• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gorucuu

zeysmother

Eylülün annesiii
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2015
2.501
4.015
133
Bu devirde kaldimi diyeceksiniz evet kalmis
En yakinima kardesime gelecekler. Olumsuz baksakta cok israr edilmis, annemde kesip atamamis. Birbirlerini hic gormediler oglan doguda gorev yapiyor, bu mesele icin izin almis geliyor. kardesimde saglik calisani talipleri hic eksik olmaz imkan olsada atsam resmini cok guzeldir sarisin renkli gozlu kardesim diye ovmuyorum gorseninz hak verirsiniz:))
Herneyse meseleye geceyim basindan gecirenler varsa nasil agirlanir ne ikram edilir normal bi sekildemi extradan yapmamiz gerekenler varmi herkes cok rahat tasasi bana dustu bende boyle bise yasamadim direk istediler evlendik tanisiyorduk zaten
Bunuda es gecmeyim suan kardesim denizde yanmis yanaklari felan hep pembe pembe olmus varmi tavsiye edebileceginiz guzel kapaticiligi olan fondoten vs..

Son düzenleme:
Max factor mastertouch kapatıcı var. Gayet güzel. Uzun süre bozulmadan kalıyor. Tavsiye ederim. Yada mac select moisture kapatıcıda gayet iyi.
Diğer konuyu hiç bilmiyorum ben de :)
Tesekkur ederim teni bronzlasmista yanaklar burun yanmis hep sansimiza:))bi bakayim urune

Ailecek tanışmaya gelecekler sanırım çay olur muhtemelen porsiyonluk pasta yapmıştım ben börek yapmıştım 1-2 tane de kurabiye çeşidi zaten onlar da eli boş gelmez bence onu da eklersiniz yani bende öyle olmuştu

En yakinima kardesime gelecekler. Olumsuz baksakta cok israr edilmis, annemde kesip atamamis. Birbirlerini hic gormediler oglan doguda gorev yapiyor, bu mesele icin izin almis geliyor. kardesimde saglik calisani talipleri hic eksik olmaz imkan olsada atsam resmini cok guzeldir sarisin renkli gozlu kardesim diye ovmuyorum gorseninz hak verirsiniz:))
Herneyse meseleye geceyim basindan gecirenler varsa nasil agirlanir ne ikram edilir normal bi sekildemi extradan yapmamiz gerekenler varmi herkes cok rahat tasasi bana dustu bende boyle bise yasamadim direk istediler evlendik tanisiyorduk zaten
Bunuda es gecmeyim suan kardesim denizde yanmis yanaklari felan hep pembe pembe olmus varmi tavsiye edebileceginiz guzel kapaticiligi olan fondoten vs..
Olumsuz bakmışsınız zaten.Çok hazırlığa gerek yok.Ve tanımadan etmeden böyle eve kabul edilmemeli.Bu iş hatır gönül işi değil.

Kardeşin ne düşünüyor

Bu tarz bir ilişki fikri var mı

Yoksa sadece herhangi biri size gelmiş gibi ağırlayın olmaz der kardeşiniz sonunda da

fondötenle vs de önemli değil bence ne ise o denizde yandı ise ne güzel sohbet konusu karşılıklı dünyaya bakış açısı

Zira kardeşin denize gidiyor onlar bu konuda ne düşünüyor vs öğrenilir

Oluru var tanışırız bakarız derse de daha sade kısa bir oturma modunda ayarlayıp bundan sonra X ile y isterse görüşür deyip kestirip atmak lazım

Bana da gelirdi hep :KK58:tabi şimdi beş yıllık evliyim severek evlendim .gelene hep cay ve tek çeşit tatlı yaptık çünkü görüşme gibi birşey oluyor isteme olursa kahve yapılır
Oylemi dersiniz bencede biyle olmali ben hazirlarim tatlisini tuzlusunu zaten arkasina meyve vs dedim acaba olmasi gereken baska seyler varmi

Kardeşin ne düşünüyor

Bu tarz bir ilişki fikri var mı

Yoksa sadece herhangi biri size gelmiş gibi ağırlayın olmaz der kardeşiniz sonunda da

fondötenle vs de önemli değil bence ne ise o denizde yandı ise ne güzel sohbet konusu karşılıklı dünyaya bakış açısı

Zira kardeşin denize gidiyor onlar bu konuda ne düşünüyor vs öğrenilir

Oluru var tanışırız bakarız derse de daha sade kısa bir oturma modunda ayarlayıp bundan sonra X ile y isterse görüşür deyip kestirip atmak lazım
Yuzu yanmis sekilde cikmasinj istemem zaten denize gittigini saklicak degilki onlarin ne dusundugu umrunda olmaz pek bu konuda denizede gider bikinisinide giyer siz o halde gozukmek istermiydiniz
Ne dusunuyora gelince olumsuza yakin olsada notr aslinda nasip yani

Madem olumsuz bakılıyor neden susleniliyor? Hadi misafirdir bir kek bir çay verirsin de yanaklarındaki pembelik bile kapatılmaya çalışılıyor.

Aracıyı sevemniz önemli değil.İki insan birbirini tanır görüşür bir yola çıkar ondan sonra aileler devreye girer.
Buda tanisma yolu degilmi tanir olmassa olmaz zaten ailelerin haberi var diye illa olacak gibi bi durum yok sonucta belkide begenecekler birbirleriniz yada bi daha gorusmeyecekler

Madem olumsuz bakılıyor neden susleniliyor? Hadi misafirdir bir kek bir çay verirsin de yanaklarındaki pembelik bile kapatılmaya çalışılıyor.
O pembelik asmis kendini yer yer soyulmalarda var siz oyle cikmak istermiydiniz ki kaldiki normal insanlara bile oyle gozukmek istemez insan olumsuz yaklasim tanimadigimizdan ama olur belki birbirlerini begenecekler kafalar uyuscak neden olmasin

Salata çeşitleri, kek, kurabiye(tatlı-tuzlu),börek çeşitleri,sütlü-şerbetli tatlı,sarma ve çay elbette ama size biraz emrivaki yapılmış gibi olmuş. Biz eşimin ailesi ilk tanışmaya geldiğinde o kadar çok şey yapmıştık ki kayınvalideminin nutku tutulmuştu masayı görünce.

Nasıl kabul etmek zorunda kalıyorsunuz anlamiyorum banada gelmek isteyenler olmus annem kabul etmemiş bilir çünkü o tarz şeyler bana göre değil eve gitmezdim bile :KK53:
Çay kek yeter çok bile
Demekki o konuda net cizginiz varmis bizim oyle degil cok karsi degiliz zaten gelip bi cayinizi icelim demisler
Bu isteme degil sonucta olursa olur,olmassa olmaz zaten

Salata çeşitleri, kek, kurabiye(tatlı-tuzlu),börek çeşitleri,sütlü-şerbetli tatlı,sarma ve çay elbette ama size biraz emrivaki yapılmış gibi olmuş. Biz eşimin ailesi ilk tanışmaya geldiğinde o kadar çok şey yapmıştık ki kayınvalideminin nutku tutulmuştu masayı görünce.
Sevgilimiydiniz o kadar hazirlik yaptiginiz icin sordum:))

Back
X