Gorumce belasiiiii

byzaahuseyin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2018
536
209
18
Hanımlar sanırım çıldırmak uzereyim evlendim ama hala dugunum olmadi baba evindeyim. Bende dolayısıyla esimin akrabalarina gitmeyecegim icin bu bayram arayarak kutladim esimin amcalarinin dayisinin ve anneannesinin bayramını. Bilerek k.validemi k.pederimi ve gorumcemi aramadim çünkü onların bayramını bizzat evlerine giderek yuz yuze ellerini operek kutluycam diye dusunmustum. (Öz ablam bayramın 3. Günü gelecek onun dahi kutlamadim gelecek yuz yuze operek kutluyum diye) ne biliyim bana sacma geliyor telefondan kutlamak yuzunu gormek varken. Tamamen safi düşünce yani :) az önce esim dediki gorumce kayinvalideyi bayaaa gazlamis "daha bismillah demeden terbiyesizlik yaptı bu ne herkesi arayıp kutlayip bizi kutlamadi şu saatten sonrada aramasın gerek yok istemez" falan demiş onlarda gaza gelmiş tabii hepsi doğrulamış gorumceyi ve sinirimden titryorum resmen bu nedir ya

Keşke arasaydın ama aramamışsın madem anlat olanı biteni .
Bende daha çoğu kişiyi aramadım ilk gün çok yıgundu bugunda ütü falan yaptım .
Birazdan başlarım aramaya ..

bayramını kutlarım canım rastlamışken

Keşke arasaydiniz, daha uzak akrabalari arayip en yakinlari birakinca pek olmamış. Digerlerini aradığınız gün kvye gitseydiniz sorun olmazdi. Bir de bayram genelde ilk gün kutlanir. Ilk gun gitmeyip ikinci gun gidecek olsaniz bile bir dakikalik telefon konuşması yanlış anlamalarin önüne geçerdi.

Arayıp bayramını kutlayıp, gelicem ziyaretinize deseydiniz keşke. Ama aramasaniz bile görümce ilk fırsatta belli etmiş kendini :)
Neyse olan olmuş açıklama yaparsınız.
Ben açıklama yapmadan dusunemiyolar mi acaba? K.valideme deger vermesem ararmiym onun kardesini annesini. K.pederme deger vermesem arar miyim kardeslerini onlarla mi gececek ömrüm onlara mi yaglanip ballanayim sirf bizimkilere deger verdgmden yaptm yani

Vallaha ben alirim tatlimi veya cicegimi, süslenir gider el öper bayramlasirim. Hic bozuntuya vermem. Nisanliniz laf tasimakla hata ediyor (sanirim o anlatti). Bilmemis gibi davranirim. Hemen ne gaza gelirim ne gaza getiririm.
Bizde önce erkek tarafi kiz tarafina gelir ve onlarda hala gelmedi bizimkilerde başladı bugün homurdanmaya yani bayrammi ne inanin bende sasirdim.İste banada bunca laf soylenince üzülüyorum inanin caktrmadan mi diyim valla annecim ilk gun gelmek isterdim ama imkanim olmadı elini öpmek varken telefondan kutlamak istemedim mi diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…