• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gorumce adayinin beni guzel bulamamasi

Görümcen seni beğenmek zorunda değil. Beğenmesi gereken kardeşi. O beğeniyorlar sorun yok.
Bir itirafta bulunayım. Kardeşim sevgilisiyle bizi ilk tanıştığında biz de ilk olarak benzer bir önyargı da bulunduk ama kıza en ufak bir ima da dahi bulunmadık. Şimdi gelinimizi çok seviyorum. gayet de beğeniyorum. Kardeşim iyi ki onu seçmiş ve onunla evlenmiş diyorum.

Başlığı görünce konuyu okumadım. Eğer sizi beğenmiyorsa gözlerini kapatabilir sizin olduğunuz Ortama gelmeyebilir. Densiz görümce.

Benim erkek arkadasimin da bir akrabasinin boyle garip halleri var, ben cok egleniyorum :KK70: o da beni begenmiyor muhtemelen, laf falan sokuyor. Ardindan da pis pis sevinmeye tam basliyor ki ben bi kahkaha patlatip kendimle dalga geciyorum falan. Sevinci kursaginda kaliyor. Ozguvenim falan da hic etkilenmiyor acikcasi. Kendimi her turlu begeniyorum. Benim erkek arkadasim da hic tepki falan vermedi akrabasina, fakat gorusmeyi nerdeyse tamamen kesti. Ben yokken de surekli boyleyse gina geldi demek ki cocuga da:KK45:
Konu sahibi de benzer bir tavırda bulunabilir bence. Takmadığını farkedince pes edicektir

Bence ablası arkadaşına daha önce seni anlatmış ve çok güzel ve bakımlı bir kız demiş. Aksi gibi görününce belki de ondan demiştir. Demekki makyajlı halinizi beğeniyor. Güzel buluyor

Bidahakine sen ona söyle .Ayyyy kııız temizlik kıyafetinlemi geldin dersin .Hey Allahım insanlar ne yiyip iciyorda bu kadar patavatsız oluyor .

Benim gorumcem de kiyafetlerimi begenmezdi, daha renkli giyinsene bilmem ne derdi. Bunu diyen de rahat 150 kilo vardir. Herkes kendi gorunumune baksa keske once...

biz eşimle sevgili olduğumuz bir dönem birazcik kilo almıştım.
ablası beni görünce tombul demiş:KK51: ben onu öyle seviyorum demiş:)
nisanlaninca epey zayifladim bu seferde eltim "ayy çok zayıf demiş":KK70:ne yani senin gibi mi olsun demiş nisanlim:süslü:
nasrettin hoca misali " elin ağzı torba değil ki büzesin":super:

Merhabalar.
2 yildir bir iliskim var. Aileler de tanisti bu yaz nisan yapmayi dusunuyoruz.
Canimi sıkan bir sey oldu. Fikirlerinize ihtiyacim var. Erkek arkadasimin ablasiyla tanistik aylar once.

Ablasinin baska bir sehirden yakin arkadasi gelmis. Neyse, biz hafta sonu erkek arkadasimla avm'ye gidecektik.
Ablasiyla,ablasinin arkadasi da erkek arkadasimla geldiler. Onlar da yol uzerinde baska bi yere gececeklerdi.
Erkek ark. Arabasiyla gidecektik.

Ablasinin arkadasiyla tanistik,selamlastik. Ablasi hemen arkadasina donup " yaa emilia boyle degil aslinda makyaj yapmamis bugun " bunu da derken sinirli bana bakarak
Tuhaf hissettim yani.
Normalde cok makyaj yapan biri degilimdir,bi eyeliner bi gozalti kapaticisi bazen allik.
O gun de eyelinerim yoktu.
Neyse cok onemsemedim.
Bugun de ayni sey oldu. Aksam uzeri erkek arkadasimla cikacaktk. Ablasiyla arkadasi da gelmis. Onlar da gezeceklermis. (Bizden ayri gezecekler)
Ablasi yine arkadasina bakarak " ayy bi goremedin ya emilia'yi sacini toplamis bu seferde " dedi. Saka maka yapmiyor,bunu soylerken ciddi ve bana da kizarak. Hey Allahim.
Bugun de makyaj yapip sacimi toplamistim:) saka gibi ya :)
Amac nedir ben anlayamadim. Arkadasina begendirmeye mi calisiyor hayir bi de yanimda soyluyor ya.
Evet ben boyleyim ne yaparsin iste dedim.

Bozuldum ya. Erkek arkadasim da noldu ne var bunda guzel gorun istemis dedi. Nasil yani cirkin miyim boyle dedim ? Ayrica ne demek guzel gorun istemis. Kime neyi begendiriyor ben anlamadim ki :) boyle ben ordayken demesi cok sacma degil mi ?
Bu sacma durumu resmen savundu ki ben de ablan soyle soyle dedi demedim. Sadece elimde olmadan,onlar da gittikten sonra suratim dustu. O da ona istinaden soyledi. Fark etmis ki kendiliginden soyledi.

Erkek arkadasima da ayri bozuldum. Hatta daha cok. Iyice sivadi diyebilirim.
Simdi soruyorum size ben mi buyutuyorum. Olumlu olumsuz fikirlerinize acigim. Farkli bakis acilarina ihtiyacim var.
Benim de gorumcem benim ilk fotografimi gördüğü gece uyuyamamis :KK53: ama gördüğü fotoyu sonra ben de gördüm kalabalık içinde gergin ve gözler kırmızı binevi hak verdim :KK45: neyse beni görünce rahatladı hoş benim hiç umrumda olmazdı çünkü eşim için dünyanın en guzeliyim senin konumdaki sıkıntı işte tam da bu

WUHUUU GÖRÜMÜM GELİYOR, ÖLÜMÜM GELİYOR DİYE BOŞA DEMEMİŞLER, BEN OLSAM BOĞARDIM, KENDİ ÇOK MU GÜZEL Kİ HASPAM:skandal:NEYSE Kİ BNM GÖRÜMCEM YOK :KK54:

Bu nedir yahu zevzeklik bu. Art niyetli ve çok patavatsız bu görümce adayı. Taviz verme, erkek arkadaşının verdiği tepki de ayrı bir olay... Sergilediği mesnetsizce davranıltan dolayı kırıldığını açık açık söyle erkek arkadaşına ve görümce adayına.

Bunları deme hakkını kendinde nasıl görüyor anlayamadım valla densiz insan kendi dünya güzelimide sana bu cümleyi kullanıyor insan olmayi öğrensin önce. Allah yardımcıniz olsun bugün bunu diyen evlenince neler demez

Yerinde olsam bir dakika dusunmez ayrilirdim o bostan korkulugundan..bu ne cüret yahu?Nasil izin verdiniz bu asagilamaya?"Sen dunya guzelimisinki beni elesyiriyorsun" diyemedinizmi?
Hadi o an ona diyemediniz nisanliniza niye bir laf etmediniz?Yada direkt defedin gitsin..

Merhabalar.
Canimi sıkan bir sey oldu. Fikirlerinize ihtiyacim var. Erkek arkadasimin ablasiyla tanistik aylar once.

Ablasinin baska bir sehirden yakin arkadasi gelmis. Neyse, biz hafta sonu erkek arkadasimla avm'ye gidecektik.
Ablasiyla,ablasinin arkadasi da erkek arkadasimla geldiler. Onlar da yol uzerinde baska bi yere gececeklerdi.

Ablasinin arkadasiyla tanistik,selamlastik. Ablasi hemen arkadasina donup " yaa emilia boyle degil aslinda makyaj yapmamis bugun " bunu da derken sinirli bana bakarak
Tuhaf hissettim yani.
Normalde cok makyaj yapan biri degilimdir,bi eyeliner bi gozalti kapaticisi bazen allik.
Neyse cok onemsemedim.
Bugun de ayni sey oldu. Aksam uzeri erkek arkadasimla cikacaktk. Ablasiyla arkadasi da gelmis. Onlar da gezeceklermis. (Bizden ayri gezecekler)
Ablasi yine arkadasina bakarak " ayy bi goremedin ya emilia'yi sacini toplamis bu seferde " dedi. Saka maka yapmiyor,bunu soylerken ciddi ve bana da kizarak. Hey Allahim.
Amac nedir ben anlayamadim. Arkadasina begendirmeye mi calisiyor hayir bi de yanimda soyluyor ya.

Bozuldum ya. Erkek arkadasim da noldu ne var bunda guzel gorun istemis dedi. Nasil yani cirkin miyim boyle dedim ? Ayrica ne demek guzel gorun istemis. Kime neyi begendiriyor ben anlamadim ki :) boyle ben ordayken demesi cok sacma degil mi ?
Bu sacma durumu resmen savundu ki ben de ablan soyle soyle dedi demedim. Sadece elimde olmadan,onlar da gittikten sonra suratim dustu. O da ona istinaden soyledi. Fark etmis ki kendiliginden soyledi.

Simdi soruyorum size ben mi buyutuyorum. Olumlu olumsuz fikirlerinize acigim. Farkli bakis acilarina ihtiyacim var.
İnan bu küçücük görünen konu gelecek hakkında çok işaret veriyor ki bu görümce cadı seni üzecek ve sevgilin asla seni savunmayıp ezdirecek ailesine üstelik bide onları sana savunacak
Bu konuyu açıkça konuş sevgilinle tavrını az çok belli eder duruma göre ayrılır veya devam edersin devam edersen de güçlü imaj ver asla naif insan imajı verme hayatta hiç kimseye! Ben bunu öğrendim hayattan Ben hep naif bi insanımdır ama artık değiştim çünkü insanlar size istediği gibi davranabileceklerini düşünüyo ki öz eleştiri yaparsam ben bile istemeden bazen benden daha naif insanlar için böyle düşünebiliyorum

Merhabalar.

Tuhaf hissettim yani.
Neyse cok onemsemedim.

Pardon da erkek arkadaş ve gorumcen cok mu guzellesmis acaba

40 yaşına gelmiş ama aklını hala başına alamamış belliki. Bence görümcen seni arkadaşına çok övmüş seni gördüğünde de bakımsız olduğunu düşünüp arkadaşına karşı ettiği lafların altında kalmamak için aslında böyle değil falan diye saçma cümleler kurmuş. Yeni gelin alan cahil insanlar etraftan hep gelinleri hakkında iyi şeyler duymak isterler. Herkes onlara ay sizin gelin de ne kadar güzelmiş ne kadar harikaymış tarzında cümleler beklerler ama çok yanlış. Herkesin kendine göre bi aurası bi güzelliği vardır. Sevgilin seni beğenmişse olay bitmiştir. Kimsenin söylediklerine kulak asma özgüveninin de asla etkilenmesine izin verme. Bir kadını güzelleştiren asıl şey özgüvenidir. Bu safsatalar yüzünden Özgüvenini kaybedersen işte o zaman çirkin gelirsin herkesin gözüne. Senin yerinde olsam bir dahaki görüşmemizde güzel bir makyaj yapıp inadına yine saçımı toplardım. Bu da şu anlama geliyor. Görümcem ne kadar saçmalarsa saçmalasın ben her halimle güzelim saçımı topladığımda da açtığımda da güzelim. Söyledikleriniz umrumda değil. Sırf siz beğenmiyorsunuz diye saçlarımı her zaman salık tutamam. İşte bu hareketin hem görümcenin gıcığına gider hem de senin özgüvenli biri olduğun anlaşılır. He bi daha mı laf soktu saçına. O zaman dönüp güzel bir ses tonuyla kalbini kırmadan Senin hoşuna gitmiyo olabilir ablacığım ama ben kendimi böyle de güzel buluyorum çok şükür derdim. Bi daha da ağzını açamaz.

Ben olsam ayrılırdım.
Hem çenelerini kapatmıyor hem de olayı basitleştirip önemsizleltiriyor ablasını savunuyor.
Yarın öbür gün abla sana daha okkalı bi laf soksa yaa o niyetle değil diyebilecek bi kişi sevgilin. Selam bile verilmeyecek erkek tipi.

Back
X