Görüldü atmak

Seks hosuna gidebilir olabilir ama ne bilim ya birlikte iyi vakit gecirir olur erkek aramaz ama kadin sevmedigi adamla olursa yaralanır zaten öyle demiş
Bugun sevişip adam telefonu açmayacak
Siz aşkı yaşamadınız diye aşk yalan yani?
Ne biliyorsun ne yaşadığımı? Bence yalan

Siz de boşanmış, 23 yaşında ve garip erkekleri hayatına çeken bir kadınmışsınız. Konuyu arkadaşım için açıyorum dediniz. Yine mi keklendik?
Konu sahibi arkadasi icin degil kendi icin acti, Buna eminim. Ama neden "benim basima Boyle birsey geldi hanimlar, bir yandan sevismek istiyorum bedenim istiyor, bir yandan da duygusalligi ozledim" diye acikca yazamiyor anlamadim.

Adam ilk buluşmada sana pul koleksiyomu göstereyim demis

Sonunda aradığımız cevap, konuştuk uzun uzun ve sevgi acligi için tedavi görecek önceliği kendini sevmeye başlaması olmalı bedenimize saygı duymalıyız ki daha sonra haketmeyen eller el sürdüğünde neden yaptım bunu kendime diye kendimize sormayalım

Arkadaşına demiyor musun, sana değer vermeyen adamlarla oyalanip kendine olan sevgini azaltma diye?
Söyledim ama diğer arkadaşlarimiza herşeyi anlatmıyoruz daha fazla ikna olması gerçekleri görmesi farklı görüşlerden de fikir almasi onun için iyi oldu

Konu sahibi arkadasi icin degil kendi icin acti, Buna eminim. Ama neden "benim basima Boyle birsey geldi hanimlar, bir yandan sevismek istiyorum bedenim istiyor, bir yandan da duygusalligi ozledim" diye acikca yazamiyor anlamadim.
Kendim için açacak olsam acardim zaten kim olduğumu hayatımı dahi bilmiyorsunuz cekinecek neyim olabilir ki ayrıca kısa süre önce bir ilişkim başlamadan bitti hayatımda şuan ilişki olabilecek bir alan yok malesef sağlığımla ilgili sorunlarım var onlarla ilgileniyorum derdim ilişki değil yani anlamıyorum ki kimden neyden çekinip yazamiycakmisim

Hepimiz kadınız anlariz birbirimizi ne guzel birine sanalda olsa destek olabildiysem boşluğa düştüğümüz yalnızlıktan zirvalasigimiz anlar olmuştur
Hoşlandığımız erkekler de bazi şeyleri göremediğimiz zamanlar olmuştur.
tabii tedavi olup öz saygısını elde etsin hepimizin acabalari olmuştur hele boşaninca insan boşluğa düşebiliyor

Gecmis olsun cnm sen takılma insanlara burda rahatlamaya giriyoruz millet saldıracak yer ariyor herkes patlayacak bomba burda yargı dağıtıp moral bozunca zevk alıyorlar duyma bosver

Evet teşekkür ederiz

dogrudur, ne diyeyim. O Zaman size gecmis olsun, "arkadasiniza" da ozgur bir hayat dilerim

Hayatta da böyle tripli erkekler için üstelersem... Hiç sevmiyorum naz yapan net olmayan tipleri. Zaten karşı taraftan çok fazla yüz bulduğu için bu tarz davranışlarda bulunuyorlar.

neden yeni konu açma geregi duydun ki burdan devam edebilirdin. ordan burdan yazmak zor..
boşver o adama hiç bişey yazma.. hoşçakal demişsin yazmaya devam etmişsin... yön ver gitsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…