Aile icindeki tartismalara dahil olmayin sadece siz zararli cikarsiniz
bence arama sen aramışın açıp kapatıp bir ayıp edip senin canını sıkmış boşver arama yaptığı ayıpla başbaşa kalsın
onun yazması daha iyi dimi en azından utanır
yanlış anlama aile içindeki tartışmadan sanane neden müdahil oluyorsun,onlar sonra barışır sen kavgaya dahil olup kötü olduğunla kalırsın..geçen akşam sevgilim beni aradı ben aydına gidiyorum seni görüp öyle gitcem dedi. evdekilerle kavga etmiş gitcekmiş. bende gitmemesi için gitceksen benim yanıma gelme sakın dedim. evdekilerle kavga etmiş sinirlenince napcanı bilmez bende ağladım gitmemesini engelledim.. kavga sebeplerini bilmediğim için ablasını aradım telefon meşguldü. tekrar aradım kız açtı anne açim mi dedi ama sonra telefon kapandı bende mesaj attım noldu acaba diye merak ettim çünkü, abla noldu yazdım cevap yazmadı hiç. halbuki ablasıyla tartışmış ama kızın bana böyle davranması gerekmez dimi yani benim ne suçum varki. annesini aramak geldi içimden nasılsın diye ama aramadım da. tekrar mesaj da atmadım abla bi sorun mu var diye. akışına mı bırakim napim ne desem napsam bilmiyorum ama canımı sıkıyor bu konu. erkek arkadaşımda ablasına daha sinirli arama bişe olmaz düzelir diyor offff
sevgiliyken niye dahil olmaya çalışıyorsunuz ki ?
Yok canim hic karisma. Onlar 2 gune nirmale donerler birbirlerinin yaptiklarini unuturlar bir tek seninkini hatirlarlar sen kotu olursunhiç bişe yapmim dimi sesimi çıkarmim hiç.
yanlış anlama aile içindeki tartışmadan sanane neden müdahil oluyorsun,onlar sonra barışır sen kavgaya dahil olup kötü olduğunla kalırsın..
boşver cidden karışma,hem sana düşmez hemde bi mesafen olsun çok laubali olmayın..eğer ki ilerde mutlu olmak istiyorsan.sadece sorun ne diye merak ettim çünkü aramızda isteme olayı olcak okadar da uzak değiliz birbirimizden. çünkü evde bi sorun olunca aradı beni ablası
hesap sormak yok ki işin içinde. sadece nolduğunu anlamaya çalıştım. kii ablasıyla tartıştığından haberim dahi yoktu.ben olsam bende açmazdım
ne o öyle hesap sorar gibi..
haklısın çok teşekkürlerboşver cidden karışma,hem sana düşmez hemde bi mesafen olsun çok laubali olmayın..eğer ki ilerde mutlu olmak istiyorsan.
ama işte o onu öyle algılamamıştır..hesap sormak yok ki işin içinde. sadece nolduğunu anlamaya çalıştım. kii ablasıyla tartıştığından haberim dahi yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?