Gorumce dugunu

1impossiblelove

Hoșgeldin gün ıșığım
Kayıtlı Üye
14 Mart 2018
1.545
2.886
53
29
Iyi gunler kizlar
Konuya girecegim hemen, esimin kiz kardesi gorumcem evleniyor Ramazndan sonra . Dugunu dahi isteme gibi organizasyonlarina katilmayacagim bunuda eşine bugun belirttim niye diye beni dalayamadi elbette, biliyor problemlerimizi. Anlasamiyoruz. Ama bunu sebep gosteripte bu kindarligi gutmedim. En son elbise icin bana kufur kullanarak konusmasi artik bende mesafeyi iyiice acmam gerektigini hissettirdi. Bu gun esimede aynen sunu dedim " istemede, nisanda sozde veya dugunde butun bunlari bilerek bana baski yaparsan kendi bilirsin ama sonucunada katlanirsin" dedim. Seni ne zaman birseye zorladim ben kendin bilirsin dedi ama gonul koyacak zamani gelince biliyorum.
Kindarlik etmek istemiyorum ama icimde tuttugum cok sey var ve Kim olursa olsun bana kaba ve hakaret vari
Konusur bu tavirlarinda devamlilik gosterirse Silerim.
Evlenirken kimse den bir cift Soz dahil birsey beklemedigim gibi en yakin cenazelerimdede (dedem, amcam, ananem) gibi bir bassagligi da gelmedi esimin ailesinden. Hiçbir cenazeyede gelmediler zaten ama o zamanin ve acinin Verdigi duygulardan dolayi baslarina kakipta dillendirmedim. Şimdi gitmiyorum diye tefe tutulacagim biliyorum onemli degil bu fakat esim her ne kadar senin kararin desede bozulacak blki tartisacagiz bile gunu geldiginde. Kendi gider ama ben gitmem fakat o gun geldiginde bana yapacagi Afra tavrayi cekmek istemiyorum.

Bence siz düğüne gidin, oncesinde sonrasinda eve gitmeseniz de.. eşiniz bunu başta sorun etmese de lüzumsuz akrabalar sizi esinize veya kv ye sorup da onları mahcup ettiğinde bunun acısını sizden çıkarırlar. Asalet sizde kalsin, sırf kendi aile huzurunuz için ele güne karşı gidin düğüne. Yine canınızı sıkacak bişey olursa da eşiniz sizi tutar diye düşünüyorum. Esinize de msjı verin, seni yalnız bırakmamak için ele güne karşı geldim düğüne deyin

Esimle aram a olsun istemiyorum cunku biliyorum ki gucenecek ama sindiremiyorunda

Eşimi yalniz birakma istemiyorum ama kardesiyle hiçbir sorunu yokken bana gard almasi, gereksiz triplerini cekmek zorundaymisim gibi birdie o pis agizini bana kullanmasi beni Hersey den soguttu
Gormek bile istemiyorum inan

yine de düğüne gidin bence misafir gibi. isteme nişan vs katılmak zorunda değilsiniz.

Esimle aram a olsun istemiyorum cunku biliyorum ki gucenecek ama sindiremiyorunda
Valla insan sırf kendi ve eşinin huzuru için neleri neleri yutuyor. Gün gelip amaaan keşke gitseydim de şu laflara maruz kalmasaydim dememek için ben olsam giderdim. Milletin ağzına laf vermeyin, kol kırılır yen içinde kalır demisler

Ay gitme ne işin var ya. herkes tavrını anlasın. alttan alırsan hep altta kalmaya mahkumsun. senin cenazene gelmemiş insanlara saygı mı yapçaksın. kimse sana aferin demez. sonra yarın yine kavga ettiğinizde pişman olursun ah ben neden gittim diye.

Uzak akraba olsa ustunde durmazdim vaktinde
Ama ne cenazeme geldiler ne bir bas sagligi dilediler o vakit ayni evde yaşamamiza ragmen

Uzak akraba olsa ustunde durmazdim vaktinde
Ama ne cenazeme geldiler ne bir bas sagligi dilediler o vakit ayni evde yaşamamiza ragmen
yuh yani aynı evin içinde bide pes. sen boşuna düşünüyorsun o zaman. hiç kafanı yorma. gitme. insanlar seni değil acaba bu gelin niye gelmedi diye konuşçaklar. soran olursada açık açık söylersin bana zamanında nasıl yokmuşum gibi davranıldıysa bende şimdi aynı şekilde davranıyorum dersin. hiç vicdan yapçak bişey yok. böyle insanları ancak bu şekilde terbiye edersin. senden çekincek biraz. alttan alırsan vay haline

Ya bu durumu karşılaştırma olarak görme .o yaparmıydı diye düşünme.sen yap ve git bence .en azından ben öyle yapardım.o zaman sen daha rahat ve güçlü olursun .ama orda muhatap olupta kendini üzecek gittiğine pişman olmana neden olacak bir durumun içine girme. Güzelce giyin süslennn..ohhh onlar çatlasın bir de çok klişe olacak ama kötü söz sahibine aittir.

Acikcasi basssagligi dilemedi olaylarina takilmiyorum amaben sizin gelininizsem ve yemek masasinda dedemin olum haberini aliyorsam bir basin saolsun kizim denmesini beklerdim.
Gorumceyi de geciyorum bir yerde kayinpederim kayinvalidem akli basinda koca insanlar bir basinsaolsun demek ne kadar zor olur dusunuyorum cozemiyorum.
El degil nihayetinde dedem, ananem amcam en yakinlarim, ney bekliyordunuz degil mi?
Icime attim, olsun dedim uzerinde durmadim ama gucumede gitmisti vakti zamaninda
Esime dahi bir kere annen baban cenazeme gelmedi gibi laflar yapmadim.
Esimde hicbir zaman beni ailesi icin birseye tabii tutup zorlamadi, hep ozgur iraden var dedi ama insanlik sende kalsin gibi cumlelerden hic kacinmadi
Banada cebaxelerimde veya sonrasinda onlarin neden cenazeye gelmedigi soruldu ve kendimce orttum ustunu.
Ama bu defa taviz vermek istemiyorum.
Bu defa insanligim yerinde saysin, elimdekindende olmayayim

Ben senin yerinde olsam giderim en pahalısomfan bir kıyafet alırım özel makyöz tutarım saç desen o biçim offff en baş köşeye otururum.... Oğlan tarafında şakayla karışık Allah kolaylık versin derim...
Çünkü o düğüne gitmemen hayatın boyunca evliliğinde sorun olucak ha buna katlanırım dersen de sen bilirsin

Arkadaşların dediği gibi diğerlerine katılma sadece düğüne katıl onda da en pahalı kıyafeti al saç makyaj yaptır misafir gibi kenarda otur izle bunu da sadece ilerde kocana laf vermiş olmamak adına yaparsın canım

evet evet düğüne gidersende oğlan tarafına çok güzel insanlarla dünür olmuşssunuz çok iyi bi gelin seçmişsiniz Allah size kolaylık versin ablacım de

Bence uzaktan misafir gibi gidin gorumceniz yada kaynananiz icin degil ama esinize saygi icin gidin onu orda yanlız birakmaniz ister istemez esinizinde zoruna gider size bisey demese yansitmasa dahi içten içe sizi sorgular. Siz gidin esiniz icin bulunun ama tebrik etme merasimine falan girmeyin uzaktan uzağa izleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…