Gorumce adayinin beni guzel bulamamasi

Hayırdır abla, ikidir bana taktın kafayı banada söylesene merak ettim deseydiniz. Bakın bir insna kendi hakkını kendi korumalı bunu erkek arkadasınıdan beklemeniz yanlıs. Kimse sizi ailesine karsı korumaz. Dik durun hakkınızı koruyun ve inanin daha saygı duyulursunuz?

Şaka gibi ne değişik insanlar var.Ama erkek arkadasiniz icin durum şöyle o da esasinda densizligin farkinda ama sana hak verse senin ablasina karsi daha da gıcık olacagini dusunuyo o yuzden "ya aslinda öyle değil de böyle" diye sacma bi savunmaya geciyo naapsin insanin ailesi adina zor duruma dusmesi de kotu yani onu tuttu seni atti gibi bi durum degil bence gül gec insanlarin huyunu degistiremeyiz ama takmamak bizim elimizde

Görümce densiz ama erkek arkadaşınız evlenilcek biri değil bence. Şöyle ki : daha böyle basit bi mevzuda bile size yüklenip ablasını savunuyosa yarın iş ciddiye bindiğinde çok sorunlar yaşarsınız. Bu kız her şeyin içinde biter sevgiliniz de onu kollar durur. Olan size olur. Bu çok küçük gibi görünen ama aslında çok önemli olan bi sinyal. Bence ayrılın. Gerek yok yıpranmanıza. Ben yaşayacağınız sorunları şimdiden görüyorum.

Sen de bi arkadasinla tanistir ve de ki gorumcem normalde boyle degil bir de makyajsiz gor gercek yuzunu diye soyle. Sonra da mirildanarak hos makyajda pek etki etmemis de.

Kaç yaşında bu görümce? Erkek arkadaşın da aynı düşünüyor muhtemelen güzel görün istiyor dediğine göre. Yahu bir de sevgilinle buluşurken görüncenin arkadaşı ne alaka? Bir daha cümbür cemaat buluşmayın bence.

Erkek arkadaşında güzel olmadığını düşünüyor belli ki.. Yoksa sen hayırdır derdi ablasına.. Ben olsam devam edip etmeme konusunu ciddi düşünürüm...

Bence bu ilişkiyi uzatma evliliğin de hep böyle gecixek muhtemelen erkek arkafasin hep kardeşinden ve aileden yana olacak gibi geliyor çok çektirir sana çok çünkü fenaymis sizin yerinizde olsam sen de neden bugün bunu giydin kiii bla bla bla begenme onu sana laf etmeye kalktığında da ne varmış halimde sen kendine bak de cevabuni ver erkek arkadaşının yanında seni rencide ediyor sende susuyorsun pesss

Hem sizde hata var hem de erkek arkadaşınızda.
Bir defa siz daha ilk bu şekilde konuştuğunda "ne demek istediğinizi anlayamadım? bu benim her zamanki halim?" diye bir bozsaydınız bir daha bu şekilde laf söyleme hakkı olmazdı.
Erkek arkadaşınız da "neden böyle diyorsun, ben böyle beğeniyorum kimseyi de ilgilendirmez" deseydi ağızlarını kapatmış olurdu. "İyi görünmeni istemiş ne var bunda" demesi saçma... "ne var bunda" ile ilerleyen konular ilerde çok bağ ağrısı yaratyor... şimdiden gardını almanı tavsiye ederim.

Sende kardeşin yada arkadaşini taniştir. Oda sevgilinin kilosu yada kiyafeti üzerine birşey desin. Gör bakalim hoş karşiliyormu.

Bu arada yaşlar kaç? 20mi?

Bizim gelinin hakkında konuşanlara
biz gelini güzellik yarışmasına sokmak için ailemize sokmadık
çocuklarına iyi baksın iyi insan olsun iyi geçinsinler huyuna doyum yok diye susturuyorum.
Benim görümcem de güzellik hastası ben de sen kendi kocana bak önce dedim .
Bazıları hadsiz.

erkek arkadasınız orda sizi az da olsa savunsa yada en basiti ben böyle seviyorum dese bi daha tekrarlanmazdı bu olay sanırım..
benimde kardeşimin sevgilisi var süreklide beraber gezeriz ama daha bi kere bile yorum yapmamışımdır ne kıza ne ilişkilerine. kimsenin haddi değil sonucta

Hemen 'Ayrıl' demeyeceğim tabikiii... Bu kadar basit bişeyde çöpe mi atcaksınız emeklerinizi.. Tabiki hayır. Sevgiliniz Belli ki ablasına karşı tavır almanızı istemiyor üstünü kapatmaya çalışmış yoksa düşünen her insan bunu anlar. 2 kez aynı şeye susarak da yanlış yapmış. Bakın hata değil. 2.Ye yapılıyorsa bir şey bu hata değil yanlıştır. Düzeltilmesi gereken bişeyler vardır burada... Bu durumu sevgilinize söyleyin kırmadan sonra Karşınıza alın abla'yı sorunu temelinden çözün. Sizi rahatsız edecek boyutta olmasa buraya yazmazdınız diye düşünüyorum. Müstakbel görümcenizi alın karşınıza derdinizi anlatın çözüm arayın. Aksi halde evlilikte bir çok sorunla karşıkarşıya gelirsiniz. Başından küçük uyarılar iyidir. Çünkü sevgililik nişanlılık dönemi ilişkiler ile evlilik zerre alakası olmuyor. Hem sevgili ile hem aile ile. Insan evliyken değişmez. Nişanlıyken değişir asıl iyi yönde. Bu yüzden başka olaylarda Nasıl tepki vereceğini evli olmadan çözemezsiniz. Özellikle erkek. Evliyken de bütünsel olarak Başka bir boyuta geçiliyor. Bunu iyi yönde tutmak da sizin elinizde. Vakit geçmeden nedenini sorun abla'ya. Durması gereken yeri şimdiden gösterin...

senin erkek arkadaşında da iş yok haberin olsun derim

Sevgilinizde sizi beğenmiyor bence

Guzel görün istemiş ne ya?
Çirkin görünüyorsun keske guzel görünsen deme seklimi.

kayınvalıdemde benı çırkın bulur etrafımdakı tum ınsanlar hariç aksıne gorenler kayınvalıdenın yuzune soyler ne kadar guzel ve tatlı gelının var dıye ama gel geleleım goz var goz var işte senı sevmemiş.takma boşver.erkek arkadsında ayrı bı alem.sen bana guzelsın ablam beğense ne beğenmese ne demesi gerekırken

Eşimin uzaktan bir kuzeni de bana böyle yapmıştı , ilk karşılaştığımızda fotoğraflarından ne kadar farklısın demişti.Ne demek istediğini o anda anlamadım.Sonra bir daha yine karşılaştığımızda görmeyeli kilo almışsın demişti.Ben bişey demedim , eşim cevap vermişti benim yerime.O kuzen kankasını eşime yapmaya çalışmış taa lisedeyken.Eşim istememiş o Zaman'lar.Taa o zamanki olay için bana laf sokup duruyordu gerizekalı.Hiç aldırma.Ama nişanlına gıcık olmakta haklısın.O anda sussa ben de sinir olurdum.Çiftler dışarıya karşı bir ve tek olmalı.Eşim de bu aralar kilo aldı biri bişey diyince ben cevap veriyorum onun yerine mesela.Çiftler birbirine sahip çıkmalı diye düşünürüm hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…