Gorumce dugunu

Sana karşı da mı başsağlığı dilemediler ?
Hicbir sekilde lafi bile gecmedi
Bende sormadim veya dillendirmedim. Zira benden yasca buyuk insanlarin bunu bilmesi gerekirdi . Kindarlik yapmak istemiyorum ama hepsinin zamanla gelisen hareketleri artik bende volkana donustu, patlamak uzereyim.
Bana dokunmasinlar modundayim.
Yoksa o bunu yapti bu sunu dedi derdinde de degilim

Babasinin razi olacagini dusunuyor kendince gorumcem.
Ben esime bu konuda yorum bile yapmadim cunku vucut dilinden anlasiliyor dusunceleri
O yuzden ben gelmiyorum sen gudebilirsin gibi bir konusma yapip aradan cekildim.
Ikeride bunu benim kafama kakar mi dusuncesi var bende
Huzursuzluk istemiyorum cunku bunun lafini bana yaparsa ben susamayabilirim.
Lafını Yapar büyük ihtimal , kesim gitmeyeceksen göze al o lafları duyma

Çok mantıklı 1impossiblelove 1impossiblelove , eşinden bunu talep et
Talep bile bana kaba geliyor.
Cunku bana haketmedigim bir meselede hakliyken bir kufur sarfetti. Zira haksizda olsam ben abinin esiysem ki oncelik saygi olmali birey oldugumuz icin bana bunu gostermediysen ben senin hicbir davetine karsilik vermem.
Davet dedigimde iste kalabalik gozukelim cunku babasi razi degil, mahcup olmayalim ve yardimi dokunsun ayagi.
Dedigim gibi belkide dunyada son kez bile gormek istemeyecegim insanlar arasinda artik kendisi.
Vaktinde cok iyiydik, kardesimden bir tutmazdim.
Hani bir samimiyetim vardi, ailemden biri oda ailem derdim ama iyi niyet bir yere kadar.
Samimi olman bana kufur edebilecegin veya benim hakkimi gasp edecegin anlamini tasimamali.
Esimde bu konuda maraz cikarirsa yol orda git diyecegim

Hicbir sekilde lafi bile gecmedi
Bende sormadim veya dillendirmedim. Zira benden yasca buyuk insanlarin bunu bilmesi gerekirdi . Kindarlik yapmak istemiyorum ama hepsinin zamanla gelisen hareketleri artik bende volkana donustu, patlamak uzereyim.
Bana dokunmasinlar modundayim.
Yoksa o bunu yapti bu sunu dedi derdinde de degilim
Boşver kindar ol patlayıp edersen psikopat derler Çünkü

Boşver kindar ol patlayıp edersen psikopat derler Çünkü
Susmaya calisiyorum ama bi yerden sonra da mumkun olmuyor ki bu.
Ayni seyi benim kardesim esime yapsaydi ben esimin arkasinda dururdum, otelemezdim oda benim kardesim ama diye.
Guya benim kararlarima hep saygili ama daha istemeden once tavrini koydu
Kendi bilir

Seni çok iyi anlıyorum , düğün olayı aynı bİde de oldu , sadece düğüne gittim Tiksine tiksine , şimdi düşünüyorum da eşimle hiç tartışmadan yaşananları sindiremiyorum gidemeyeceğim deyip eşim kudursa da gitmeseydim diyorum , böyle böyle şimdi öyle hassasım be sinirlerim bozuk ki , keşke kindar deselerdi de böyle üzgün depresif agresif tavırlar sergilemeseydim , böyle olduğunda da sorunlu İnsan yaftası yiyorsun , kimse demiyor ki bu kızı biz bu hale getirdik

İstemeye kinaya nisana falan gitmeyin düğüne ise misafir gibi gidip hic bir seyle ilgilenmeyin
Eşinize de bastıra bastira ben senin için bu düğüne geliyorum diye söyleyin

Seni çok iyi anlıyorum , düğün olayı aynı bİde de oldu , sadece düğüne gittim Tiksine tiksine , şimdi düşünüyorum da eşimle hiç tartışmadan yaşananları sindiremiyorum gidemeyeceğim deyip eşim kudursa da gitmeseydim diyorum , böyle böyle şimdi öyle hassasım be sinirlerim bozuk ki , keşke kindar deselerdi de böyle üzgün depresif agresif tavırlar sergilemeseydim , böyle olduğunda da sorunlu İnsan yaftası yiyorsun , kimse demiyor ki bu kızı biz bu hale getirdik
Ne bileyim arti olarak iki yuzlu gibi icim o kadar dokuyken orada gulup el saklatmak istemiyorum
Veya esimle dans etmek
Yada istemesinde kizimiz soyle boyle muhabbetlerine ortak olup dinlemek.
Icimden gwlmiyor. O dugune isteme vs gidersem ben iki yuzlunun ve yuzduzun alasi olacagim
Ben kendime bunu yakistiramiyorken esimin ve ailesinin beni o ortama bu kadar seye nasil yakistirdigina kafam basmiyor.
Ben gorumcemle cok problem yasadim, ailesiylede oyle ama hicbir zaman tutupta ailesini ve kizkardesini esime sikayet etmedim.
Cocukca geldi bana, kac yasinda insanim dedim ve huzurumu bozmak istemedim.
Gecen ki tartismada bana kufur etti esim kardesi gelmiyor vs diye soruncada bozustuk dedim kapattim konuyu konusmak istemiyorum diyip.
Bende bilirdim bas ucuma oturtup sikayet etmeyi.
Ama gercekten kimseyi ama hic kimseyi esimle aramda bir kirmizi cizgi olarak gormek istemiyorum.
Evliligimi aile problemleriyle mahvetmek ve otelemek istemiyorum.
Ama bugun bu benim gisterdigim tavri esim bana gosteremefi cunku cani gostermek istemedi.

İstemeye kinaya nisana falan gitmeyin düğüne ise misafir gibi gidip hic bir seyle ilgilenmeyin
Eşinize de bastıra bastira ben senin için bu düğüne geliyorum diye söyleyin
Yarindan sonra isteme olacakmis ve suan esim bana tavir koyuyor
Daha bir kac saat once jendin bilirsin kararlarina saygim var diyen insan.
Simdi siz olsaniz gider misinuz esinuz icin bile olsa?
Ailesinin yuzune gulmuyor musum . Maymun muyum ben surekli sebeklik yapayim

Yine baslayacak insanlik sende kalsin sozlerine
Ben insanlik yapa yapa insanliktan ciktim haberi yok
insanlık zamanında onlarda da kalsaymış o zaman... yok öyle dünyanın tek enayisi sizmisiniz. yerinizde olsam bana ekşimeye başladığında bir bir eski sayfaları açardım.. sıkılır uzatmazdı da eminim. boşverin siz ne size huzurlu hissettirecekse onu yapın gerisi hiç önemli değil.

Ben gitmem istemesine falan
Bu kadar terbiyesizliğin yanina kar kalmasını istemem
Sadece düğüne oda misafir gibi

Canım boçver ya , kendini kanıtlayamazsın eşin e, ben Altıntop’da sinşrmhastaso oldum panik atak oldum , boşbet savunma kendini , eşinden sneşn gösterdiğin özeni beklersen çok yıpranırsın

Bence siz düğüne gidin, oncesinde sonrasinda eve gitmeseniz de.. eşiniz bunu başta sorun etmese de lüzumsuz akrabalar sizi esinize veya kv ye sorup da onları mahcup ettiğinde bunun acısını sizden çıkarırlar. Asalet sizde kalsin, sırf kendi aile huzurunuz için ele güne karşı gidin düğüne. Yine canınızı sıkacak bişey olursa da eşiniz sizi tutar diye düşünüyorum. Esinize de msjı verin, seni yalnız bırakmamak için ele güne karşı geldim düğüne deyin

+1

Gorumcene yine sıcak davranma. Illa birileri sorar seni goremeyince laf verme kimsenin agzina. Evine gitmezsin. Ben dugune gitmen taraftariyim. Isteme söz nişan cart curtlari içinde hamileliğini bahane et kendimi iyi hissetmiyorum de gitme

Iyi gunler kizlar
Konuya girecegim hemen, esimin kiz kardesi gorumcem evleniyor Ramazndan sonra . Dugunu dahi isteme gibi organizasyonlarina katilmayacagim bunuda eşine bugun belirttim niye diye beni dalayamadi elbette, biliyor problemlerimizi. Anlasamiyoruz. Ama bunu sebep gosteripte bu kindarligi gutmedim. En son elbise icin bana kufur kullanarak konusmasi artik bende mesafeyi iyiice acmam gerektigini hissettirdi. Bu gun esimede aynen sunu dedim " istemede, nisanda sozde veya dugunde butun bunlari bilerek bana baski yaparsan kendi bilirsin ama sonucunada katlanirsin" dedim. Seni ne zaman birseye zorladim ben kendin bilirsin dedi ama gonul koyacak zamani gelince biliyorum.
Kindarlik etmek istemiyorum ama icimde tuttugum cok sey var ve Kim olursa olsun bana kaba ve hakaret vari
Konusur bu tavirlarinda devamlilik gosterirse Silerim.
Evlenirken kimse den bir cift Soz dahil birsey beklemedigim gibi en yakin cenazelerimdede (dedem, amcam, ananem) gibi bir bassagligi da gelmedi esimin ailesinden. Hiçbir cenazeyede gelmediler zaten ama o zamanin ve acinin Verdigi duygulardan dolayi baslarina kakipta dillendirmedim. Şimdi gitmiyorum diye tefe tutulacagim biliyorum onemli degil bu fakat esim her ne kadar senin kararin desede bozulacak blki tartisacagiz bile gunu geldiginde. Kendi gider ama ben gitmem fakat o gun geldiginde bana yapacagi Afra tavrayi cekmek istemiyorum.
Zaten hamileymişsin rahatsızım sancım var de gitme eşine belli etmeden halletseydin o gün geldiğinde sancım var gelemicem deseydin daha iyi olurdu...

Sıkıntılı bir durum ama sizin yerinizde olsam bunu lehime çevirirdim. Tamam istemeye, nisana gitmeyin ama düğüne muhakkak gidin. Bunu da eşinize "senin itibarın ve hatrın için gidiyorum" diye vurgulayın. Ömür boyu eşiniz sizin başınıza kakacağına, size bir şey derse siz onun ağzını kapatırsınız. Böyle sığ oyunlar gerçekten güzel değil ama evlilik de bunlar olmadan yürümüyor. Çünkü her konuda bizi anlayan muhataplarımız olmuyor.

Sıkıntılı bir durum ama sizin yerinizde olsam bunu lehime çevirirdim. Tamam istemeye, nisana gitmeyin ama düğüne muhakkak gidin. Bunu da eşinize "senin itibarın ve hatrın için gidiyorum" diye vurgulayın. Ömür boyu eşiniz sizin başınıza kakacağına, size bir şey derse siz onun ağzını kapatırsınız. Böyle sığ oyunlar gerçekten güzel değil ama evlilik de bunlar olmadan yürümüyor. Çünkü her konuda bizi anlayan muhataplarımız olmuyor.
Esimin son tavrindan sonra hatrinida dusunmuyorum. Ben sirf onun icin gideyim mi diye bile dusundum ama adam bana demedigi kalmayan kardesi icin acti agzini yumdu gozunu .
Bunun ustune taviz verirsem omrum boyunca onun her dedigine hic hatrim yok mu sende adi altinda katlanmak zorunda kalacagim

Esimin son tavrindan sonra hatrinida dusunmuyorum. Ben sirf onun icin gideyim mi diye bile dusundum ama adam bana demedigi kalmayan kardesi icin acti agzini yumdu gozunu .
Bunun ustune taviz verirsem omrum boyunca onun her dedigine hic hatrim yok mu sende adi altinda katlanmak zorunda kalacagim
Üzüldüm gerçekten. Bende de tıpkı bu model bir görümce var. O sebeple sizi çok iyi anlıyorum. Adım kadar eminim ki görümceniz bir gün abisine de aynı terbiyesizliği yapacak. O gün geldiğinde eşiniz sizin ne kadar haklı olduğunuzu çok iyi görecek. Dilerim birbirinizi çok gücendirmeden atlatırsınız bu süreci.

Back
X