- 4 Nisan 2018
- 536
- 209
- 18
- Konu Sahibi byzaahuseyin
-
Ay sizde mi yaYüzyüze görüşecek olsanız da herkesi aradiysaniz aramanız lazımdı bence, insanlar sizin ne düşündüğünuzu bilemez ki.
bayramını kutlarım canım rastlamışkenYa hepsini arasaydın ya hiçbirini aramasaydın. Kayınvalide, kayınpeder diğerlerine göre daha yakın sana yani eşinin amcası, dayısı daha dıdının dıdısı kalıyor. İnsanlar art niyetli bulmuşlardır, normal.
Terbiyesizlik mi sizce bu terbiyesiz deniyor banaAman çok sinirlenmeyin:)))) gider gönüllerini alır makul bir açıklama yaparsınız
Şimdiden gelin görümce moduna girmeyin
Anlatacaktm 2 sefer aradm duymadi esimi aradim annene ver teli die cocuk uyutuyorum bakamam demis :))Bu kadar sinir yapacağınıza arayip durumu ve düşüncelerinizi izaat edin bence
Siz denilenlere aldanmayın sizde haksızsınız aramanız gerekirdi diye düşünüyorumTerbiyesizlik mi sizce bu terbiyesiz deniyor bana
Ben açıklama yapmadan dusunemiyolar mi acaba? K.valideme deger vermesem ararmiym onun kardesini annesini. K.pederme deger vermesem arar miyim kardeslerini onlarla mi gececek ömrüm onlara mi yaglanip ballanayim sirf bizimkilere deger verdgmden yaptm yaniArayıp bayramını kutlayıp, gelicem ziyaretinize deseydiniz keşke. Ama aramasaniz bile görümce ilk fırsatta belli etmiş kendini :)
Neyse olan olmuş açıklama yaparsınız.
Malesef , hemen birbirlerini gaza getirmeseler iyiymiş ama aramanizi beklemeleri normal.Ay sizde mi ya
Bizde önce erkek tarafi kiz tarafina gelir ve onlarda hala gelmedi bizimkilerde başladı bugün homurdanmaya yani bayrammi ne inanin bende sasirdim.İste banada bunca laf soylenince üzülüyorum inanin caktrmadan mi diyim valla annecim ilk gun gelmek isterdim ama imkanim olmadı elini öpmek varken telefondan kutlamak istemedim mi diyimVallaha ben alirim tatlimi veya cicegimi, süslenir gider el öper bayramlasirim. Hic bozuntuya vermem. Nisanliniz laf tasimakla hata ediyor (sanirim o anlatti). Bilmemis gibi davranirim. Hemen ne gaza gelirim ne gaza getiririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?