- 18 Temmuz 2016
- 4.754
- 13.224
- 208
ev eşimşn üzerine
bundan sonrası olmıcak çok çirkinleşti durum çünkü
o günlerde gelecek merak etme, oturup film gibi izleyeceksininşallah dolansın
canımı çok yaktılar
özel eşyalarımı alırım haklısınız altınım yok zatenbencede evde sana ait olan her özel esya arti altinlari al bugün. ki esinde ciddiyetini anlasin..iki günlük geziye gitmis gibi ufak bi cantayla cikma evden. nasilsa geri dönecek diye bakmasin olaya.
birde ailenide tembihle asla es ailesini onlar aramasinlar.
onlar gibi yapmış olmazmıyım nöyşe yaparak kafam çok karıştıo zaman derhal isten cik serh koydur. esinde ailesi kafasinda sen kadinsin sen gelinsin tek görevin var esini ve ailesini mutlu etmek, hakkinda zaten yok.
özel eşyalarımı alırım haklısınız altınım yok zaten
aramazlar kesinlikle onlar gibi değil benim ailem
bende görürüm duyarım inşallaho günlerde gelecek merak etme, oturup film gibi izleyeceksin
onlar gibi yapmış olmazmıyım nöyşe yaparak kafam çok karıştı
hemen ev derdine düşmüş derler
iyi niyetli düsünmeyinonlar gibi yapmış olmazmıyım nöyşe yaparak kafam çok karıştı
eşyalarımı alırımda diğer durum yetişirmi acaba acaba öğlen olduondan evvel hemen eve serh koydur.
diger arkadaslarin dedigi gibi bugün isten izin al, ev isini hallet. eve git esyalarini toparla.
onlar gibi yapmış olmazmıyım nöyşe yaparak kafam çok karıştı
haklısın vallasenin binbir zahmetle ödedigin evi baskasinin üzerine yapip tek bir hakkin olmamasindan iyidir herhalde diye düsünüyorum.
adam senin adina tüm hayatini planlamis, sorma geregi duymamis. eve kardesini yerlestirmis bile aklinca. insanlar eve eslerine danismadan akuvaryumda balik almiyorken senin hayatina affedersin kazik kadar kizi sokmaya calismislar, sen serh koydurmussun cok mu?
eşyalarımı alırımda diğer durum yetişirmi acaba acaba öğlen oldu
doğru söylüyosunuz kendime çok kzııyorum ne biçim bir huyum variyi niyetli düsünmeyin
böyle yapinca kaybediyoruz
esin cok mu iyi niyetli seni düsündü mü
tabiki evde ki hakkini alacaksin - anladiklari dilden konus
araştırıyım biraz nasıl oluyordesinler.. sizinde emeğiniz var onların ne yapacağı belli değil bu saatten sonra.. her şekilde zaten onların gözünde kötüsünüz.. vakit kaybetmeyin bence.
keşke sabahtan beri baksaydım birazo zaman derhal isten cik serh koydur. esinde ailesi kafasinda sen kadinsin sen gelinsin tek görevin var esini ve ailesini mutlu etmek, hakkinda zaten yok.
Ben fikrimi söylemek istiyorum bu savaşın kazanını sensin eşin seni kaybetmekten korkup gorumceni almamcak hele iş mahkemeye giderse hepten yelkenler suya İncek ve sana yalvarcak gibime geliyor ha barisirsan bundan daha dikkatli ol hiç birşey hirpalama kendini hele borç ödenecek diye tamamen kendine yatırım yapkızlar akşam çok kavga ettik,
kardeşini tek bırakamaycağı buraya geleceğini burda kalacağını ,iş bulamazsada kpss ye burda hazırlanıp kursa gideceğini,tercih yaparken burada yerleşme şanısının daha fazla olduğunu söylüyor bir baba gibi kzıının bütün gelecek planlarını yapmış,ama ben bu kızın annesi değilim bunu hiç hesaba katmamış,benim fikrimi alma gereği bile duymadan hatta ben sorduğumda beni geçiştirerek başından savdı,hepsi planmış meğer.
bizim düzenimiz ,özelimiz hiçbir şekilde zarar görmicekmiş,hatta bana yardımcı olucakmış kardeşi benim için daha iyi olurmuş,
bende bu şekilde asla yaşamayacağımı,ailemin yanına gideceğimi söylediğimde ,demekki ben zaten bahane arıyomuşum gitmek için diyo inanabiliyomusunuz
kardeşinide al yanına hatta anneni babanıda hep birlikte oturun
keşke benim günahıma girmeseydiniz dedim sabah kıyafet olarak eşyalarımı aldım çıktım işyerindeyim şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?