- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
UmarimYes görl...yapabilirsin
OtizmÇocuğunuzun özel durumu nedir ?
Uçakla gitseniz olmaz mi?otobüsle gidecekseniz gece gitmeyi tercih edebilirsiniz. Çocuk uyurMaalesef cikaricak. Uzun yol birde ozel durumu olmasa bile büyük ihtimal her cocuk sorun cikarirdi.biz bile dayanamiyoruz yolculuga o nasil dayansinki hicbir fikrim yok
Arabayla gidicektik.kv ben sana yardim ederim demisti günübirlik gidis geliş olacaktiUçakla gitseniz olmaz mi?otobüsle gidecekseniz gece gitmeyi tercih edebilirsiniz. Çocuk uyur
Kimsenin size bu konu ile alakalı yorum yapma, mecbur bırakma hakkı yok. Evladınızı en iyi siz bilirsiniz. Neye ne tepki verir, yolculuk nasıl geçer siz bilirsiniz bu yüzden herkesin size saygı duyması gerekiyor. Küserlerse de küssünler.
Eşim için giderim diye düşünüyorum. Ama çok aman aman mutlu olmam acikcasi. O memlekete veya yakınına uçak şansı var mi? Uçak yavruyu daha çok rahatsız mı eder iyi mi gelir ?eşiniz size destek olur mu
Uçak seçeneği var mı?
Ne kadar uzaklıkta? Çocuğunu annene bıraksan? Öğlen bırakır sabaha karşı alırsın. Bence gitmek lazım . El değil, eşinin kardeşi.
Bir de kadın milleti kindar oluyor bu konuda, sittin sene 'dugunume de gelmedi' diye laf eder.,kendi kendine kurar. Yarın bir gün eskaza kendi akrabanın düğününe gitsen, çocuğuna sünnet düğünü falan organize etsen 'bak bak bak,hani düğünlere gitmiyordu' diye bilenir.
Ne gerek var. Git,kurtul
Cocugumun durumundan anlayis gostermedi. Benim travmamla ilgilenmez bile kvKendi kınanızda yaşadığınız olaydan dolayı gitmek istemediğinizi söyleyin direk.Bu durumu anlamaları gerek
Canim arabayla 5 saatlik. Ucakla aktarmali oldugu icin daha uzun 12 den basliyor.Kaç saatlik bir yolculuk?
Ben eşim için giderdim saatine bağlı tabi. 10-12 saatlik bı mesafeyse gitmem mesela çocukla zor olursa endişem varsa. Ama 5-6 saatse giderdim daha sabredilir.
Yeğenini bile dusunmedi yani yaziklar olsun onlara. Gerci bizim kv pek bi farki yok torununun ozel durumu oldugunu biliyor.orda nasil zorlaniriz onuda biliyor.herkes kendini düşünüyor iste.. onunda el derdine girdigini biliyorum yoksa kara kasima kara gozume hasret degil.millet laf soz eder diye.. kendiside bizzat burnumdan getirir bunu.. degmez zaten biliyorum da kafam karma karisik napicagim konusundaYeterince geçerli bir sebebiniz varken sırf insanlar anlayis göstermeyecek diye neden kendinizi strese sokuyorsunuz?
Benim düğünüme eltim de gelmedi görümcem de..
Eltim yeni doğum yapmıştı bebegi 2 aylik diye gelmedi. Görümcem üniversiteye gidiyordu. Önemli bir sınavı yaklaşmış ona calisiyor diye gelmedi. Kayinpederim gelme demis ikisine de isin icinden öyle güzel çıktılar ki hic yüzleri kızarmadı bile.
Sonra ben erken doğum yaptım bebeğimle ölümden döndük. Kızım 32 gun yogun bakımda kadi. Görümcem o araya apar topar nişan düğün sıkıştırdı. Tam pandeminin basinda hem de.
En kriz dönem.
Kucagimda 40 günlük 2 kilo bile olmamış bebekle onun peşine düşmedim elbette.
Eşimi tek gönderdim. Başkası eşini bile göndermezdi o duygusal dönemde.
Demem o ki herkes keyfine göre takılıyor. Siz niye bu kadar sorun ettiniz?
Degmez efendim kimse için değmez.
Cok uzun oldu gitmeyeli uzak bir yere. Mersin bize yakin oldugu icin oraya gittikKuzen düğünü olsa dediğinizi bir yerde anlarım ama bu kardeş düğünü.
Elbette uzun yol kolay değildir ancak kendimizin yada eşimin kıymet verdiği insanlar için de o fedakarlığı göstermeyeceksek neye yarar? Yaz olunca tatile gitmeyecek misiniz mesela...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?