Görümce düğünü 🤦

Asla degil. kayinvalidem durumu biliyor anlayis gösterir sandim cocuk icin ama ondada goremedik anlayisi
anlayış beklemenize gerek yok ki.
çocugunuz icin neyin iyi neyin kotu olacaginin kararini siz verip ona göre davranacaksiniz tipki kaynananizin kendi kizini dusunup, sizin onun dügünune gitmeniz gerektigini size dikte ettigi gibi sizde çocuğunuzu düşüneceksiniz bu kadar basit.
değermi başkaları istiyor diye, anlayış göstermiyor diye çocugunuzu o strese sokmaya.

Ben gitmek istemezdim
Görümcemle konuşur anlayış beklerdim
Simdi tuhaf gelicek size zaten biz evlenen gorumceyle ezelden soguguz birbirimize karsi.konusmayiz bile mecbur kalmadikca.
Oyuzden ona soylemedim kayinvalideme söyledim. Anlayis gosterir sandim torunundan ötürü. Beraber bakariz dedi

Cok haklisin.o nasil kendi kizini düşünüp bana anlayis göstermiyorsa benimde gostermeme gerek yok.

Peki bundan oyle bir siyrilmaliyimki cok istedim de gelemedim gibi olsun maksat beni diline sakiz etmesin kv ugrasmak istemiyorum onunla.nasil bu olaydan siyrilabilirim

Gecmis deneyimlerime dayanarak soyluyorum. Gidin dugune. Cok durmaniz onemli degil. Gidip yanina tebrik edin yeter. Benim de halamin travmasi vardi yegeninin dugune gelen birisiyle alakali. Gorurse cok kotu olacagini hatta kendisinin o kisiye saldirabilecegini dusunuyordu. Anlatmasina ragmen kimse onun maazeretini hos karsilamadi. O da sonunda dugune gelmek zorunda kaldi ama ortalik biraz karisti. Uzun lafin kisasi dugune gitmezseniz sizi pisman ederler. Gidin kurtulun.

Bende bundan korkuyorum yaa kv cok fena biri burnumdan fitil fitil getirmeden birakmaz yakami.

Düğün baska il de oglum icinde zor olucak.benim icinde. Bende napicami sasirmis durumdayim

boğazim aciyo eklemlerim ağriyo koku alamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…