Gorumce belasiiiii

Aynen öyle dersiniz. Hem gönlünü almis olursunuz hem Yalnis anlasilmaya engel olursunuz.

2 kez kayinvalideyi aradim ustunden yarim saat gecti dönmedi sonra esimi aradm annesini istedim telefona bakmadi cocuk uyutuyorum die simdi k.pederi aradim oda telefona bakmadi hala ayni seyi diyor musunuz acaba :)
Tamam o zaman yapacak bişey yok. Yüz yüze gelince konuşursunuz. Buda size tecrübe olsun. Kaprisli insanların eline koz vermeyin bı daha

Yalnız bende tam aynı seyi diyecektim her eve lazim siz gibi kayinvalide bu ne guzellik ya :) cok şükür beni anlayan biri çıktı

Teşekkür ederim.
Ya zaten bayram dediğin şey muhabbet olsun-insanlar bir araya gelsin kaynaşsın olayları... Daha eve girmeden gelinini ne yıkıyorsun yani? İlla her şartta saygı duyulacak bana, benim sevgimi kazanma çabasında maymun olacak gelin, ben büyüğüm ben aranacağım halleri işte... Sevgi tazelemek için sen ara, sen gir yani gelininin gönlüne biraz da; mutlu et, oğlun da mutlu olsun, güzellik olsun. Hiç gelemem böyle zan dikmelere, nefret de ederim niyet okuyuculardan, sor arkadaşım tuhaf geldiyse davranış, ara sor yani.

Zaten aileler iletişimsizlikten yıkılıyor böyle böyle, konuşmadan, anlamadan, dinlemeden hüküm vermeden geliyor.
Hep bi silsile halleri... Ne gerek var ya.

Düğün arefesi esinizi doldurmakla mesguller....sakin kimseye prim verme...yanlis anlamis, ben öyle düşünmedim felan filan de...

Evliliğine huzursuz başlama....
Yeteri kadar geriliyorum coook fazla inanin dugun stresi borcu osu busu bide aileler 45 kiloya dustum 1 ayda zaten zordaym kotuyum bende beni anlamayp bana sormayp arkamdan konustklari icin, akrabalarini arayip halada yaranamadgm için üzülüyorum benim esim daha kimseyi aramadi ona kalsa

Ilk gun aramaniz gerekirdi, benim icin hic onemi yok bayramlarin hatta dinen benim bayramim bile degil ama aile buyukleri bekliyor boyle seyleri , ilk gunden sabah herkesi arar kutlarim sirf onlari mutlu etmek icin
Yani sizinde aramaniz gerekirdi , bence yarin sabahtan ilk is gidip bayramlasin ve aciklayin dusuncenizi

Bence üste çık bu art niyetlilik neden de ben zaten evinize geleceğim sanki bayram bitmiş ne gelmiş ne aramamış muamelesi yaptınız de daha o eve gitmemişsin şimdiden saçma şeyler için gönül almakla uğraşma sonra bitmiyor dertleri

Bayıldım size:) cok temiz kalbiniz

Telefonda bayramlaşmak bana da saçma geliyor. Herkes böyle düşünmüyor ama. Benim eşimde bayram sabahı ablalarını aramaya başlardı. Gideceğiz zaten niye arıyorsun derdim :)
Akrabalarını aramakla hata etmişsin diyeceğim fakat memnun olmuşlar ki sözünü etmişler. Kaynanaya gitmeyi niye geciktirdin. Ve eşin size geldi mi bayram için.

Önce onlarin bize gelmesini bekliyoruz hem annemlerden kucukler hem biz kiz eviyiz gelmeyince bizimkilerde bugun basladilar bayram bitti daha gelecekler de falan filan amaan sıkıldım laf sozden valla yok nie oglan evi koc getirmemis bize falan ah bu aileler destek yerine kostekler valla. Hayir esim akrabalarimi ailemi kimseyi aramadi

Bende yüzyüze görüşeceklerimi aramıyorum.Görümce boş yere ortalığı karıştırmış.Ama olsun sende nasıl biri olduğunu gördün.

Ona bakarsan eskiden erkek tarafı kız tarafına koç kesiyormuş yapmışlar mı? Yüz yüze görüşecekmiş kız daha bunun ne tatavasını yapıyorlarmış.

Herkesi arayıp da en yakınları " nasıl olsa sonra görecem" düşüncesiyle aramamak cidden çok saçma olmuş.

Bayıldım size:) cok temiz kalbiniz

Teşekkür ederim ya o kadar da temiz değildir

Bak bugün bayramın 2. günü bitti, kvleri ne aradım henüz ne gittik. Eşim ilk gün ikimiz yerine arayıp tebrik etti.
Bilirler huyumu, tanıdılar; telefon konuşmalarıyla aram yoktur benim, atarım bi köşeye telefonu unuturum-kaybederim bile öyle. Whtspta mesajlar yığılır da anca öyle bakarım, kimse de gönül koymaz, bilirler, böyle bi türüm işte olmuyor denedim de zoraki aramayı memnun edeyim diye, olmadı yani.

Ramazan bayramı uça uça sabahtan giderim kvlere kimseye uğramadan, ama kurbanda uğrayacak kapılarım olur. İlk gün annemlerle onun telaşında biter zaten.
İkinci güne kalır kurbanda anneanneler, kvler... Bugün de misafire yakalandık yığıldık kaldık çıkamadık.
Eşim aradı "Şimdi gelsek, oğlanın uykusu gelecek duramayacağız, yarın gelelim anne" diye. Kvm de "Yarın biz sizin o tarafa geliriz yavrum 4. güne kaçırırız oğlanı" dedi. Derdim torunlarıyla bir bayram gününü full geçirsinler, onu istiyorum çünkü kadın özlüyor. Bugün gitsek 1 saat anca görecek... Öyle aradındı aramadındı yok gelmedindi olayı olmaz. Çünkü bilir, ben full boşluğa çıkarıp rahatça giderim yanlarına ki tüm gün birlikte oluruz. Öbür türlü adı "Görevdi gittimse gittim işte 10 dk" olur.

Böylesi daha makbul değil mi?
Zorla-mecburen samimiyetsiz aramalar mı; sevdiği için gönülleri olsun diye düşünüp günü ayırarak güler yüzle gitmek mi?

Bunu eşine söylesene. Siz gelmediğiniz için ben gelemiyorum de. Hatta kaynananı ara ona söyle. Akrabalarını aramakla gerçekten hata yapmışsın. Keşke sessizce oturup eşinin gelmesini bekleseydin.

Aramamanız tuhaf olmuş tabi görümceniz de biraz abartmış ikinizde haksızsınız

Bayramları bu yüzden sevmiyorum işte. O aramadı bu gelmedi. Bu şunu demedi. Surat astı. Bana hiç bakmadı, aman bana çok kötü baktı sevmiyorum bu bayramları. Çünkü telefonla konuşmayı sevmiyorum. Yüzyüze görüşeceğim adamı da aramam yanı. Tek hatanız, keşke eşinizin anne babasını göreceğiniz zaman diğer akrabaları arasaydınız. Aynı gün iletişim kursaydınız keşke. Böyle görümce düşman başına. Çok şükür benim görümce kaynana melek gibi. Eşimden çok seviyorum

Senin gideceğinden haberleri var mı eğer varsa o haksız yoksa da onları aramadığını düşünmüş olabilir ama yine d e abartmış ona mi kalmış böyle tepki vermek hadsiz...

yuzyuze gorusecegimi neden ariyacam ki...bence gayet normal davranmissiniz ama aciginiz aranmış

Ben sizi hatalı buldum. Görümce neyse de anne, babayı arayabilirdiniz. Diğerlerini arayıp anne, babasını aramamak düşüncesizlik. Hala da görümceye kızıyorsunuz. Bence arayıp art niyetle yapmadığınızı ifade edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…