdik kıymetini bil'' demişti de, sen de ''sizin oğlan deneme sürüşü yapmaktan hurdaya çıkmış, en azından benim tek şoförüm vardı o da ruhsatlı ve resmiydi'' demiştin :KK70:
Evet canım aynen dediğin gibi
"O kişi benim" ;)

Bosuna gorusmeyin derim ben.

Ola ki evlendiniz, beyefendinin eski esi cocuk dolayisiyla surekli hayatinizin ortasinda olacak. Bir haftasonu plan yaptiniz misal, cocugun annesinin de isi cikacak ve cocugu size birakacak, planlar tabi ki iptal. Cocuga iyi davransaniz, annelik bile yapsaniz sadece babanin yeni esi olmaktan uzaga gidemeyeceksiniz, ki annenin cocugu doldurmadigini varsayarsak. Sonra gelsin kavgalar..

Cocuklu erkek herkesin harci degil. Kendiniz de demissiniz erkege katlanamiyorum, cocuklusuna hic katlanamam diye. Bunun da bilincindeyseniz, bosverin hic gormeyin bu islere :)

Müge senin konular beni çok üzüyor öküz oturuyor içime gerçi üzülen tüm kadınlar içinde geçerli ama şöyle sihirli bir degneğim olsa bu yaşananları silsem adı eski esin ile ilgili sana kim bilgi getiriyor allah aşkına yapmasınlar ben bile etkilenirken seni düşünemiyorum .Hamile olması muhtemel seninle yapmamak için kaçıyordu şerefsiz eli o.....nü hemen bırakmış dediğin gibi mutsuzluklarında bogulsunlar .Öyle mutlu olan ki geçmişin g si aklına gelmesin dualarım seninle

Yaa canım benim, ne tatlısın. İnan üzülme ben artık daha az uzuluyorum çünkü. Geliyor inan ki haberleri bir şekilde bir de bu kadar erkenden evleniyor olunca illa ki millet susmuyor.

Hasbinallahi nimet vekil. Ben beddua edemiyorum ama yerinde olsam bi güzel beddua ederdim. Ekimde evleniyor ha. Allah bildiği gibi yapsın onu

Aynen evleniyor bende estiği zaman söyleniyorum ama :D Allahlarından bulsunlar yaaa...

Mugişim adamı hiç gördün mü?nasıl yakışıklı mı ?

Kuzumm gittim buluştum :D
Gördüm. Kesinlikle yakışıklı değil ama inanılmaz sempatik bir adam. Yarım saat durmam kalkarım dediğim buluşma için tam dört saat oturmuşum. Hiç beklediğim gibi değildi. Ben evlenmeyi düşünmüyorum dedim bende düşünmüyorum dedi oda :D Geyik muhabbet yaptık baya. Böylede görücü usulu bulusan ılk bızız herhalde dedık kalktık :D

Çocuğu büyük mü acaba ?
Çünkü tepkileri çok net belli olabiliyor hele ki birde kız çocuğu
Ergen falan sa anlayışlı değilse inanın üstesinden gelmek zor oalbilir

6 yaşındaymış, annesindeymiş. Evlenmeyi düşünmüyorum zaten ya :)

Sizi aldattığı kızla mı evleniyor, o kadar ciddi miymiş ilişkisi? Vay anasını. Çok şaşırdım, üzüldüm... Ama çok pişman olacağına eminim. Şimdilik kuyruğu dik tutmaya çalışıyorlar bence sadece. Hata yapmış olduğunu kabullenmektense battı balık yan gider kafasındadır o pislik herif.

Nispet olsun diye birileriyle görüşmenin uzun vadede mutluluk getirmeyeceğinin farkındasınız zaten mugehatun mugehatun . Umarım doğru zamanda doğru kişi çıkar karşınıza :)

Boşverdim artık, arada esiyor sövüyorum ama :D
Benden uzak olsunlarda.. Kendi pisliklerinde boğulsunlar. :(

Olabilir mi? Gerçi eski eşinin baştan ısrar kıyamet ayrılmak istemeyip sonra da "hadi hemen boşanalım " moduna girmesini, eski kaynananın "yenisinden gelinlik görüyorum" minvalinde konuşmaları ancak böyle bir durumla anlaşılır...

Ama şunu çok iyi biliyorum ki 1000 tane çocuk da doğursalar Mutlu olmayacaklar! Böyle masum bir kalbi kırıp üzerine yuva kuran bir çift hiç bir zaman huzur bulmayacak...

Bence kesin öyle hayatım, Aklıma başka bir türlüsü gelmiyor zaten mantıklı da gelmiyor. Yeni boşanmışsın yani düşünsene insan sırf elalem ne der diye evlenmez.. Naparlarsa yapsınlar pıslıkler :(

nasıl yani kızı yeni bulmamış mı? evliyken görüştüğü birisi miymiş?

Evet, o yüzden boşandık zaten.

aaa sen şu enişteye kapak yapan değil misin :KK70: hani sana ''sana sıfır km oğlan verdik kıymetini bil'' demişti de, sen de ''sizin oğlan deneme sürüşü yapmaktan hurdaya çıkmış, en azından benim tek şoförüm vardı o da ruhsatlı ve resmiydi'' demiştin :KK70:
Hahahhaah :KK48:

Yaa canım benim, ne tatlısın. İnan üzülme ben artık daha az uzuluyorum çünkü. Geliyor inan ki haberleri bir şekilde bir de bu kadar erkenden evleniyor olunca illa ki millet susmuyor.

Aynen evleniyor bende estiği zaman söyleniyorum ama :KK70: Allahlarından bulsunlar yaaa...

Kuzumm gittim buluştum :KK70:
Gördüm. Kesinlikle yakışıklı değil ama inanılmaz sempatik bir adam. Yarım saat durmam kalkarım dediğim buluşma için tam dört saat oturmuşum. Hiç beklediğim gibi değildi. Ben evlenmeyi düşünmüyorum dedim bende düşünmüyorum dedi oda :KK70: Geyik muhabbet yaptık baya. Böylede görücü usulu bulusan ılk bızız herhalde dedık kalktık :KK70:

6 yaşındaymış, annesindeymiş. Evlenmeyi düşünmüyorum zaten ya :)

Boşverdim artık, arada esiyor sövüyorum ama :KK70:
Benden uzak olsunlarda.. Kendi pisliklerinde boğulsunlar. :KK43:

Bence kesin öyle hayatım, Aklıma başka bir türlüsü gelmiyor zaten mantıklı da gelmiyor. Yeni boşanmışsın yani düşünsene insan sırf elalem ne der diye evlenmez.. Naparlarsa yapsınlar pıslıkler :KK43:

Evet, o yüzden boşandık zaten.
Demek görüşmeye ikna ettiler ve gittin. Bi daha gorusecekmisiniz numaraları falan aldınız mı neler oldu anlatsana

Müge adamla bir daha görüşcen mi? Olmadı kanka olursunuz

Yok kuzum ya, adam gitti istanbula. Zaten gitcek görüş diye beynimi yediler. Aynen bizden kanka olur çünkü çok kafalarımız aynı, ilk buluşmada geyik yaptık yaşımızı başımızı almış insanlar olarak ergene bağladık :KK70: Numaralarımızı aldık ama o mana da değil.

S Seviiii

Yok kuzum ya, adam gitti istanbula. Zaten gitcek görüş diye beynimi yediler. Aynen bizden kanka olur çünkü çok kafalarımız aynı, ilk buluşmada geyik yaptık yaşımızı başımızı almış insanlar olarak ergene bağladık :KK70:
Numaralarımızı aldık ama o mana da değil.

S Seviiii
Olsun canim kafan dagilmistir iyi olmuş boşver ist bir dostun olur en kötü

Back
X