Gorumce dugunu

Eşin kırılsa bile zamanla unutur. Konuşmadığınız kişinin düğününe gitmek abes olur zaten.

He düğün sahibi görümce gelir özür diler ve kendisi davet ederse düğüne gitme kararını gözden geçirirsin.

Benzer bir durum olmuştu, istemediğim nefret ettiğim bir kızdı ama inat olsun diye gitmiştim.
Sizde gidin bence.

Eşin kırılsa bile zamanla unutur. Konuşmadığınız kişinin düğününe gitmek abes olur zaten.

He düğün sahibi görümce gelir özür diler ve kendisi davet ederse düğüne gitme kararını gözden geçirirsin.
Istemeye cagirtmis beni
Gitmeyecegimi siykedim gelirsede ozrunu kabul etmiyorum isi dusunce yapilacak olan bir hareket degil cunku

Ben senin yerinde olsam misafir gibi giderim misafir gibi kalkar gelirim.Böyle yaparsan ancak canlarını yakabilirsin. Düşün sen o ailenin gelinisin ama etmedikleri kalmamış..Görümcen iyi olsaydı sen onun her şeyinde pervane olmaz mıydın ? Düğüne gitmemek zayıflık olur, gidiceksin senin alnın açık. Git misafir gibi davran rezil olsunlar. Millet bilmiyor mu sanki onları.

C
Ben senin yerinde olsam misafir gibi giderim misafir gibi kalkar gelirim.Böyle yaparsan ancak canlarını yakabilirsin. Düşün sen o ailenin gelinisin ama etmedikleri kalmamış..Görümcen iyi olsaydı sen onun her şeyinde pervane olmaz mıydın ? Düğüne gitmemek zayıflık olur, gidiceksin senin alnın açık. Git misafir gibi davran rezil olsunlar. Millet bilmiyor mu sanki onları.
Canlarini yakmak gibi bir niyetim yok ama huzursuzluk istemiyorum
Ama illaki olacak yoksa ne yapmiskar dusunmusler umurumda ddgil
Evime yansisin istemiyorum sadece

Esime gitmeyecegimi soyledim
Zaten llk esime soyletip sonra mesaj yazdi kendisi
Cagirtmak ne demek ona gelelim simdi
Google amca yardimci olur size.

Biri aracı mı oldu, davet edildiniz mi?
Görümceniz yada kayınvalideniz sizi aradı mı?
çağırdılar mı dediğimde evet diyorsunuz.
Çağırttılar diye bir şey yazdınız ki anlamsız geldi.
Ama madem sizinle irtibata geçerek çağırdılar.
Eşinize değil de onlara söyleseydiniz keşke gitmeyeceğinizi de.
Benim kötü günümde yanımda değildiniz. Bu konuda kırgınlıklarım var ve geçmedi. Davetinize icabet etmek içimden gelmiyor. Mutluluklar dilerim, deseydiniz

C

Canlarini yakmak gibi bir niyetim yok ama huzursuzluk istemiyorum
Ama illaki olacak yoksa ne yapmiskar dusunmusler umurumda ddgil
Evime yansisin istemiyorum sadece

Canım benim bunu söylemeyi hiç sevmiyorum ama ne yazık ki böyle.Eşinin ailesi sana ne yaparsa yapsın eşinin gözünde silinip gidiyor aile ağır basıyor ama sen tek kelime et 70 yıl başına kakıyorlar. Hiç zıtlaşma..Ben de eşim dertleşemiyorum bak düşün bana anlatma diyor bazen dinliyor haklısın diyor ee haklıyım sonuç sıfıra sıfır elde var sıfır. Ailesine müdahale edemiyorlar, durun diyemiyorlar tatlım.Eşinle onlar yüzünden kavga etmeye değimez.

Biri aracı mı oldu, davet edildiniz mi?
Görümceniz yada kayınvalideniz sizi aradı mı?
çağırdılar mı dediğimde evet diyorsunuz.
Çağırttılar diye bir şey yazdınız ki anlamsız geldi.
Ama madem sizinle irtibata geçerek çağırdılar.
Eşinize değil de onlara söyleseydiniz keşke gitmeyeceğinizi de.
Benim kötü günümde yanımda değildiniz. Bu konuda kırgınlıklarım var ve geçmedi. Davetinize icabet etmek içimden gelmiyor. Mutluluklar dilerim, deseydiniz
Gorumcem edebinle konusabilen biri degil
Yani ona duzgunce bir konusma yapmaya calistiginuzda kufurlere siginan biri.
O yuzden ben inanin iki cumke dahi etmek istemiyorum
Birebir muhatap olmama sebebim isede zamaninda sesimi olsun diyip cikarmamam
Yani o zaman konusacaktum ama yapmadim
Suan gerek olmadigini dusunuyorum bu yuzden

Dugune gitmen senin asaletinden olur.. etliye sutluye karismaz kenarda oturursun.. esinede sadece onun hatri ve baskalarina rencide etmeme adina gittigini soylersin.. bu seni eziklemez yuceltir.. yoksa en ufak bir olayda omrunuz boyunca bunun lafini isitirsiniz bakmayin bana birakti olayina..

Dugune gitmen senin asaletinden olur.. etliye sutluye karismaz kenarda oturursun.. esinede sadece onun hatri ve baskalarina rencide etmeme adina gittigini soylersin.. bu seni eziklemez yuceltir.. yoksa en ufak bir olayda omrunuz boyunca bunun lafini isitirsiniz bakmayin bana birakti olayina..
Hic bilmiyorum
Illaki esimde onume cikartacak bir gun veya gucenecek bu huzursuzluga yol acacak

Gorumcem edebinle konusabilen biri degil
Yani ona duzgunce bir konusma yapmaya calistiginuzda kufurlere siginan biri.
O yuzden ben inanin iki cumke dahi etmek istemiyorum
Birebir muhatap olmama sebebim isede zamaninda sesimi olsun diyip cikarmamam
Yani o zaman konusacaktum ama yapmadim
Suan gerek olmadigini dusunuyorum bu yuzden

Su yüzden söylüyorum, ben de dugune gitmeniz gerektiğini düşünüyorum.
Ama bu gidişin onların özrü ve ısrarı sonucu olması gerek bence.
Onların hatasını söylediğinizde en azından normal insan tepkisi olarak utanmalarını ve kusura bakma, ama yine de böyle yapma, bir ailenin kaç günü olur böyle gel falan demelerini beklerim. Ama sizin bu fırsatı oluşturmanız lazım.
He Yok ne görümce ne kv sizi aramayıp eşinizle haber gönderiyorsa bence gitmeyin zaten.
Normal zamanda davet ha eşe ha çifte diye düşünürüm ama arada zaten kırgınlık var, hususi çağrılmalısınız

Iyi gunler kizlar
Konuya girecegim hemen, esimin kiz kardesi gorumcem evleniyor Ramazndan sonra . Dugunu dahi isteme gibi organizasyonlarina katilmayacagim bunuda eşine bugun belirttim niye diye beni dalayamadi elbette, biliyor problemlerimizi. Anlasamiyoruz. Ama bunu sebep gosteripte bu kindarligi gutmedim. En son elbise icin bana kufur kullanarak konusmasi artik bende mesafeyi iyiice acmam gerektigini hissettirdi. Bu gun esimede aynen sunu dedim " istemede, nisanda sozde veya dugunde butun bunlari bilerek bana baski yaparsan kendi bilirsin ama sonucunada katlanirsin" dedim. Seni ne zaman birseye zorladim ben kendin bilirsin dedi ama gonul koyacak zamani gelince biliyorum.
Kindarlik etmek istemiyorum ama icimde tuttugum cok sey var ve Kim olursa olsun bana kaba ve hakaret vari
Konusur bu tavirlarinda devamlilik gosterirse Silerim.
Evlenirken kimse den bir cift Soz dahil birsey beklemedigim gibi en yakin cenazelerimdede (dedem, amcam, ananem) gibi bir bassagligi da gelmedi esimin ailesinden. Hiçbir cenazeyede gelmediler zaten ama o zamanin ve acinin Verdigi duygulardan dolayi baslarina kakipta dillendirmedim. Şimdi gitmiyorum diye tefe tutulacagim biliyorum onemli degil bu fakat esim her ne kadar senin kararin desede bozulacak blki tartisacagiz bile gunu geldiginde. Kendi gider ama ben gitmem fakat o gun geldiginde bana yapacagi Afra tavrayi cekmek istemiyorum.
dugune gidip masadan kalkmayabilirsiniz..

Su yüzden söylüyorum, ben de dugune gitmeniz gerektiğini düşünüyorum.
Ama bu gidişin onların özrü ve ısrarı sonucu olması gerek bence.
Onların hatasını söylediğinizde en azından normal insan tepkisi olarak utanmalarını ve kusura bakma, ama yine de böyle yapma, bir ailenin kaç günü olur böyle gel falan demelerini beklerim. Ama sizin bu fırsatı oluşturmanız lazım.
He Yok ne görümce ne kv sizi aramayıp eşinizle haber gönderiyorsa bence gitmeyin zaten.
Normal zamanda davet ha eşe ha çifte diye düşünürüm ama arada zaten kırgınlık var, hususi çağrılmalısınız
Canim simdi olay soyle
Gorumcemin ikinci evliligi olacak, haftada bir sevgili degistirdigi icin babasi yani kayinpederim isteme olayina sicak bakmiyor ki buda benim yine basimi belaya sokar mantigiyla dusundugu icin hakli olarak.
Esime soylemis nefertiti gelsin beraber gelin yarin isteme olacak diye.
Esimde bana konuyu acti ama cekinerek cunku su son gunlerde bana yapmadigi kalmadi kardesinin surekli triplere girerek.
Yarim saat oncede gorumcem mesaj atti babam razi degil isteme sizde olsun diye
Yani babasi konusmuyormus vs vs
Amac ben degilim yani beni kullanmak ve ben buna alet olmak istemiyorum

Canim simdi olay soyle
Gorumcemin ikinci evliligi olacak, haftada bir sevgili degistirdigi icin babasi yani kayinpederim isteme olayina sicak bakmiyor ki buda benim yine basimi belaya sokar mantigiyla dusundugu icin hakli olarak.
Esime soylemis nefertiti gelsin beraber gelin yarin isteme olacak diye.
Esimde bana konuyu acti ama cekinerek cunku su son gunlerde bana yapmadigi kalmadi kardesinin surekli triplere girerek.
Yarim saat oncede gorumcem mesaj atti babam razi degil isteme sizde olsun diye
Yani babasi konusmuyormus vs vs
Amac ben degilim yani beni kullanmak ve ben buna alet olmak istemiyorum

ohooo ortada hiç bir şey Yok siz dugun derdine düşmüşsünüz.
Görümcenize
babamın razı olmadığı durumda adım atmak bana yakışmaz, ona saygısızlık olur, kusura bakma, yazın bitti gitti.
Sonra ister küfretsin, ister takla atsın.

ohooo ortada hiç bir şey Yok siz dugun derdine düşmüşsünüz.
Görümcenize
babamın razı olmadığı durumda adım atmak bana yakışmaz, ona saygısızlık olur, kusura bakma, yazın bitti gitti.
Sonra ister küfretsin, ister takla atsın.
Dugun tarihi bile almislar babasinin rizasi olmadan
Tamam yasi basinda, resit insan ozgur ama derdi babasi ailesi veya ben degilim
O yuzden bende alet olmak istemiyorum buna.

Back
X