Iyi gunler kizlar
Konuya girecegim hemen, esimin kiz kardesi gorumcem evleniyor Ramazndan sonra . Dugunu dahi isteme gibi organizasyonlarina katilmayacagim bunuda eşine bugun belirttim niye diye beni dalayamadi elbette, biliyor problemlerimizi. Anlasamiyoruz. Ama bunu sebep gosteripte bu kindarligi gutmedim. En son elbise icin bana kufur kullanarak konusmasi artik bende mesafeyi iyiice acmam gerektigini hissettirdi. Bu gun esimede aynen sunu dedim " istemede, nisanda sozde veya dugunde butun bunlari bilerek bana baski yaparsan kendi bilirsin ama sonucunada katlanirsin" dedim. Seni ne zaman birseye zorladim ben kendin bilirsin dedi ama gonul koyacak zamani gelince biliyorum.
Kindarlik etmek istemiyorum ama icimde tuttugum cok sey var ve Kim olursa olsun bana kaba ve hakaret vari
Konusur bu tavirlarinda devamlilik gosterirse Silerim.
Evlenirken kimse den bir cift Soz dahil birsey beklemedigim gibi en yakin cenazelerimdede (dedem, amcam, ananem) gibi bir bassagligi da gelmedi esimin ailesinden. Hiçbir cenazeyede gelmediler zaten ama o zamanin ve acinin Verdigi duygulardan dolayi baslarina kakipta dillendirmedim. Şimdi gitmiyorum diye tefe tutulacagim biliyorum onemli degil bu fakat esim her ne kadar senin kararin desede bozulacak blki tartisacagiz bile gunu geldiginde. Kendi gider ama ben gitmem fakat o gun geldiginde bana yapacagi Afra tavrayi cekmek istemiyorum.