- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
- Konu Sahibi zeysmother
Sevgilimiydiniz o kadar hazirlik yaptiginiz icin sordum:))
Ewt 10 yıllık sevgilimdi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgilimiydiniz o kadar hazirlik yaptiginiz icin sordum:))
Masallah Allah ayirmasin bizimkide sevse oyle bizde donatirdik:))Ewt 10 yıllık sevgilimdi :)
Masallah Allah ayirmasin bizimkide sevse oyle bizde donatirdik:))
Buda tanisma yolu degilmi tanir olmassa olmaz zaten ailelerin haberi var diye illa olacak gibi bi durum yok sonucta belkide begenecekler birbirleriniz yada bi daha gorusmeyecekler
Bence böyle erkekler özgüvensiz, aile bağımlısı olur genelde.Bu sekilde tanismalari ne kadar dogru? Kusura bakmayin da, sanki kardesiniz et parcasi gibiymis hemen ailecek geliyorlar. Müstakbel kv'denin onu bastan asaga süzmeyecegini mi saniyorsunuz? Kardesin ve o oglan birbirini o ortamda en fazla ne kadar görebilir? Ilk basta ailelerin bile ise karismasi ancak stresli bir ortam yaratir.
Elbette ortak tanidiginiz bu kisiyi önerebilir fakat ondan sonra genclere kalmaliydi. Kardesin istediginde cep telefonunu vermeliydi ve ilk sadece onlar beraber bulusmalilardi. Bu sekilde kardesin istedigi sorulari sorup cok daha iyi tanisma firsati olurdu. Ve ona göre tamam mi devam mi diye karar verirdi. Aile faktöründen bagimsiz kararini verebilirdi.
Elbette resmini gostermislerdir sosyal medyadan bende cocuginkini girip buldum bu normal bise hemen evlenilecekmi sanki olmazsa hayir denilecek ailelerin olaya girismesi kararda biseyi degistirmezkiÇocuk hiç görmediği bir kız için izin alıp doğudan geliyor falan baya ilginç.
En azından sosyal medyada ekleşselerdi iki sohbet etselerdi öyle bu işlere girişilseydi.
Çok saçma bir davranış bu devirde neymiş o köylerde bile tanışıuorlar sonra eve geliniyor yani kızı pazara çıkarmak gibi belki hayır deriz ozaman niye geliyorlar saçnaElbette resmini gostermislerdir sosyal medyadan bende cocuginkini girip buldum bu normal bise hemen evlenilecekmi sanki olmazsa hayir denilecek ailelerin olaya girismesi kararda biseyi degistirmezki
Ne alaka etparcasi felan dikkat edin sozlere karar kardesimin isterse olur istemezse olmaz istedigi kadar suzsun ikiside akli basinda mesleklerini eline almis kendi ayaklari uzerinde duran insanlar istemezlerse aile icin mi devam edilecek sanki oyle bi konusmussunuzki mecburi gibi once evet ikisi basbasa konussa idi daha iyi olurdu ama tercih meselesi tanismayi dusunurlerse ikisi basbasa konusurlar niye boyle yaptiklarina gelirsek bence babamin haberinolsun istediler once bu sekilde gorusmeyi uygun buldularBu sekilde tanismalari ne kadar dogru? Kusura bakmayin da, sanki kardesiniz et parcasi gibiymis hemen ailecek geliyorlar. Müstakbel kv'denin onu bastan asaga süzmeyecegini mi saniyorsunuz? Kardesin ve o oglan birbirini o ortamda en fazla ne kadar görebilir? Ilk basta ailelerin bile ise karismasi ancak stresli bir ortam yaratir.
Elbette ortak tanidiginiz bu kisiyi önerebilir fakat ondan sonra genclere kalmaliydi. Kardesin istediginde cep telefonunu vermeliydi ve ilk sadece onlar beraber bulusmalilardi. Bu sekilde kardesin istedigi sorulari sorup cok daha iyi tanisma firsati olurdu. Ve ona göre tamam mi devam mi diye karar verirdi. Aile faktöründen bagimsiz kararini verebilirdi.
Sosyal medya, whatsapp gibi ön görüşme yapma imkanları varken, isteme olacakmış gibi gelmeleri sizce de garip değil mi?Elbette resmini gostermislerdir sosyal medyadan bende cocuginkini girip buldum bu normal bise hemen evlenilecekmi sanki olmazsa hayir denilecek ailelerin olaya girismesi kararda biseyi degistirmezki
Ben bes cesit yapicam demedimki bu nerden cikti nasil olur diye sordum bu isler agirdan satin derkenkızı istemeye gelmiyorlar ki. sadece görücü tanışma amaçlı dimi. biraz ağırdan satın kendinizi bence. öyle beş çeşit ikram yapmaya gerek yok. bitane sütlü tatlı yapın kazandibi gibi bişey onlarda baklava falan getirir kesin. çay ikram edersiniz. yeterli. istemeye geldiklerinde çeşit yaparsınız. sarmalı börekli. nasipse yani.