• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gorumce adayinin beni guzel bulamamasi

yani bence gidip evde kendi ablasına seni beğenmediğini söylemiş olabilir. yoksa gelip sürekli niye öyle desin

Merhabalar.
2 yildir bir iliskim var. Aileler de tanisti bu yaz nisan yapmayi dusunuyoruz.
Canimi sıkan bir sey oldu. Fikirlerinize ihtiyacim var. Erkek arkadasimin ablasiyla tanistik aylar once.

Ablasinin baska bir sehirden yakin arkadasi gelmis. Neyse, biz hafta sonu erkek arkadasimla avm'ye gidecektik.
Ablasiyla,ablasinin arkadasi da erkek arkadasimla geldiler. Onlar da yol uzerinde baska bi yere gececeklerdi.
Erkek ark. Arabasiyla gidecektik.

Ablasinin arkadasiyla tanistik,selamlastik. Ablasi hemen arkadasina donup " yaa emilia boyle degil aslinda makyaj yapmamis bugun " bunu da derken sinirli bana bakarak
Tuhaf hissettim yani.
Normalde cok makyaj yapan biri degilimdir,bi eyeliner bi gozalti kapaticisi bazen allik.
O gun de eyelinerim yoktu.
Neyse cok onemsemedim.
Bugun de ayni sey oldu. Aksam uzeri erkek arkadasimla cikacaktk. Ablasiyla arkadasi da gelmis. Onlar da gezeceklermis. (Bizden ayri gezecekler)
Ablasi yine arkadasina bakarak " ayy bi goremedin ya emilia'yi sacini toplamis bu seferde " dedi. Saka maka yapmiyor,bunu soylerken ciddi ve bana da kizarak. Hey Allahim.
Bugun de makyaj yapip sacimi toplamistim:) saka gibi ya :)
Amac nedir ben anlayamadim. Arkadasina begendirmeye mi calisiyor hayir bi de yanimda soyluyor ya.
Evet ben boyleyim ne yaparsin iste dedim.

Bozuldum ya. Erkek arkadasim da noldu ne var bunda guzel gorun istemis dedi. Nasil yani cirkin miyim boyle dedim ? Ayrica ne demek guzel gorun istemis. Kime neyi begendiriyor ben anlamadim ki :) boyle ben ordayken demesi cok sacma degil mi ?
Bu sacma durumu resmen savundu ki ben de ablan soyle soyle dedi demedim. Sadece elimde olmadan,onlar da gittikten sonra suratim dustu. O da ona istinaden soyledi. Fark etmis ki kendiliginden soyledi.

Erkek arkadasima da ayri bozuldum. Hatta daha cok. Iyice sivadi diyebilirim.
Simdi soruyorum size ben mi buyutuyorum. Olumlu olumsuz fikirlerinize acigim. Farkli bakis acilarina ihtiyacim var.
Hastayım böyle görümcelere .Erkek kardeşim 28 yaşında nişanlı . Güzel kız gerçekten .ama şöyle bir şey var . Ben kardeşimin benimle tanıştırdığı bütün kız arkadaşlarını sevdim . Nişanlandı daha bir ayrı sevdim . İki oğlum var .Onlar kimi seçerse seçsin benim gözümde dünya güzeli olurlar . Çirkin olursa beğenmez , güzel olursa kıskanırlar .Manyak bu insanlar ne gerek var can sıkmaya ?
Takmayın kafanızı kadın muhtelemelen rahatsız :)

Erkek arkadasinda üstünu kapatmak için ne kadar uğraşmış. Bu ne ya bu eziyet devam eder ben söyleyeyim bu bir ilişki şimdilik ama evlilik yoluna gitseniz ablası yapar kardeşi ablam ne yaptıki der sizde keşke bunla evlenmeseydim dersiniz..

Merhabalar.
Canimi sıkan bir sey oldu. Fikirlerinize ihtiyacim var. Erkek arkadasimin ablasiyla tanistik aylar once.

Ablasinin baska bir sehirden yakin arkadasi gelmis. Neyse, biz hafta sonu erkek arkadasimla avm'ye gidecektik.
Ablasiyla,ablasinin arkadasi da erkek arkadasimla geldiler. Onlar da yol uzerinde baska bi yere gececeklerdi.

Ablasinin arkadasiyla tanistik,selamlastik. Ablasi hemen arkadasina donup " yaa emilia boyle degil aslinda makyaj yapmamis bugun " bunu da derken sinirli bana bakarak
Tuhaf hissettim yani.
Normalde cok makyaj yapan biri degilimdir,bi eyeliner bi gozalti kapaticisi bazen allik.
Neyse cok onemsemedim.
Bugun de ayni sey oldu. Aksam uzeri erkek arkadasimla cikacaktk. Ablasiyla arkadasi da gelmis. Onlar da gezeceklermis. (Bizden ayri gezecekler)
Ablasi yine arkadasina bakarak " ayy bi goremedin ya emilia'yi sacini toplamis bu seferde " dedi. Saka maka yapmiyor,bunu soylerken ciddi ve bana da kizarak. Hey Allahim.
Amac nedir ben anlayamadim. Arkadasina begendirmeye mi calisiyor hayir bi de yanimda soyluyor ya.

Bozuldum ya. Erkek arkadasim da noldu ne var bunda guzel gorun istemis dedi. Nasil yani cirkin miyim boyle dedim ? Ayrica ne demek guzel gorun istemis. Kime neyi begendiriyor ben anlamadim ki :) boyle ben ordayken demesi cok sacma degil mi ?
Bu sacma durumu resmen savundu ki ben de ablan soyle soyle dedi demedim. Sadece elimde olmadan,onlar da gittikten sonra suratim dustu. O da ona istinaden soyledi. Fark etmis ki kendiliginden soyledi.

Simdi soruyorum size ben mi buyutuyorum. Olumlu olumsuz fikirlerinize acigim. Farkli bakis acilarina ihtiyacim var.

merak ettim
bu konuyu erkek arkadaşınla açık açık konuştun mu?
sen niye bu şekilde savunuyorsun, ben ablandan çok senin savunmana bozuldum dedin mi?
bir daha bana böyle saçma bir şeyi savunma dedin mi?
yani, sevgiline, sevgilinin davranışları için (ablasının değil) tepkini gösterdin mi?

eğer göstermediysen büyük hata
gerekli yerlerde, gerekli tepkiyi veremezsen daha çooook böyle durumlarla karşılaşırsın
baştan tepkini göstermelisin

Son düzenleme:
Merhabalar.

Tuhaf hissettim yani.
Neyse cok onemsemedim.

Valla bu insanlardaki öz güven patlaması cesareti beni bur da delirtmeye yetiyor!
Ya kime ,neyi,neden beğendiriyorsun?
Erkek arkadaşında saçmalamış !ya olayın ,konunun farkında değil yada ablasının her söylediği doğruduru onaylayanlardan!

Annemin bir arabası bana bakıp "aynı annesine benziyor, ama annesi güzeldi" dedi. Kendisi 160 kilo ve çok çirkin bir kadın . Avukat üstelik öyle lafını sözünü bilmeyecek bir kadın değil.:KK14:

Erkek arkadaşınız alışmıştır onun dangalaklıklarına ,sallamıyordur. Siz de sallamayın.Öylelerini ailede kimse sallamıyor zaten ,he deyip geçiyor.

Şöyle açıklamak gerekirse görümceyim, abimin kız arkadaşını evet beğenmiyorum çünkü çirkin değil bakımsız ama bu beni ilgilendirmez, bunu sadece düşünüp geçiyorum önemli olan abimin düşünceleri. He ama abim bana bu tarz imalarda bulunma hakkını asla vermez olay çıkar. Belki erkek arkadaşın ablasına söylüyordur senin saçın,makyajın için. Mesela abim kız arkadaşının saç rengini beğenmiyordu kırılmasın diye söylemedi de bana danıştı; ben kuaföre giderken çağırdım saçımı boyattım o da heves etti değiştirdi rengini:) Senin erkek arkadaşında da bir şeyler var gibi

Senin güzel görünüp görünmemenden ablasına ne, ona ne oluyor, o kim oluyor? Nasıl istersen öyle görünürsün, ister saçını toplar, ister gotik makyaj yapıp yüzüne piercing takarsın. Hadsiz kadın.

Erkek arkadaşın da ayrı bir şuursuz bir de ablasını savunuyor. Bu aileye gelin girersen her şeyine, tüm evliliğinize müdahalede bulunur bu kadın ve kocan da ne var bizim iyiliğimiz için yapıyor der. Bu şekil mutlu olacaksan sen bilirsin.

bence de hiç etkilenmeyin öz güveninize değdirmeyin , sahiplenmiş ama demek öyle de düşün:) bir de erkek arkadaşına da
ki evlenmeyi düşünüyorsun 'ben etkilenmiyorum ben her türlü güzelim ama senin de nerde duracağını nerde ne yapman gerektiğini bilmen lazım ' diyin, en azından ne sana ne ablasına yakın durmalı...

Burada bir üye var, onun da erkek kardeşi sevgilisini gelip gidip ablasına anlatıyordu. Yok çok paspalmış, yok giyinmeyi bilmiyormuş vs. Kadın da gelip burada konu açıp duruyordu. Bir de evlendi bu kız o adamla. Ben eminim bilse burada arkasından atılıp tutulanları ve o adamın hakkındaki düşüncelerini evlenmezdi. Birisini hayatına almış bir insanın biraz olgun olması lazım. Beğenmediğin kadınla işin ne, hadi beğenmiyorsun da tutup da sağa sola anlatılacak şey mi bu? Çok çirkin bence. Umarım erkek arkadaşınız da bu konudaki adam gibi değildir.

Bence açık açık konuşun. Sen neden beni savunmuyorsun, her haliyle güzel diyip geçemiyorsun de. Bakalım akşam eve gittiklerinde ablasına "sevgilimi rencide etme bir daha" demiş mi? Bunları konuşurken size "ablam o benim, nasıl diyeyim, hem ne var dediğinde" gibi cümleler kurarsa notunu verirsiniz.

Back
X