• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce belası

• Konu Sahibi Konu Sahibi Onfo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet ben bunu hatta psikologtan dinlemiştim malesef ülkemizde yaygın olarak yaşanıyor ilgili bir eşleri olmadığı zaman kadınlar bu duygusal boşluğu malesef bu şekilde doldurmaya çalışıyorlar
Aynen kardeşini kendisine dert ortağı yapmış.. resmen dedikodcu kadın gibi olmuş

Evet ben bunu hatta psikologtan dinlemiştim malesef ülkemizde yaygın olarak yaşanıyor ilgili bir eşleri olmadığı zaman kadınlar bu duygusal boşluğu malesef bu şekilde doldurmaya çalışıyorlar
Genelde bu durum kadinlarda oluyor.
Çok nadir erkeklerde de göruluyor onun da sebebi vardi simdi hatirlayamadigim.
Ogullarina sebep oluyorlar farkinda degiller.
Gelinin huzur olmazsa ogullarinin nasil olacak.
Ama bu kafalar oglum bin tane kiz bulur bir tane anne bulamaz kafasinda oldugundan ogullarinin mutlulugu ile pek de ilgilenmiyorlar. Ne kadar igrenç bir söz hicbir cümle beni bu cümle kadar tiksindirmiyor. Zira bunu soyleyenlerin ogullarinin çocugu da bin tane baba bulamaz.

Ben o kızdan hoşlanmıyorum dedikçe beni onla muhattap etti.mesafe koymak istedikçe daha çok dayatti.simdi konuşmuyoruz kızla ,şuan özellikle çağırıp ediyor kadın..mesafe koy dedikçe ben yeri gelince hayır demesini bilirim diyor .ama pek hayır dediğini de göremedik
Mesafe koy mu dediniz😳 siz istediğiniz kadar mesafe koyarsınız hiç görüşmezsiniz hatta. Ama kardeşler arasında mesafe olmaz ki nasıl böyle bi şey istersiniz
Freud’un Oedipus karmaşası gibi bir şey mi bilemedim 🤷‍♀️

Çok şükür evet sonradan yaşadıklarınizi okudum hiç kolay değil . Ya aile sorunlu olunca malesef tek huzur görüşmemek oluyor . Insallah bir daha yasamazsiniz
Amin canim insallah bir daha yasamayiz.
Okuduklariniz aslinda tuz biber olan kismiydi, öncesinde benle ilgisi olmayan bir konuda eşimi çok kirdilar. Ardindan da bu olaylar yasaninca iyice sogudu.

Genelde bu durum kadinlarda oluyor.
Çok nadir erkeklerde de göruluyor onun da sebebi vardi simdi hatirlayamadigim.
Ogullarina sebep oluyorlar farkinda degiller.
Gelinin huzur olmazsa ogullarinin nasil olacak.
Ama bu kafalar oglum bin tane kiz bulur bir tane anne bulamaz kafasinda oldugundan ogullarinin mutlulugu ile pek de ilgilenmiyorlar. Ne kadar igrenç bir söz hicbir cümle beni bu cümle kadar tiksindirmiyor. Zira bunu soyleyenlerin ogullarinin çocugu da bin tane baba bulamaz.
Gerçekten çok kötü bir kafa malesef eski zamanda eşler çok ilgilenmiyorlarmis karısıyla kadınlar da çocuklarına daha düşkün oluyorlar duygusal açlıklarini bu şekilde doyuruyorlar evlenince de bu sefer sevgi bolunuyor kıskançlık basliyor

Yalnız görümce BELASI dediğiniz nişanlınızın ablası.Bu kafadan kurtulun önce.Yoksa bu gidişle nişanlınız eski nişanlınız olur.Daha şimdiden bu kadar karışamazsınız.Hele ki yok görümcem aldatılmış falan gibi şeyler.Size ne.

Sağlıksız ilişkiler üzerine kurulmuş bir aile, benm kardeşim şehir dışında bir Allah'ın günü rahatsız ederim diye her gün her gün aramısligim yok, kardeşim diye kölem değil sonuçta,onunda özel hayatı var.. ama ne yazikki buradan yorum yapan kişilere bakıyorum da aile ilişkilerini cıvık cıvık olarak yapınca sağlıklı sanıyolar
Aynen kardeşini kendisine dert ortağı yapmış.. resmen dedikodcu kadın gibi olmuş
Bakın ben size daha öncede yazdım siz şu şekilde yazsaydıniz nişanlımin bir ablası var ve surekli nişanlımı çağırıyor bizim vakit geçirmemize izin vermiyor bana alınan şeyleri o da nisanlimdan talep ediyor şeklinde emin olun burda insanlar size yardımcı olmaya çalışırdı . Sizin tavrıniz çok sert çıkışınca eğer normal hayatta da böyleyseniz haklı cikmazsiniz. Eşi aldatmış derken belirtmek istediğiniz ilişkileri sorunlu ve bu sorunlardan dolayı nişanlımdan ilgi bekliyor derseniz zaten sizi anlarlardi. Benzer durumu yaşadım ondan biliyorum benimki de eltim di . Eşi o kadar ilgisiz ki çevresinde olan biteni inceler sürekli günlük nişanlımı arar ilişkimixe kayınvalide gibi karışmaya çalışırdı baya ablası gibiydi . Zamanla emin olun her sey rayına oturuyor . Ama sizin anlamanız gereken karşınızdaki kişi bela değil eşinizin ablası . Kanından canından biri tabi ki evlenince sürekli serviscilik yapmasını istemeyebilirsiniz ama sozlerinizi yumusatsaniz iyi olur

Ben mesafe koymak istedikçe beni nişanlım aralarına soktu,onlarla kafa yapım uyuşmuyor,eşinden görmediği ilgiyi kardeşinden görmenin derdinde. Bu kadar dip dpe olmaları Bizim ilişkimizi zedeliyo
Bu kadar rahatsızsanız evlenmezsiniz.Sonuçta onlar kardeş.Ne bekliyorsunuz her anlamda size hizmet etmesini mi?

Gerçekten çok kötü bir kafa malesef eski zamanda eşler çok ilgilenmiyorlarmis karısıyla kadınlar da çocuklarına daha düşkün oluyorlar duygusal açlıklarini bu şekilde doyuruyorlar evlenince de bu sefer sevgi bolunuyor kıskançlık basliyor
Çok degisik bir kafa gercekten.

Hem kızım, hem oğlum var. İleride dengesizin biri çıkar da sevgiyle büyüttüğüm yavrularımın arasına nifak sokmaya çalışırsa belası olurum.
Ben, çoğu görümce konusunda gelinden yana olurum mesela. Ama burada "görümcelik" yok. Bela hiç yok. Görümce, bela olması için size yönelik kötü şeyler yapıyor olmalı idi.Kimse, kimseye haksızlık etmemeli.
Bakın örneğin, siz gezmeye gidersiniz, arar kendisi de gelmek ister, para ister, vakit ister, onu ister bunu ister, laf sokar, ara bozar, kötü konuşur ve bunu hep yaparsa o zaman belalı bir görümce olarak adlandırılırdı. Ve siz yüzde yüz haklı olurdunuz.
Şimdi nesiniz? Kıskanç ve kötü niyetli gelin.

Sağlıksız ilişkiler üzerine kurulmuş bir aile, benm kardeşim şehir dışında bir Allah'ın günü rahatsız ederim diye her gün her gün aramısligim yok, kardeşim diye kölem değil sonuçta,onunda özel hayatı var.. ama ne yazikki buradan yorum yapan kişilere bakıyorum da aile ilişkilerini cıvık cıvık olarak yapınca sağlıklı sanıyolar

Cıvıklık değil o yalnız, karındaşlık.

Merhaba ben nişanlıyım , iki görümcem var diğeri pek karismas ama büyük ablası çok fena evlendiği halde sürekli nişanlımı arıyor ,ve 2 günde bir bizi arabayla bir yere götürürmusun , şeklinde talepleri bulunuyor.yani çocuğu kendine özel şoför yapmis. Kendisi çok dedikodu civikligi seven biri bende aksine çok agir biriyim,bir türlü yıldızımız uyusmadi onla nişanlımla bir ara şehir dsina gitmiştik,o da ayrı yere eşiyle gidecekmiş,bu arada eşi ona hiç ilgi şevkat göstermiyor yakın zamandada ihanete uğradı, benim nişanlıma çocukluğunda iyiliği çok dokunduğu için nişanlım onun dediklerini yapıyor.bu görümce belasından nasıl kurtulurum bilgisi olan varmı yada nasıl davranmalıyım
Başıma benzer şeyler gelmiş biri olarak ne yazık kurtuluş yok ya gelin çok iyi şansa gorumce böyle çocuğu ikide bir arar arabam bozuldu evime ekmek lazım yoğurt lazım şunu getir senin istek ihtiyacın olunca ortada olmaz insan ya katlanıyor ya da gidiyor

Yazdığınız mesajda ne anlatmak istediniz peki ?
Burada cok konu var buna benzer.egerki kayinvalide kocasindan goremedigi ilgiyi oglundan beklerken ( bakin ensestlik falan kastetmiyorum o mantikla nerdeyse her konu ensestlige baglanir bir sekilde bu forumda) agir tepkiler verilirken.”belki de kocasindan goremedigi ilgiyi kardesinden bekliyordur”denirse bu bir tutarsizlik olur demek istedim.
Konu sahibini savunur halde degilim.ama belliki o da cok ofkelenmis biraz da fevri ve kelimeleri guzel secmemis ama yani toplamda verilen tepkiler hicbirseyi cozecek nitelikte degil.hepsi demiyorum ordan da bana saldiri gelmesin.

Bizimkiler de öyle kontrol olayinda başarisiz degiller aslinda. Neler yasadik neler, biz ne yaptik bizi sevmiyor istemiyordan tutun da bana şöyle dedi böyle yapti gibisinden yalana iftiraya kadar her sey var. Eşim çok inaniyordu ailesine bir türlü anlatamadim. İlk 1,5 sene ne cektigimi bir ben bilirim bir de Allah. Her gün bir kavga cikariyorlardi. Sürekli tripler alinganliklar yalandan aglamalar. 1,5 sene kisa gibi ama 15 senelik olay sigdirdik diyebilirim. Agiz tadiyla bir günüm bile gecmedi.

Eşim neyin ne oldugunu anlamaya başladi zamanla. Beni ugrastirmadi fazla ama kendisi ilgisini görüsmesini ayni sürdürdü ailesi sonucta bir sey deme hakkim yok. Anlatmasi uzun çok sey yasandi eşim de uzaklaşti mesafe koydu, bir dertleri ihtiyaclari oldugunda gidiyordu.
Kv yine beni suçladi oglumu bize düşman etti dedi , evimize gelmiyor ben gelmesin demedim ki ama surekli magdur oglumun evine gidemiyorum diyor her yerde, bir gün ben kardesimdeyken, kardesimin kapisina dayandi buyuk rezalet cikardi.

En sonunda da namusuma iftira atti. Eşim bu olaydan sonra gorusmeyi kesti bir sure, şimdi de nadiren görüsüyor. O günden beri de kayinvalidenin sesi çikmiyor. Ben son olaylarda çok tiksindim hicbirinin yuzunu görmek istemiyorum hicbiriyle de gorusmuyorum. Eşim icin bende uzuluyorum ama yapacak bir sey yok.
Namusunuza iftiramı 😳
Nasıl sabırlıymışsınız 😳 Bu durumda ne koca tanırım ne anne baba ! Ben direkt dava açardım kayınvalideye ! Direkt ! Nasıl dayandınız ya 😞

Son cümlemize istinaden
ortak noktalarınizin olabileceğini dusundugum bir film tavsiyesiyle geldim.
The experiment ( doğru yazmisimdir umarım)
Konusu kabaca şöyle: yada söylemeyim ya az ipucu vereyim
Gardiyan pozisyonunu alan deneklerden biri (zenci ve yaşlı olan) ilk defa kendini güçlü hissedince orgazm oluyor.
Benimle ne alakası var demeyin.gorumcenizin hâlâ evinize girememesinin "hazzını" tam olarak böyle yaşıyorsunuz.
Aslında bunu çoğumuz yaşıyoruz başka başka meselelerde.
Haz mı 😎 Sizde klavye delikanlığı ve kelime oyunu ile mi haz peşindesiniz 😉 Bunun bir hazzı yok, görümceme bir duygumda yok. Çok nötr’üm. Ama eşim açısından bu duruma gerçekten üzülüyorum. Böyle kalbi kötü bir kardeşe sahip olduğu için…

Namusunuza iftiramı 😳
Nasıl sabırlıymışsınız 😳 Bu durumda ne koca tanırım ne anne baba ! Ben direkt dava açardım kayınvalideye ! Direkt ! Nasıl dayandınız ya 😞
Üstü kapali yapti dolayli yoldan yani.
Eşim de ben de kendinin açikladigi gibi anlamayi seçtik. Zaten kararini vermisti annesiyle konusmadan önce artik görusmeyecegini soylemisti.

Dediklerimi tamamen yanlış anlamışsınız. Ben görümcenizi sevdim de demedim zaten. Genel olarak içini belli eden insanları daha çok seviyorum içten pazarlıklı olmak daha kötü ve insanı hazırlıksız yakalıyor öyleleri.
Kötü düşüncelerini ortaya koymuş tabii tersini demedim ama en azından belli etmiş dedim.
Sanki ohh ne güzel yapmış demişim gibi anlamışsınız:)
Mimik yok, ifade yok… E haliyle yazarak bazen ifade zorluğu çekiyoruz. Demekki ben sizi yanlış anlamışım, özür dilerim kırdıysam. O kalbi kötü kadın için hiçkimseyi kırmak istemem 😌

Üstü kapali yapti dolayli yoldan yani.
Eşim de ben de kendinin açikladigi gibi anlamayi seçtik. Zaten kararini vermisti annesiyle konusmadan önce artik görusmeyecegini soylemisti.
Ah işte. Apaçık bilirsin ne demek istediğini ama korkunç oynadıkları için çakamazsın ağzının ortasına bir tane, sen aslında böyle demek istiyorsun karşında keriz mi var senin diye 😒

Ah işte. Apaçık bilirsin ne demek istediğini ama korkunç oynadıkları için çakamazsın ağzının ortasına bir tane, sen aslında böyle demek istiyorsun karşında keriz mi var senin diye 😒
Çok iyi oynuyorlar. Ne dedigini adın gibi biliyorsun ama ispat edemiyorsun.
Eşimi de hep böyle kandiriyorlardi eskiden.
Şimdi inanmiyor.

Back
X