görümce belası

Hakkınızda hayırlısı ama hala eşim demeyin çünkü eşin değil o x de bişey de eşim ne yaa layık bile değil o sıfata

Şu konudaki adamın köpek gibi pişman olacağını düşünüyorum nedense, ne basiretsiz bi adammış

insan kardesi ile yasamak icin karisindan bosanir mi yaa. bebeginin de kaybina sebep olmus. kendi cekirdek ailesi olacakken anne evine donen o. cok zavallı bir adammış gerçekten. 2 gram akli varsa cok anasinin kardesinin ayakislerini yaparken cok pisman olur. cok yazık.

Kardeşi pişman olacak sanki heheh. Abisinin donlarını yıkasın, yemeğini yapsın işten gelip; bütün evin sorumluluğu üstüne bi çöksün. Abisi giydiğine, arkadaşlarına, akşam eve giriş saatine karışsın bir. Görümce anne babadan abiye kaçmış ama abiler anne babadan daha sert oluyor, görümcedeki bu akılları anlamam mümkün değil.

ev satilmis zaten. belki abi kardes analarinin yanina geri tasinmislardir.

bitti herşey canım
vardır bundada bi hayır gerçek yüzlerini görmüş oldum
Çok geçmiş olsun. Her şeyi almanıza çok sevindim. Hep aklımda olan üyeydiniz. O Allah ın cezası görümce ne yapıyor merak ediyorum en çok. İleri bir zamanda perişan falan olursa buraya yazın.

allah iyiler ile karşılaştırsın çok üzüldüm , yarın bir gün üzerlerine titredikleri kızlarını da bu şekilde üzerler. etme bulma dünyası bu

aynen nedense erkek anneleri evlenince nedense oğullarının sahip olduğu mutlulugu hazmedemiyor.kızı için her şeyi yutan anneler istiyolar ki gelirleride eşleri için her şeyi yutup sussun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…