- 14 Mart 2018
- 1.545
- 2.886
- 53
- 29
- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
Eşimi yalniz birakma istemiyorum ama kardesiyle hiçbir sorunu yokken bana gard almasi, gereksiz triplerini cekmek zorundaymisim gibi birdie o pis agizini bana kullanmasi beni Hersey den soguttudüğüne git sadece.
Yine baslayacak insanlik sende kalsin sozlerineBaştan konuşmuşsun zaten günü geldiğinde hatırlatırsın
Esimle aram a olsun istemiyorum cunku biliyorum ki gucenecek ama sindiremiyorundaBence siz düğüne gidin, oncesinde sonrasinda eve gitmeseniz de.. eşiniz bunu başta sorun etmese de lüzumsuz akrabalar sizi esinize veya kv ye sorup da onları mahcup ettiğinde bunun acısını sizden çıkarırlar. Asalet sizde kalsin, sırf kendi aile huzurunuz için ele güne karşı gidin düğüne. Yine canınızı sıkacak bişey olursa da eşiniz sizi tutar diye düşünüyorum. Esinize de msjı verin, seni yalnız bırakmamak için ele güne karşı geldim düğüne deyin
Eşimi yalniz birakma istemiyorum ama kardesiyle hiçbir sorunu yokken bana gard almasi, gereksiz triplerini cekmek zorundaymisim gibi birdie o pis agizini bana kullanmasi beni Hersey den soguttu
Gormek bile istemiyorum inan
Valla insan sırf kendi ve eşinin huzuru için neleri neleri yutuyor. Gün gelip amaaan keşke gitseydim de şu laflara maruz kalmasaydim dememek için ben olsam giderdim. Milletin ağzına laf vermeyin, kol kırılır yen içinde kalır demislerEsimle aram a olsun istemiyorum cunku biliyorum ki gucenecek ama sindiremiyorunda
Uzak akraba olsa ustunde durmazdim vaktindeAy gitme ne işin var ya. herkes tavrını anlasın. alttan alırsan hep altta kalmaya mahkumsun. senin cenazene gelmemiş insanlara saygı mı yapçaksın. kimse sana aferin demez. sonra yarın yine kavga ettiğinizde pişman olursun ah ben neden gittim diye.
Benim dusuncelerime saygili esim ama kendi olsa gidermiydi, hayir gitmezdi.Diğer arkadaşlarında dediği gibi düğüne git bence.kimseyle muhatap olma. Eşine de onun için gittiğini belirt bence...
yuh yani aynı evin içinde bide pes. sen boşuna düşünüyorsun o zaman. hiç kafanı yorma. gitme. insanlar seni değil acaba bu gelin niye gelmedi diye konuşçaklar. soran olursada açık açık söylersin bana zamanında nasıl yokmuşum gibi davranıldıysa bende şimdi aynı şekilde davranıyorum dersin. hiç vicdan yapçak bişey yok. böyle insanları ancak bu şekilde terbiye edersin. senden çekincek biraz. alttan alırsan vay halineUzak akraba olsa ustunde durmazdim vaktinde
Ama ne cenazeme geldiler ne bir bas sagligi dilediler o vakit ayni evde yaşamamiza ragmen
Acikcasi basssagligi dilemedi olaylarina takilmiyorum amaben sizin gelininizsem ve yemek masasinda dedemin olum haberini aliyorsam bir basin saolsun kizim denmesini beklerdim.yuh yani aynı evin içinde bide pes. sen boşuna düşünüyorsun o zaman. hiç kafanı yorma. gitme. insanlar seni değil acaba bu gelin niye gelmedi diye konuşçaklar. soran olursada açık açık söylersin bana zamanında nasıl yokmuşum gibi davranıldıysa bende şimdi aynı şekilde davranıyorum dersin. hiç vicdan yapçak bişey yok. böyle insanları ancak bu şekilde terbiye edersin. senden çekincek biraz. alttan alırsan vay haline
Ben senin yerinde olsam giderim en pahalısomfan bir kıyafet alırım özel makyöz tutarım saç desen o biçim offff en baş köşeye otururum.... Oğlan tarafında şakayla karışık Allah kolaylık versin derim...Iyi gunler kizlar
Konuya girecegim hemen, esimin kiz kardesi gorumcem evleniyor Ramazndan sonra . Dugunu dahi isteme gibi organizasyonlarina katilmayacagim bunuda eşine bugun belirttim niye diye beni dalayamadi elbette, biliyor problemlerimizi. Anlasamiyoruz. Ama bunu sebep gosteripte bu kindarligi gutmedim. En son elbise icin bana kufur kullanarak konusmasi artik bende mesafeyi iyiice acmam gerektigini hissettirdi. Bu gun esimede aynen sunu dedim " istemede, nisanda sozde veya dugunde butun bunlari bilerek bana baski yaparsan kendi bilirsin ama sonucunada katlanirsin" dedim. Seni ne zaman birseye zorladim ben kendin bilirsin dedi ama gonul koyacak zamani gelince biliyorum.
Kindarlik etmek istemiyorum ama icimde tuttugum cok sey var ve Kim olursa olsun bana kaba ve hakaret vari
Konusur bu tavirlarinda devamlilik gosterirse Silerim.
Evlenirken kimse den bir cift Soz dahil birsey beklemedigim gibi en yakin cenazelerimdede (dedem, amcam, ananem) gibi bir bassagligi da gelmedi esimin ailesinden. Hiçbir cenazeyede gelmediler zaten ama o zamanin ve acinin Verdigi duygulardan dolayi baslarina kakipta dillendirmedim. Şimdi gitmiyorum diye tefe tutulacagim biliyorum onemli degil bu fakat esim her ne kadar senin kararin desede bozulacak blki tartisacagiz bile gunu geldiginde. Kendi gider ama ben gitmem fakat o gun geldiginde bana yapacagi Afra tavrayi cekmek istemiyorum.
Ben senin yerinde olsam giderim en pahalısomfan bir kıyafet alırım özel makyöz tutarım saç desen o biçim offff en baş köşeye otururum.... Oğlan tarafında şakayla karışık Allah kolaylık versin derim...
Çünkü o düğüne gitmemen hayatın boyunca evliliğinde sorun olucak ha buna katlanırım dersen de sen bilirsin
Bence uzaktan misafir gibi gidin gorumceniz yada kaynananiz icin degil ama esinize saygi icin gidin onu orda yanlız birakmaniz ister istemez esinizinde zoruna gider size bisey demese yansitmasa dahi içten içe sizi sorgular. Siz gidin esiniz icin bulunun ama tebrik etme merasimine falan girmeyin uzaktan uzağa izleyin.Iyi gunler kizlar
Konuya girecegim hemen, esimin kiz kardesi gorumcem evleniyor Ramazndan sonra . Dugunu dahi isteme gibi organizasyonlarina katilmayacagim bunuda eşine bugun belirttim niye diye beni dalayamadi elbette, biliyor problemlerimizi. Anlasamiyoruz. Ama bunu sebep gosteripte bu kindarligi gutmedim. En son elbise icin bana kufur kullanarak konusmasi artik bende mesafeyi iyiice acmam gerektigini hissettirdi. Bu gun esimede aynen sunu dedim " istemede, nisanda sozde veya dugunde butun bunlari bilerek bana baski yaparsan kendi bilirsin ama sonucunada katlanirsin" dedim. Seni ne zaman birseye zorladim ben kendin bilirsin dedi ama gonul koyacak zamani gelince biliyorum.
Kindarlik etmek istemiyorum ama icimde tuttugum cok sey var ve Kim olursa olsun bana kaba ve hakaret vari
Konusur bu tavirlarinda devamlilik gosterirse Silerim.
Evlenirken kimse den bir cift Soz dahil birsey beklemedigim gibi en yakin cenazelerimdede (dedem, amcam, ananem) gibi bir bassagligi da gelmedi esimin ailesinden. Hiçbir cenazeyede gelmediler zaten ama o zamanin ve acinin Verdigi duygulardan dolayi baslarina kakipta dillendirmedim. Şimdi gitmiyorum diye tefe tutulacagim biliyorum onemli degil bu fakat esim her ne kadar senin kararin desede bozulacak blki tartisacagiz bile gunu geldiginde. Kendi gider ama ben gitmem fakat o gun geldiginde bana yapacagi Afra tavrayi cekmek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?