• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce belası

• Konu Sahibi Konu Sahibi Onfo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben hiç görüşme demiyorum sadece gereken mesafeyi koysun diyorum nereye gitsek aradan çıkmıyor ,bu kadar herşeye burnunu sokmasının nesi sağlıklı
Arkadaşım kimse sana destek çıkmayınca ne yaşadığımı bilmiyorsunuza dönmüş sun ama bende bir kaynana var çektirdi babam çektirdi birgün de demedim kaynana belası diye çok ayıp üslup sorunun var,kıskançlık var, dediğim olsunculuk var ,insanları yönetmeye çalışmak var ama haddini bilmek hıc yok bence biraz frenle kendini çünkü evlilik böyle birşey değil...

Hayır başka şeylerde var .beni ilk gördüğünde laf soktu bir kurtulamadik senden dedi.

Durduk yere sizi görür görmez mi dedi ? Bu lafın bir başı bir sonu yok mu ? Karşılıklı şakalaşıyor muydunuz mesela ? Ortam nasıldı ?

Bu şekilde cımbızlanan cümlelerden bir sonuca varmak hatalı olur.

Ben o kızdan hoşlanmıyorum dedikçe beni onla muhattap etti.mesafe koymak istedikçe daha çok dayatti.simdi konuşmuyoruz kızla ,şuan özellikle çağırıp ediyor kadın..mesafe koy dedikçe ben yeri gelince hayır demesini bilirim diyor .ama pek hayır dediğini de göremedik
allah kolaylık versin o zaman şimdiden size dayatmaya başladıysa hayır diyeceği yeri pek bilmiyor gibi

Ben mesafe koymak istedikçe beni nişanlım aralarına soktu,onlarla kafa yapım uyuşmuyor,eşinden görmediği ilgiyi kardeşinden görmenin derdinde. Bu kadar dip dpe olmaları Bizim ilişkimizi zedeliyo

Anneniz keşke ağzınıza vakitlice bir acı biber sürseymiş !!

Kurduğunuz cümle ne anlama geliyor , farkında mısınız ?

Böyle bir şaka olamaz ilk anda ztn cephe aldı.ben onu nasıl sevebilirim. Bi gun nişanlım enistesiyle beni tanıştırdı o sırada görümcem bana ne dedi sence ya canım tapusu bende, patavatsız biri
Eee siz de sustunuz mu bu lafına yani :işsiz:
Hiç inanasım gelmiyor nedense

Merhaba ben nişanlıyım , iki görümcem var diğeri pek karismas ama büyük ablası çok fena evlendiği halde sürekli nişanlımı arıyor ,ve 2 günde bir bizi arabayla bir yere götürürmusun , şeklinde talepleri bulunuyor.yani çocuğu kendine özel şoför yapmis. Kendisi çok dedikodu civikligi seven biri bende aksine çok agir biriyim,bir türlü yıldızımız uyusmadi onla nişanlımla bir ara şehir dsina gitmiştik,o da ayrı yere eşiyle gidecekmiş,bu arada eşi ona hiç ilgi şevkat göstermiyor yakın zamandada ihanete uğradı, benim nişanlıma çocukluğunda iyiliği çok dokunduğu için nişanlım onun dediklerini yapıyor.bu görümce belasından nasıl kurtulurum bilgisi olan varmı yada nasıl davranmalıyım
Kardeşimden canım ne isterse isterim ,o benim kardeşim. Daha nişanlısı olan kişi buna karışamaz.Evlense bile sınırını aşamaz

Size karşı kötülüğü ne anlamadım açıkçası ben. Ablası getirir götürür yani ..
siz yıldızınız barışmadıysa koyun mesafeyi . Size karşı bi durumu olmadıkça ses etmeyin bence hee olursa size karşı bi saygısızlık laf söyleme cvbnı da verin. Onun haricinde kardeşi ile durumuna karışamazsınız, karışmayında bence yani nişanlınıza laf fln söylemeyin. Evlendikten sonra durum abartya kaçarsa o zaman bakarsınız duruma . Onun haricinde evlenseniz bile sizi ilgilendirmez 2 kardeşin arasında ki iletişim. Sizin hayatınıza karışmadığı sürece bence ses etmeyin. Mesafe koymak nişanlınızda bitiyor. Ama şunu da söyleyeyim böylelerse aynıdır değişmez ..

Durduk yere sizi görür görmez mi dedi ? Bu lafın bir başı bir sonu yok mu ? Karşılıklı şakalaşıyor muydunuz mesela ? Ortam nasıldı ?

Bu şekilde cımbızlanan cümlelerden bir sonuca varmak hatalı olur.
Ya evet ya benimde demek istediğim buydu. Eleştirmeye başlayınca ama bana bunu dedi bilmiyorsunuza dönüyor olay. Kimse kimseye durup dururken lap diye senden de bir kurtulamadık demez ya. Hemde ilk görüşünde. Bu olayın bir başı sonu,gelişme aşaması yok mu yani? Belkide gerçekten şaka yaptı? Nasıl bir üslupla söyledi? Nasıl bir ortamda söyledi? Bunlar önemli detaylar. Şimdi sırf bu lafa bakarak yorumda bulunsak yanlış olur. Hee eğer gerçekten ciddi ciddi söylediyse ve nişanlısıda bunu bildiği halde gerekeni yapmıyorsa,kollamıyorsa ayrılsın. Ne denilebilir ki başka? Eğer öyleysede burada suçun büyüğü yine nişanlısında.

Ben o kızdan hoşlanmıyorum dedikçe beni onla muhattap etti.mesafe koymak istedikçe daha çok dayatti.simdi konuşmuyoruz kızla ,şuan özellikle çağırıp ediyor kadın..mesafe koy dedikçe ben yeri gelince hayır demesini bilirim diyor .ama pek hayır dediğini de göremedik
Sizi muhatap eden nişanlınızsa bence görümceyi bırakıp nişanlınızla halledin. Yazdığınızı baz alırsam siz evlendikten sonra daha fazla muhatap olacaksınız. Görümce meselesinden çok kavga edersiniz. Evlenmeden önce nişanlınızla halledin bu konuyu. Olmayacak gibiyse ve hala görümceden rahatsızsanız da evlenmeyin.

Şu tapusu bende olayını da anlayamadım. Kardeşini mi kıskanıyor yoksa sizi kudurtmak için mi diyor?

Evlendikten sonra, her gün eşinizin ailesine hakaret edip; sonra da eşinizle aynı yastığa baş mı koyacaksınız ?

31 yaşında olduğunuzu yazmışsınız. Bir eşte aradığınız özellikler ( kimsesiz olması ilk sırada sanırım ) nişanlınızda yoksa evlilik kararınızı yeniden gözden geçirin.

Sizi muhatap eden nişanlınızsa bence görümceyi bırakıp nişanlınızla halledin. Yazdığınızı baz alırsam siz evlendikten sonra daha fazla muhatap olacaksınız. Görümce meselesinden çok kavga edersiniz. Evlenmeden önce nişanlınızla halledin bu konuyu. Olmayacak gibiyse ve hala görümceden rahatsızsanız da evlenmeyin.

Şu tapusu bende olayını da anlayamadım. Kardeşini mi kıskanıyor yoksa sizi kudurtmak için mi diyor? görümce

Ben hiç görüşme demiyorum sadece gereken mesafeyi koysun diyorum nereye gitsek aradan çıkmıyor ,bu kadar herşeye burnunu sokmasının nesi sağlıklı geldi size .
Ne mesafesi ya pardon ama siz kimsiniz ki görümce belası ne demek terbiyesiz insan. Inşallah gerçek yüzünüzü görür ve sizi terkeder. Kardeş onlar daha evli bile değilsin adamın kardeşleriyle arasını açmak istiyorsun. Bu beladan nasıl kurtulabilirim dediginiz şey bir hastalık dert vs değil kardeş. Aksine kurtulunması gereken biri var ise ortada onun kim olduğu apaçık belli. Onların ilişkisi sizi hiç alakadar etmez. Degil nişanlım 12 senelik kocam ablamla ilişkimle ilgili sizin bu yazdiklarinizin 10 da birini söylese pardon sana ne derim. Siz de diyin kendinize.

Görümce boş yere bir kurtulamadik senden dememiştir ya buradan belli negatifliğiniz.

Onun için dedikoduyu sever diyorsunuz mahalle ağzıyla, nişanlıma mesafe koy diyorum diyen kim? Ne sanıyorsunuz kendinizi de mesafeli ol diyorsunuz? İyi ki bir nişanlınız olmuş, görmemişlik böyle birşey. Vari yoğu siz olun, kimse olmasın hayatında değil mi? Ne kafalar var cidden. 🤦‍♀️

Belki asıl sorun neyse sakin bir şekilde anlatsaniz bu kadar linçlenmezdiniz . Karşınızdaki kişiye bu kadar saldırgan bir tutum içinde olursanız ki bu insan sevdiğiniz kişinin kardeşiyle sonuç alamazsınız . Tabi ki ilişkilerin bir düzeni vardır evliyken sürekli getir götür istemeyebilirsiniz ama "bela" şeklinde adlandirip kurtulmaya çalışmak sağlıklı değil

Back
X