• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gorumce adayinin beni guzel bulamamasi

40 yaşında kadınmış, ben olsam hoş karşılardım, bir dahaki görüşümde de daha özenli olurdum saç makyaj kıyafet kombinasyonunda. Bazı kadınlarda güzellik takıntısı var, demek ki görümceniz buna önem veriyor. Arkadaşlarıyla tanıştırırken de sizin özenli olmanızı istemesinin sebebi arkadaşlarının arkasından kızla da tanıştık ama eh o kadar da güzel değildi, dememeleri için. Yani aslında sizi koruyor kadın.

40 yaşında kadınmış, ben olsam hoş karşılardım, bir dahaki görüşümde de daha özenli olurdum saç makyaj kıyafet kombinasyonunda. Bazı kadınlarda güzellik takıntısı var, demek ki görümceniz buna önem veriyor. Arkadaşlarıyla tanıştırırken de sizin özenli olmanızı istemesinin sebebi arkadaşlarının arkasından kızla da tanıştık ama eh o kadar da güzel değildi, dememeleri için. Yani aslında sizi koruyor kadın.

Sadece sacim topluydu o gun. Makyajim vardi giyimim de hostu.
Sadece sacimdan boyle dusunmesi hic koruma amacli gelmiyor bana ustelik bununla sinirli da degil.
Defalarca beni kardesine yakistiramadigini bir sekilde ima etmis bir insan boyle bir seyi yapinca haliyle beni korudu diyemiyorum.

Back
X