Bu sizin ruhunuzla alakalı olmalı bence. ben mesala sade uçuk şeyler severim taşlı tuşlu şeylerin içinde kendini yaşlı hissederim.Benim görümcelerim sık abartisiz abiyeler giymisti. Biraz mekana da bagli.
Canım konu sahibi yerine seni alintilamisimBenim görümcelerim sık abartisiz abiyeler giymisti. Biraz mekana da bagli.
Canım konu sahibi yerine seni alintilamisimnasil bir kafaysa bu sahatte benim ki
Yemin ediyorum su animi anlatmaya gelmistim:Gerçekten görümce abiyesi diye bir şey var mı diye arattım çünkü evli kadın kıyafeti, anne giyim tarzı, görümce kayınvalide tarzı diye kategorize etmeyi belli giyim tarzlarının dayatılmasını sevmem ama çıkan görsel tırsıttı.
Görümce abiyesi deyince çıkan:
Eki Görüntüle 2839882
Bu da gelinin kızkardeşi modelinde çıkıyor
Eki Görüntüle 2839883
Vücut yapınızı bilmiyorum, giyim tarzınızdaki sınırı da öyle ama sade ve şık bir abiye almak istesem, şu modeller dikkatimi çekerdi.
Eki Görüntüle 2839888
Eki Görüntüle 2839890
Eki Görüntüle 2839889
Ahahhaa supermissGerçekten görümce abiyesi diye bir şey var mı diye arattım çünkü evli kadın kıyafeti, anne giyim tarzı, görümce kayınvalide tarzı diye kategorize etmeyi belli giyim tarzlarının dayatılmasını sevmem ama çıkan görsel tırsıttı.
Görümce abiyesi deyince çıkan:
Eki Görüntüle 2839882
Bu da gelinin kızkardeşi modelinde çıkıyor
Eki Görüntüle 2839883
Vücut yapınızı bilmiyorum, giyim tarzınızdaki sınırı da öyle ama sade ve şık bir abiye almak istesem, şu modeller dikkatimi çekerdi.
Eki Görüntüle 2839888
Eki Görüntüle 2839890
Eki Görüntüle 2839889
Tarzınıza uyuyorsa olabilir, düğün ne zaman ki? Alışveriş sitelerinin indirimlerini takip edin isterseniz, şık düz uzun bir abiye de gayet alımlı bir hale getirilebilir, uygun takılarla, mini bir çanta ve ayakkabıyla muhteşem olurlar bence.Ahahhaa supermissişte bu yolladiklariniz çok güzel ama çok pahalılar500- 900 TL falan. Coronadan ve bebeğimin olmasından dolayı abiyeci gezemiyorum trendyoldan fiyat performans ürünü olarak şunları buldum bunlar sade kaçar mı acaba diye düşündüm keşke en başından resim atsaydim
Ben sade şık seviyorum ama cidden çok pahalılar ve şu sıra aşırı masrafımiz var. Bu yolladiklarim çok sade mi sizce pekii? Düğün tarihi Coronanin durumuna göre belli olacakTarzınıza uyuyorsa olabilir, düğün ne zaman ki? Alışveriş sitelerinin indirimlerini takip edin isterseniz, şık düz uzun bir abiye de gayet alımlı bir hale getirilebilir, uygun takılarla, mini bir çanta ve ayakkabıyla muhteşem olurlar bence.
Bende sevmem öyle abartılı veya salon avizesi gibi parlayan abiyeleri çünkü tarzım değil, genel olarak abiyeyi sevmiyorum zaten de neyse ama çok yakınım olursa mecbur giyerim onda da kendimden ödün vermeden
Çok pahalıya almadıklarımı evde de sürüyorum benAhhh ruj aaahhh. Salgın başladıktan sonra hepsi banyo dolabımda kalakaldı oylece
Yaa evde bende süruyorum caanımmÇok pahalıya almadıklarımı evde de sürüyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?