görümce belası

özel eşyalarımı alırım haklısınız altınım yok zaten

aramazlar kesinlikle onlar gibi değil benim ailem

o zaman derhal isten cik serh koydur. esinde ailesi kafasinda sen kadinsin sen gelinsin tek görevin var esini ve ailesini mutlu etmek, hakkinda zaten yok.
onlar gibi yapmış olmazmıyım nöyşe yaparak kafam çok karıştı
hemen ev derdine düşmüş derler

onlar gibi yapmış olmazmıyım nöyşe yaparak kafam çok karıştı
hemen ev derdine düşmüş derler

senin binbir zahmetle ödedigin evi baskasinin üzerine yapip tek bir hakkin olmamasindan iyidir herhalde diye düsünüyorum.

adam senin adina tüm hayatini planlamis, sorma geregi duymamis. eve kardesini yerlestirmis bile aklinca. insanlar eve eslerine danismadan akuvaryumda balik almiyorken senin hayatina affedersin kazik kadar kizi sokmaya calismislar, sen serh koydurmussun cok mu?

haklısın valla
o kadar şey yaşadım hala saf saf düşünüyorum

iyi niyetli düsünmeyin
böyle yapinca kaybediyoruz
esin cok mu iyi niyetli seni düsündü mü
tabiki evde ki hakkini alacaksin - anladiklari dilden konus
doğru söylüyosunuz kendime çok kzııyorum ne biçim bir huyum var

Ben fikrimi söylemek istiyorum bu savaşın kazanını sensin eşin seni kaybetmekten korkup gorumceni almamcak hele iş mahkemeye giderse hepten yelkenler suya İncek ve sana yalvarcak gibime geliyor ha barisirsan bundan daha dikkatli ol hiç birşey hirpalama kendini hele borç ödenecek diye tamamen kendine yatırım yap

Asel21 güzelim çok geçmiş olsun. Yapılan büyük saygısızlik. Kendine güvenine hayran kaldım. Keşke karşı taraf laftan anlasa daha yuvan yıkılmasa. Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…