gorumce adayi

eylulvakti

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2015
47
24
18
merhaba hanimlar . yaklasik 1 yildir ciktigim biri var ve aileler tanisti fakat annemler erken diye hep gecistirdi konuyu. gecen bayramda sevgikimin ablasina gittim tum sulalesi ordaydi bayramlastim vs. bu bayram da gorumcem sevgilime :''eylulvakti ni cagir da nasil bayramimizi kutlasin nasil hizmet edecek bize gorelim, sonra eylulvakti gidince arkasindan dedikodusunu yalariz'' demis. eltim de ordymis . sevgilim de ablasina "sedaya cektirdiniz eylulvakti' ne de mi cektircen" demis eltim gulmus. arada soz yok nisan yok. varsa yoksa kizi getir oturalim kahveye gelin caya gelin surejli cagriyo ve ben kirk yilda bir gidiyorum cunku resmiyete dokulmedi is ilerde lafini yapmasinlar diye. ama bu kadinin soyledigi laf nedir anlamadim yani sevgilim de dalga geciyo bosver dedi. sevgilim ailesini cok sayar ama ablasi biraz patavatsiz iyi insan ama gozu kimseyi gormez kirilir mi uzulur mu diye dusunmez aklina geleni soyler. biz daha sevgiliyken bu sekilde emrivaki yapmasina anlam veremedim. isi gucu yok da benle mi ugraasacakmis acaba..

sevgilin konuşulanları sana söylemesi yanlış bir kere, bu arada evet görümcen çok itici konuşmuş, mesafe iyidir herzaman, evlendikten sonra da mesafeni koru

Sevgilin de bir alem.Sana neden anlatıyor bunları? Hiç düşünmüyor mu yanlış anlaşılır diye.Böyle laf taşıyan adamlara sinir oluyorum.Neyse,belki gerçekten şaka yapmıştır ablası,sen biraz daha gözlemle bakalım ciddi mi değil mi anlarsın hareketlerinden zaman geçtikçe.Şimde tek bir lafa bakıp,sinir olmaya gerek yok.

ayy pardon da ne salak gorumceniz varmis
"Havlayan kopek isirmaz" korkmayin..
Gorumcelik yapmak isteyen sinsi olur, bu kabak gibi herseyi ortaya atiyor, zarar gelmez bundan

Görümcem benim senin görümce adayın gibi fenaydi

Temizlik konusunda sınıfta kalan bir kadındı

Baktım ki benimle uğraşıyor

Birgün eşinin yanında elime bez alıp ay canim dolaplarini siliyim çok kirlenmis deyip bal dök yala yaptım

Bunu gören eniste bey gorumcecigime valla gelin sayesinde dolaplarimiz parladı deyince öyle olmaz böyle olur diyerekten ona fenalık nasıl olurmuş gösterdim efendim

O gün bu gün artık benimle aşık atmayi bırakmıştır; )

o konuda haklisin bi sinsiligini gormedim daha cok aciksozludur kendisi biraz insan dusmanidir ama evet ben de dobra oldugum icin kendisinin acik olusu hosuma gitti :)

kendisi aile ici olanlari genelde anlatmaz bana ozel olmauan durumlari anlatir ama o mevzuyu laf arasinda soyledi ben de belli etmemek icin guldum gectim. cunku kizip bagirsam bir daha bisey soyleye cekinir

hic yuz goz olmak istemiyorum ama klasik kadin tipi gorumcem var dedikodu yapsin cekissin hatta cocukluk arkadisinin evine gitmis uyillar sonra. kadinin evini cok begenmis ve beyazi seven bi insan arkafasi da evini beyaz dosemis. gorumcem de arkadasina sen cik bu evden bu eve layik degilsin ben oturayim burda demis gulerek . bi de sevgilimle bana anlatiyor bunu

erkek arkadaşınızın laf taşıma halleri fena. sizin laflarınızı da ablasına taşıyorsa yaşadınız.

Sevgilin niye bunlari gelip sana anlatiyor? Cok mi komik mis?

Ve 40 yilda bir giderim dedigin, 1 yillik iliskinde hemen ilk defa bayram oldugunda yanlarina gitmissin. Kac yasindasiniz merak ettim? Burdan bakildiginda yaslariniz 16 geçemez gibi geliyor. Dolayisiyla annen hakli, resmi birsey için gerçekten çok erken. Ikinizde evliligi tasiyacak kadar olgun degilsiniz.

Evlendigin zaman da ayni durum olmamasi icin mesafeni ve agirligini koy

canim yaslarimiz ben 23 sevgilim 28 benden cok olgundur kendisi. iliskinin 5. ayilarinda aileler tanisti ve uzun suredir arkadas olarak taniyorduk birbirimizi zaten yilbasinda , bayramda, cocugy oldugunda gitmistim

canim yaslarimiz ben 23 sevgilim 28 benden cok olgundur kendisi. iliskinin 5. ayilarinda aileler tanisti ve uzun suredir arkadas olarak taniyorduk birbirimizi zaten yilbasinda , bayramda, cocugy oldugunda gitmistim

Evet ya, baksana ne kadar olgun. Esperi ve komedi anlayisina hayranim..

Ben bile sevgilinin haddini astigini düsünüyorum, sen nasil diyemedim "bunlari bana niye anlatiyorsun" diye?

Ve kendin ile nasil çelisiyorsun. Konu açildiginda "benim arkamdan konusmasinlar diye 40yilda bir gidiyorum" Simdi 5inci ayda bile bayramlar, çoçuk görmeye felan gidiyormusun.

Yani elbette bana ne, istedigin yere gidebilirsin canim, fakat bunun için çelismeye gerek yok. Ha bana sorarsan çok hizli gidiyorsunuz ve çogu zaman bu hüsran ile biter. Yinede kendin bilirsin tabi.

bastan yaptigim hatanin farkindayim o yuzden gitmedim ve gitmiyorum zaten. fakat arkamdan konusmalarini onlemek icin degil bu. ailemle de yuzgoz oldum bu konu yuzunden ama bazi seyler degisti artik eski tavizim yok. anlatir susarim guler gecerim ama yeri geldi mi de lafimi sokmasini cok iyi biliyorum ona. ne kadar bir yola cikacak olsak da birbirimizi sevip guvensek de insaniz neticede bazi seyler boyle ilerliyor

pire icin cok yorgan yaktigim oldu ama bu sefer oyle yapamiyorum iste kendisi ve ailesi cok farkli . ailesi icin de onu silemiyorum

Helal kontesim

Görümce adayib tam bir dengesiz ..

Sevgilininde sana bunlari gelip anlatmasi hic hic bir durum degil laf arasinda bile olsa..

Arana mesafe koy ve muhatap olma...

Görümce adayib tam bir dengesiz ..

Sevgilininde sana bunlari gelip anlatmasi hic hic bir durum degil laf arasinda bile olsa..

Arana mesafe koy ve muhatap olma...
sevgilimin bunu anlatmasinin yanlis odkugunu bu kadr farketmemistim evet. ben ne kadar man sorun cikmasin diye ugrasirsam o kadar konusacak bunlar herhalde bakalim zamanla belli olacak orasi

ne diye size laf taşıyor ki sevgiliniz hiç sevmedigim bi tip henüz sevgiliyken bütün sülale orda olmasına rağmen gitmissiniz biraz tuhaf

is resmiyete dokulmedi diyorsunuz ama gorumceler eltiler havada ucusuyor..elin kizi karisi,konusur durur bunu takacak ne var,ki gercekten arada resmiyet yok..
tembihlyin erkek arkadasinizi,laf tasimasin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…