Bizimkiler de öyle kontrol olayinda başarisiz degiller aslinda. Neler yasadik neler, biz ne yaptik bizi sevmiyor istemiyordan tutun da bana şöyle dedi böyle yapti gibisinden yalana iftiraya kadar her sey var. Eşim çok inaniyordu ailesine bir türlü anlatamadim. İlk 1,5 sene ne cektigimi bir ben bilirim bir de Allah. Her gün bir kavga cikariyorlardi. Sürekli tripler alinganliklar yalandan aglamalar. 1,5 sene kisa gibi ama 15 senelik olay sigdirdik diyebilirim. Agiz tadiyla bir günüm bile gecmedi.
Eşim neyin ne oldugunu anlamaya başladi zamanla. Beni ugrastirmadi fazla ama kendisi ilgisini görüsmesini ayni sürdürdü ailesi sonucta bir sey deme hakkim yok. Anlatmasi uzun çok sey yasandi eşim de uzaklaşti mesafe koydu, bir dertleri ihtiyaclari oldugunda gidiyordu.
Kv yine beni suçladi oglumu bize düşman etti dedi , evimize gelmiyor ben gelmesin demedim ki ama surekli magdur oglumun evine gidemiyorum diyor her yerde, bir gün ben kardesimdeyken, kardesimin kapisina dayandi buyuk rezalet cikardi.
En sonunda da namusuma iftira atti. Eşim bu olaydan sonra gorusmeyi kesti bir sure, şimdi de nadiren görüsüyor. O günden beri de kayinvalidenin sesi çikmiyor. Ben son olaylarda çok tiksindim hicbirinin yuzunu görmek istemiyorum hicbiriyle de gorusmuyorum. Eşim icin bende uzuluyorum ama yapacak bir sey yok.