gorumce adayi

Daha bir yollık görüşmeden sonra ne çabuk elti, görümce olmuşsunuz. Çok hızlı gidiyorsunuz. Görümce adayı şakasına söylemiş gibi geldi bana. Ya da bir ağırlığın yoktur onlara göre, hiç çekinmeden istediklerini söylüyorlardır.
Laf taşıyan erkek ayrı olay. Onların lafı sana geliyorsa, senin de lafını onlara taşır söyliyim. Eften püften şeyleri niye gelip yetiştirmiş ki. Saçma.

elti gorumce dediysem anlatisimi kolaylastirmak icin. yani biririmizi biliyoruz sadece olay bu. daha oncesinden cok iyi taniyoruz birbirimizi biraz fazla durust konusur kendisi onu da oyle anlatti bunca zamandir soyledigi sadece buydu onun disinda laf tasidigina sahit olmadim ki olaylara karismayan bir insandir. sadece herkesin yuzune gul gec der bana. ailesi cok rahat onlara kalsa gideyim geleyim yemege .gideyim onlara kahvaltilarina katilayim ben gelmem bastan soliyim dedim. herkese boyleler. bizimkiler de daha tutucudur onlara gore

Şaka değil bu laflar ha söyleyeyim.
Kadın dalga geçme, dobralık adı altında niyetini ve yapacaklarını belli etmiş sana işte.
Evlenince nasıl muamele göreceğine bak, cariye gibi itip kakacak seni.
Hiç ''Dobrayım ben o da dobra ne güzel hoşuma gitti'' diye düşünme, nefret edeceksin.

Sevgiliyken ne alaka evine gitmek. Kendi değerini alcaltma derim. Ayrica fazla muhabbet tez ayrilik getirir

Çok dogru )))

gitmiyorum zaten de ben de bir gorumce olucam ilerde . insanlar tuhaf iste ilgilenmemeye calsiiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…