- 27 Eylül 2022
- 434
- 540
- 18
- Konu Sahibi senkimsinki
-
Çok doğru cunki ilk buluşmalarında daha ilişkinin adı konulmadan kızı öpmeye kalkmış boynundan falan öpmüş derdi bence de açık bunları arkadaşıma okutuyorum anlar inşallahAdam seks istiyor. Istiyorsa gidip sevissin. Sevismek ona ters geliyorsa da ayrilsin.
He bu arada o cocuk arkadasini sevmiyor, sirf bedava sevismelik citir olarak goruyor, bunu da bilsin
Adam sevgili istemiyor, sevişmek istiyor.Arkadaşım adına açıyoruz konuyu görüşleriniz onun için önemli ben söyledim ikna olmadı birde sizin yazdıklarınızı okusun belki ikna olur :) dün bir aydır sevgili olduğu çocukla konuşuyormuş bir kez buluşmuşlar çocuk normalde canim cicim yapıyor vs herşey güzel bugun buluşacaklarmış, dün sevgiliyle herşey güzel konuşurken yarın bir aktivite bul yapalım diye msj atmış birlikte zaman gecirelim diye :) adam da demiş ki eğlenecek başka birşey bul özledim diyorsun bunlardan konuşuyorsun vs demiş sonra konuşmadan uykum var kafam almıyor ben uyuyorum demiş uyumuş kızın msjina cevap vermemiş( bence bahane bulmuş zaten dengesiz biri anlattığına göre ) adama şu msjı yazmış bence bana ve bu ilişkiye değer vermiyorsun demiş. Adam da boşver o zaman demiş ve attığı msjı beğenmiş ve arkadaşım da tekrar sonuç yazmış cevap alamamış bir de üzerine bulusacakmiyiz yazmış adam yine cevap vermemiş ( ayrılmaya bahane arıyor bence bu da usteliyor) arkadaşım 24 bu adam da 26 yaşında ama anlattığına göre ergen kafasında bence olmaz bundan adam ama sizce cevaplarınız onun için kıymetli. ( bu arada adam geçen hafta buluşacakken de ekmiş )
Bunu yapan adam hala hayatında mı? Ay yazık, hiç mi kendine bedenine saygın yok? Senin adına utandım. Ne onurun var ne gururun! Devam et bu salak herifle. Okutursun bunu da. Direkt kendisine hitap ettim.Çok doğru cunki ilk buluşmalarında daha ilişkinin adı konulmadan kızı öpmeye kalkmış boynundan falan öpmüş derdi bence de açık bunları arkadaşıma okutuyorum anlar inşallah
Arkadasin da sirf tek gecelik birini ariyorsa,bu cocuk super bir aday. Dusunsene cocuk eskorta Para vermeyecek, oh bedavaya isini halledecek. Ama sevgili filan olmaz. Hayat onun. Ister kendi bedenini kullandirir, isterse de gercekten sevdigi birini buldugunda onunla istedigini yapar.Çok doğru cunki ilk buluşmalarında daha ilişkinin adı konulmadan kızı öpmeye kalkmış boynundan falan öpmüş derdi bence de açık bunları arkadaşıma okutuyorum anlar inşallah
Ah laf anlatamıyorum evlenmek istiyor vs diyor adam sırf tuzağa çekiyordu bunu buda sevişmek istemiyorum diyip diretince konuşmayı manipülasyona çevirmiş hatta yeni öğreniyorum ki çocuk bunu heryerden engellemiş bir hafta önce bu arayıp seviyorum demiş şuan çıldırmak üzereyim umarım aklı başına gelirBunu yapan adam hala hayatında mı? Ay yazık, hiç mi kendine bedenine saygın yok? Senin adına utandım. Ne onurun var ne gururun! Devam et bu salak herifle. Okutursun bunu da. Direkt kendisine hitap ettim.
Ağrıma gidiyor cunki daha önce ki iliskisindede kullanıldı adamlar hep cinsellik amaçlı yaklaşıyor üzülüyorum o sebepten adamlar da mi sorun var arkadaşım da mi anlamıyorumSizin arkadasınızda hala adama yazacak potansiyel var sizi dinlemediğine göre bizide dinlemez zaten.
Arkadaşınız da tam bir akılsız. Hepimiz gençken hatalar yapmışızdır. Duygularımız aklımızın önüne geçmiş olabilir. Ama büyük bir vicdani rahatlikla söylüyorum ki; gururumu hiç ayaklar altında ezdirmedim. Gurur her şeydir. Yazık ona, gelecek yıllarda utanacak kendinden.Ah laf anlatamıyorum evlenmek istiyor vs diyor adam sırf tuzağa çekiyordu bunu buda sevişmek istemiyorum diyip diretince konuşmayı manipülasyona çevirmiş hatta yeni öğreniyorum ki çocuk bunu heryerden engellemiş bir hafta önce bu arayıp seviyorum demiş şuan çıldırmak üzereyim umarım aklı başına gelir
Umarım herşey geç olmadan anlayacak şuan anlamış gibi haklisiniz gözüm kör olmuş diyor ama bilmiyorum umarım adam yazdığında tekrar yazar mi cunki çok tehlikeli bir kızı var daha önce bir evlilik yaptı adamın tek derdi seks gibi duruyorArkadaşınız da tam bir akılsız. Hepimiz gençken hatalar yapmışızdır. Duygularımız aklımızın önüne geçmiş olabilir. Ama büyük bir vicdani rahatlikla söylüyorum ki; gururumu hiç ayaklar altında ezdirmedim. Gurur her şeydir. Yazık ona, gelecek yıllarda utanacak kendinden.
Arkadaşınızın mı kızı var adamın mı? Yazdıklarınıza özne nesne ekleyin lütfen. Asıl konuda da bazı şeyler anlaşılmıyor.Umarım herşey geç olmadan anlayacak şuan anlamış gibi haklisiniz gözüm kör olmuş diyor ama bilmiyorum umarım adam yazdığında tekrar yazar mi cunki çok tehlikeli bir kızı var daha önce bir evlilik yaptı adamın tek derdi seks gibi duruyor
Sorun arkadasınızda. Akıllı olmakta fayda var.Ağrıma gidiyor cunki daha önce ki iliskisindede kullanıldı adamlar hep cinsellik amaçlı yaklaşıyor üzülüyorum o sebepten adamlar da mi sorun var arkadaşım da mi anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?