- 14 Aralık 2021
- 3.528
- 14.385
- 158
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
anlayış beklemenize gerek yok ki.Asla degil. kayinvalidem durumu biliyor anlayis gösterir sandim cocuk icin ama ondada goremedik anlayisi
Simdi tuhaf gelicek size zaten biz evlenen gorumceyle ezelden soguguz birbirimize karsi.konusmayiz bile mecbur kalmadikca.Ben gitmek istemezdim
Görümcemle konuşur anlayış beklerdim
Cok haklisin.o nasil kendi kizini düşünüp bana anlayis göstermiyorsa benimde gostermeme gerek yok.anlayış beklemenize gerek yok ki.
çocugunuz icin neyin iyi neyin kotu olacaginin kararini siz verip ona göre davranacaksiniz tipki kaynananizin kendi kizini dusunup, sizin onun dügünune gitmeniz gerektigini size dikte ettigi gibi sizde çocuğunuzu düşüneceksiniz bu kadar basit.
değermi başkaları istiyor diye, anlayış göstermiyor diye çocugunuzu o strese sokmaya.
Hicbirine gitmek istemem acikcasi ama mecburiyetler oluyorya hani o durumdan gidebilirdim.Dürüstlükle ayni sekilde ablanin abinin vs düğünü olsada gitmezdim diyorsan gitme bosver elalem ne diyorsa desin.
Olmazdi elbet. Kendimi kina icin zorluyorum bir gün dayabiliriz vs. O yolculuk farkli il olmasi beni daha cok strese soktuÇok kötü şeyler yaşamışsınız ama hayat devam ediyor malesef. Kendi kardeşinizin düğünü olsa gitmeseniz olur mu?
O zaman bosver birak konusan 50 yil konussun gitmeHicbirine gitmek istemem acikcasi ama mecburiyetler oluyorya hani o durumdan gidebilirdim.
Ama farkli il de olmasi beni daha da itti
Bence git ya. Eşin var arada.Olmazdi elbet. Kendimi kina icin zorluyorum bir gün dayabiliriz vs. O yolculuk farkli il olmasi beni daha cok strese soktu
Yeni gördüm yorumunu canimYani zor ve zahmetli olur evet, ama muhakkak lafı yapılır ilerdeAyrıca ben eşimi tek yollamak istemezdim
Bakalim canim duruma göre karar vericemBence git ya. Eşin var arada.
Bende bundan korkuyorum yaaGecmis deneyimlerime dayanarak soyluyorum. Gidin dugune. Cok durmaniz onemli degil. Gidip yanina tebrik edin yeter. Benim de halamin travmasi vardi yegeninin dugune gelen birisiyle alakali. Gorurse cok kotu olacagini hatta kendisinin o kisiye saldirabilecegini dusunuyordu. Anlatmasina ragmen kimse onun maazeretini hos karsilamadi. O da sonunda dugune gelmek zorunda kaldi ama ortalik biraz karisti. Uzun lafin kisasi dugune gitmezseniz sizi pisman ederler. Gidin kurtulun.
Cemosum yorumlari arada kaciriyorum kusura bakma. Simdiden huzursuzum o ayrı mevzu. İki ucu...... değnekYaaa kuzum çok üzüldüm
NE diyeceğimi bilemiyorum ya bu kadar huzursuz ve rahatsız olacaksan ben gitmezdim heralde.
boğazim aciyo eklemlerim ağriyo koku alamiyorumCok haklisin.o nasil kendi kizini düşünüp bana anlayis göstermiyorsa benimde gostermeme gerek yok.
Peki bundan oyle bir siyrilmaliyimki cok istedim de gelemedim gibi olsunmaksat beni diline sakiz etmesin kv ugrasmak istemiyorum onunla.nasil bu olaydan siyrilabilirim
Covidboğazim aciyo eklemlerim ağriyo koku alamiyorum
Covidboğazim aciyo eklemlerim ağriyo koku alamiyorum
Sendemi yigidiimmBence git ya...korkunun üstüne gitmek iyidir hem oğlana değişiklik olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?