Gorumce adayinin beni guzel bulamamasi

Soyle ki ilkini ciddiye almadim. Neyse dedim ikincisinde ciddi anlamda bozuldum. Ben de boyleyim napalim iste dedim. Zaten hemen gittiler sonrasinda yuzum dusunce erkek arkadasimdan sacma sapan tepkiler geldi.
Ne gibi tepkiler ? Kimsenin bi üstünlüğü yok herkes önce kendi çöplüğüne baksın sizde tavrınızı koyun. Nerenin kraliçesi de seni rencide ediyor ay ben burdan sinir oldm:)

Ne gibi tepkiler ? Kimsenin bi üstünlüğü yok herkes önce kendi çöplüğüne baksın sizde tavrınızı koyun. Nerenin kraliçesi de seni rencide ediyor ay ben burdan sinir oldm:)

Benim suratim dusunce noldu ne var bunda guzel gorunmeni istemis olamaz mi dedi.
Iyice sinir oldum. Resmen konusarak batirdi kendisini.Konusmuyorum suan.

Sizi salinik sac ve full makyajla begeniyor sanirim.kusura bakma canım her an görücüye çıkar gibi süslenemem dersin.

Gorucuye mi cikiyorum ben de anlamadim ya cok sacma degil mi.
Normalde de cok makyaj yapan bir tip degilim. Ablasi boyle bir densizlik yapti da benim salak sevgilimin yaptigi onu da gecti.

Benim suratim dusunce noldu ne var bunda guzel gorunmeni istemis olamaz mi dedi.
Iyice sinir oldum. Resmen konusarak batirdi kendisini.Konusmuyorum suan.
Kıyamam yaa:) güldüğüme bakmayın sinirden:) aman erkek milleti işte ya o yanlış anlayacağını bile düşünmemiş olabilir ama görümcenin çenesini kapatabilirsin bundan sonra

Kıyamam yaa:) güldüğüme bakmayın sinirden:) aman erkek milleti işte ya o yanlış anlayacağını bile düşünmemiş olabilir ama görümcenin çenesini kapatabilirsin bundan sonra

Yok olur mu estagfurullah :)
Cok tesekkur ederim. Erkek okuzlugu mu dersiniz ?
Zaten ben ne kadar sakin yaklassam durmuyor ablasi. Haklisiniz. Gercekten hak ediyor.

Gorucuye mi cikiyorum ben de anlamadim ya cok sacma degil mi.
Normalde de cok makyaj yapan bir tip degilim. Ablasi boyle bir densizlik yapti da benim salak sevgilimin yaptigi onu da gecti.
Seni aslinda aksine çok güzel buluyor.en guzel halinizle görsünler istiyor garip bir takıntısı var sanirim.baksin kendi kılığına sizle uğraşacağına

Yok olur mu estagfurullah :)
Cok tesekkur ederim. Erkek okuzlugu mu dersiniz ?
Zaten ben ne kadar sakin yaklassam durmuyor ablasi. Haklisiniz. Gercekten hak ediyor.
Aynen öküzlük :) surda ayrıl diyenler olmuş ama bu sebepten bana göre ayrılık olmaz çünkü erkek arkadasınız bi sekilde gönlünüzü alabilir o yüzden yıkıntılara gerek yok hatta size yanlış anladın tarzında konuşmalar yapması an meselesi:) üzmeyin kendinizi sizi beğenen beğenmiş zaten :)

Cok tesekkur ederim. :)
Okuz ya okuz. Aksamdan beri sinirlerim bozuk dolaniyorum evde.
Sinir ediyolar insani.

Patavatsız ablayla çam deviren kardeş kabus gibi bilemiyorum sanırım böyle saçma sapan konuşmaları muhakkak ağza tikmak lazım. Gel gelelim sevgiliniz de enteresan erkek odunlugu mu pasiflik mi bilemiyorum ama size laf söylememeli umarım her şeyde başkasına hak verip sizden saçma beklentilere girmez yoksa işiniz zor.

Cok tesekkur ederim. :)
Okuz ya okuz. Aksamdan beri sinirlerim bozuk dolaniyorum evde.
Sinir ediyolar insani.
Rica ederim :) sizden başka yok dünyada en iyi değerinizi kendiniz bilin aksi takdirde kimse bilmiyor bu kadar sinir gereksiz yıpratır ve yüzünüz böyle gülmeye devam etmesi dileğiyle ..

Belki cok güzel diye anlatti. En güzel halinizle görsün istedi. Ama yanlis tabi ki. Dis görünüs makyaj vs. Biz cok abartiyoruz millet olarak böyle seyleri

Acaba görümce arkadasına sizi fazla abartarak anlattıda,
Arkadası görünce dedigin kadar degilmiş dedi de,
Görümcede kendi lafını yutmamak için,
Sizi oldugunuzdan daha abartı güzelliktemi göstermeye çalışıyor,
Nişanlın zaten ayrı sacmalamıs...
Aslında baştan assagı sacmalık

benim eşimin çevresinde bana karşı böyle konuşanlardan o kadar çok var ki...
beyfendi engellemiyor, ben uyuz oluyorum
ama bu sitede öğrendim ki kimsenin seni savunmasını beklemeyeceksin, rahatsız olduğun durumu açık ve kırmadan söyleyeceksin
açık söylemezsen anlamazlar
kırarak söylersen düşman kazanırsın, başta da erkek arkadaşın düşman olur

"oğlumuza iyi bakmazsan seni kovarız" diyen mi dersin,
kardeşimin yüzüne karşı, "ablasına benziyor neresi güzel" diyen mi dersin
takma yani

bu arada iyi tarafından bakmaya çalış
mesela benim bir arkadaşım, kız kuzenine diyor ki "çok güzel bir arkadaşım var, sana resmini göstereyim"
sonra bana diyor ki yarın güzel giyinip gel, senin resmini çekip kuzenime göstereceğim :)

şu örnek de var
kuzenim kız arkadaşının resmini gösteriyor bana
bir de diyor ki "aslında daha güzel, bu resimde çok güzel çıkmamış" :)
yani niyet iyi ama ifade yanlış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…