Görücü

Ya müge abla insallah görüşmeye devam edersiniz :)
Niyeyse burdakiler hepbirlikte iyi seyler hissettik bi hekim beye karşı :KK70:

Kuzum tatlı adamdı ama çocuğu var :( Çocuk olmasa hadi bi ihtimal derdim de şimdi olmaz be yaa..
Geyik muhabbet yaparık işte ahah :D

Kuzum tatlı adamdı ama çocuğu var :KK43: Çocuk olmasa hadi bi ihtimal derdim de şimdi olmaz be yaa..
Geyik muhabbet yaparık işte ahah :KK70:

Ablacım annesiyleymis cocuk sonuçta. Hatta burda crazymother vardı o da cocuklu biriyle evliydi. Is adamda bitiyor sonucta :)

Sen yine de koparma bağı madem kafalar uydu :KK70:zaten apar topar evlen diyen yokki sana, gez toz flort et oh :)

Senden hoslandiginı hissettin mi

Bilmiyorum ki, dört saat geyik muhabbet yaptık hoşlanmıştır herhalde.
Ben evlilik düşünmediğimi söyledim, o da düşünmüyormuş. Yani o anlamda bir iş çıkmaz bizden :D Zaten ki farklı şehirlerdeyiz

aslında bu geyik muhabbetleri sizi yakınlaştırabilir ya kanka ya bağlamazsanız tabi.. Beraber gülmek gibisi var mıdır :KK200:

Diğğmii.. Beraber gülebildiğimiz insanlar iyi oluyor hakkat.
Fakat o anlamda bir şey olacağını pek düşünmüyorum. Uzağız çünkü e yaşımızda var, adam 35 yaşında, zannetmiyorum ki uzun süre bekar kalsın :)
Zaten ki mesela hiç msj filan atmadı :) Yani bir daha denk gelipte görüşürmüyüz o bile muallak :D
Ama çok eğlenceliydi, bide sanki benim erkek versiyonum gibiydi.

yaa okurken nasıl kıpır kıpır oldum neredeyse kahve alıp eeee başka diyeceğim :))) cok mu uzaksınız ya hiç mi ihtimal yok cok cicisiniz sanki yaaaaa :)

yaa okurken nasıl kıpır kıpır oldum neredeyse kahve alıp eeee başka diyeceğim :))) cok mu uzaksınız ya hiç mi ihtimal yok cok cicisiniz sanki yaaaaa :)

hahaha yok kızz öyle değildik inan :)
Uzak sayılırız hani aynı şehirde olsak belki arada görüşür buluşur geyik muhabbet yapardık. Fakat böyle hiç ihtimal yok.
Önemli değil ya..
Hepsi bir zaman sonra sıkıcı olmuyo mu zaten? :)

hahaha yok kızz öyle değildik inan :)
Uzak sayılırız hani aynı şehirde olsak belki arada görüşür buluşur geyik muhabbet yapardık. Fakat böyle hiç ihtimal yok.
Önemli değil ya..
Hepsi bir zaman sonra sıkıcı olmuyo mu zaten? :)
olsun anı yaşamak da güzel :) o anı yaşamasan mutluluğunu hatırlar mıydın :)

olsun anı yaşamak da güzel :) o anı yaşamasan mutluluğunu hatırlar mıydın :)

Aynen iyi oldu :) Evlenince evde kaldım hep, hayatımdaki tek erkek kocamdı resmen. Unutmuşum valla geyik muhabbeti, açıldım. Bir de adam da çok geyik olunca iyi oldu. Hiç görücü usulu randevusu gibi olmadı ben direk öyle soyleyınce bende rahatladım valla dedı acıldık :D Mesela cok şaşırdım, ben unıde yerel bır grup dınlıyordum,çok bilinmeyen, konserlerını fılan kovalıyodum. Meğer o da gıdermiş konserlerıne :) Şarkıları filan konuştuk. Garipti yani :D

Back
X