- Konu Sahibi byzaahuseyin
-
Ya şimdi gaza getirme tek taraflı değil buradaMalesef , hemen birbirlerini gaza getirmeseler iyiymiş ama aramanizi beklemeleri normal.
Bana ne yapmam gerektiğini soylermisin ablacim ya ben suan sinirimden yanlış bisey yapmaktan korkuyormYa şimdi gaza getirme tek taraflı değil burada
Konu sahibinide birileri gaza getiriyor
Gençler burada düşünülmüyor karşılıklı güç çatışmasına dönmeden engellenmeli makul şekilde her iki tarafta yapıcı şekilde sorunları çözmeli ki ilişkiler çirkinleşmesin
Ben açıklama yapmadan dusunemiyolar mi acaba? K.valideme deger vermesem ararmiym onun kardesini annesini. K.pederme deger vermesem arar miyim kardeslerini onlarla mi gececek ömrüm onlara mi yaglanip ballanayim sirf bizimkilere deger verdgmden yaptm yani
Anlatmasi benden anlamasi onlardan mi diyosunuz:) ya terbiyesizlik edicek hicbisey yapmadim ve 4 senedir taniyolar beni 1 kere dahi telefonla kutlamadm gidip kutladmInsanlarin bir şeyleri anlamasini beklerseniz daha çok üzülür ve yanlış anlasilirsiniz. Bunu da tecrube ederek öğrendim. En açık aleni şeyleri bile aciklayin ki siz üzülmeyin sonunda. Ben en yakinlarimin bile en normal şeyleri anlamayip bana çıkışmalarıyla anladim insanlarin izahat ihtiyacı olduğunu. Kendinizi de doldurmayin. Daha yeni evlisiniz, kimseye öfke biriktirmeyin. Yanlış anladınız diyin ve gorumceye falan laf sokmayin. Ben size değer vermesem hic sizin uzak akrabalarinizi arar miyim fln diyip anlatin.
Ne diyim aciklasam anlarlarmiSizin öyle dusuneceginizi nerden bilecekler haklılar tabi kusura bakma
Demek ki düşünemiyorlar. Hemen hazırlarmis karalamaya..Ben açıklama yapmadan dusunemiyolar mi acaba? K.valideme deger vermesem ararmiym onun kardesini annesini. K.pederme deger vermesem arar miyim kardeslerini onlarla mi gececek ömrüm onlara mi yaglanip ballanayim sirf bizimkilere deger verdgmden yaptm yani
Aileni al karşına ve onlara karşı tarafın abarttığını ama seninde onları araman gerektiğini söyle ve ilişkilerin gerilmesine gerek olmadını gerginlik durumunda yıpranacağınızı eşinizinde bundan etkilendiğini söyleyinBana ne yapmam gerektiğini soylermisin ablacim ya ben suan sinirimden yanlış bisey yapmaktan korkuyorm
Yalnız bende tam aynı seyi diyecektim her eve lazim siz gibi kayinvalide bu ne guzellik ya :) cok şükür beni anlayan biri çıktıValla dakikasında millete zan dikmek de haklı görülür oldu ya, ben de ona şaşıyorum.
Beklentiye girmek olabilir, normal; ama hemen "Terbiyesize bak gösterdi yüzünü" tarzı konuşmak neden?
"Niye aramadı ki, ziyaretine gitmeyecekleri aradı herhalde" diye düşünürüm aynen, ötesi aklıma gelmez ki çok konuşasım varsa ben ararım. Ne var? Ara kutla bayramını gelininin, sor hatta fesat düşüncelere gark oluyorsan "Sıradan akrabaları aramışsın, teşekkür ederim kızım. Bizi aramayınca ben arayayım dedim; sahi niye aramadın bakim sen bizi?" dersin iki gülersin, gelin açıklar, ona da gülersin "Rahat ol kuzum, maksat muhabbetimizi arttırmak" dersin belki... Yani tonton büyük ol olacaksan, ne o hemen kararıyor suratlar?...
Millet olay çıkarmaya ne meraklı hea.
Benden ne şeker kaynana olacak ya maşallah bana. ^_^
Ama kahvelere tuzu basarlarsa bozuşuruz
Nikah kiyildi dugunumuz haftaya persembeNasil yani evlendiniz ama düğününuz olmadi....
Bence empati kuramiyorsunuz. Onların kalbini bilemem sizi sevmiyorlarmi fesatlık için firsatmi buldular ama yaptığınızdan ben kv olsam bende rahatsız olurdum. Bı alo demek bu kadar zor değil. Kendinizi haklı bulmak yerine düşünemedim şu şekilde düşündüm ama yinede aramam lazımdı haklısınız derseniz bu konudan daha çabuk siyrilirsiniz ve huzurunuzda kaçmaz. Ama kendinizin ne kadar iyi düşünceli onlarında art niyetli düşündüğü vurgusu üzerine yogunlasirsaniz bu meseleden siz zararlı çıkarsınız. İyi niyetli de olsanız bence geri adım atın. Bu bir tavsiyedirYalnız bende tam aynı seyi diyecektim her eve lazim siz gibi kayinvalide bu ne guzellik ya :) cok şükür beni anlayan biri çıktı
Düğün arefesi esinizi doldurmakla mesguller....sakin kimseye prim verme...yanlis anlamis, ben öyle düşünmedim felan filan de...Nikah kiyildi dugunumuz haftaya persembe
2 kez kayinvalideyi aradim ustunden yarim saat gecti dönmedi sonra esimi aradm annesini istedim telefona bakmadi cocuk uyutuyorum die simdi k.pederi aradim oda telefona bakmadi hala ayni seyi diyor musunuz acaba :)Aileni al karşına ve onlara karşı tarafın abarttığını ama seninde onları araman gerektiğini söyle ve ilişkilerin gerilmesine gerek olmadını gerginlik durumunda yıpranacağınızı eşinizinde bundan etkilendiğini söyleyin
Eşinizin ailesine gelince bu durumu bize anlattığınız gibi anlatın
Üzdüysem bende üzülürüm gibi kendi duygularınızdan bahsedin
Ve ilk aile büğüğü kp dir heralde onu arayın ve bunları anlatın
Görümceye ise ablacım keşke bunlardan bana ilk bahsetseydin üzüldüm duyunca benim niyetim yüz yüze görüşüp bayramlaşmaktı gibi hafif iğneleyici kırıldığınızı hissettirip yerinde açıklamalar yapsanız
Bence daha fazla gerilmeden germeden bu olayı atlatırsınız
O zaman kendi düğünüze odaklanın yapacak birşey yok2 kez kayinvalideyi aradim ustunden yarim saat gecti dönmedi sonra esimi aradm annesini istedim telefona bakmadi cocuk uyutuyorum die simdi k.pederi aradim oda telefona bakmadi hala ayni seyi diyor musunuz acaba :)
Ne yapacaksaniz kendiniz icin yapacaksınız unutmayin, düğününuz var ve eşiniz size karsi dolmuş olarak başlarsa huzursuz olursunuz ve oyle devam eder...2 kez kayinvalideyi aradim ustunden yarim saat gecti dönmedi sonra esimi aradm annesini istedim telefona bakmadi cocuk uyutuyorum die simdi k.pederi aradim oda telefona bakmadi hala ayni seyi diyor musunuz acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?