OYYYYY GÖRÜMCECİM Bİ TANEDİR HER GÜN GÖRÜŞÜYRZ HATTA GÜNDE BELKİ 5-10 KEZ TLFDA KONUŞURUZ AKŞAMDA MUTLAK Bİ GÖRÜRÜZ BİRBİRİMİZİ YAKIN OTRYRZ HERŞEYİMİZİ BİLİRİZ ölümüne kankayıızzz
maşallah ne kadar iyi ilişkileriniz var kıskandım valla. bende görümceyim başka bir şehirde oturuyorum. memleketime yılda 2 ya da 3 kez gidiyorum. o zamanda en fazla 4 gün kalıyorum. bazen 1 gün kalıp döndüğüm oluyor. kardeşimler annemlerle altlı üstlü oturuyorlar. ben ne zaman gitsem kardeşimler ya markete giderler evde bişey kalmadı diyerek ya da gelinimizin ablasına giderler. ben var mıyım yok muyum umurlarında olmaz. aramızda hiçbir tartışma olmadı düğün öncesi veya sonrasında. annemde hiç karışmaz sevdikleri yemek varsa onlarada verir. doğumgünü, evlilik yıldönümü, yılbaşı ve bayramlarda mutlaka hediye alırlar. eğer özel günlerde planları yoksa yemeğe gidelim derler. ama gelinimiz buna rağmen çok soğuk. bazen annemin kırıldığı zamanlar olur kırıldığımı söyliyeyim en azından bunu bilsin der. anne düşünmemiş olabilir o da pişman olmuştur der annemi engellerim. kendim asla karışmam aksine annemi de frenlerim. buna rağmen hiçbir zaman abla kardeş gibi olamadık. inşallah kaynım evlendiğinde eltimle iyi oluruz. onlarla da farklı şehirlerde olucaz ama. hayırlısı bakalım...
benim iki görümcem iki kayınbiraderim var hepsi birbirinden iyi maşallah Allah nazarlardan sakınsın hepsini çoook seviyorum çok iyiler..görümcemin biri ablam diğeri kardeşim gibi..kayınbiraderimin biri abim diğeri yine kardeşim gibi hepsiyle aramız çok iyi.ablamın eşide abimin eşide süper iyiler diğer ikisi bekar .benim kendi ablam ve erkek kardeşimde eşimle çok iyiler..anneler ve babalarlada hiçbir sorunumuz yok yanii bizler şanslı büyük güzel ailelerdeniz Allahım bozulmasına izin vermesin..(aminnnnn)
benim malesef gorumcem yok. kucuk bi gorumce isterdim ama onun yerine iki buyuk eltim var. eltilerimde cok sukur abla gibiler bana aramizda hic kiskanclik yok olmazda ins.. ilerdede kucuk bi eltim olcak, ins oda bana kiz kardes olur:))
sizlerede maşallah cnm , ins küçük eltinde kız kardeşin olur sana
küçük görümcem resmen bana aşık ..sürekli beni çok sevdiğinden bahsediyor ama ben ona tek kelime yakınlık gösteren kelime kullanmıyorum ..:))
gayet mesafeliyim ..ve mesafeli oldukça daha çok yaklaşıyor bana ..sanırım değişik bir cazibem var :))
büyük görümcem işe yaramaz ,kaprisli ,gösterişi seven bi tip .
yurtdışındao yüzden senede bikez ya görüyorum ya görmüyorum ..
bana ters bi laf ederse hemen karşılığını alır ..onunla da ilişkimiz bu yönde ..
nasıl güzel mi ? :)))
ben varım... görümcemi çok severim çok iyi anlaşırız kendi kardeşimle yaş yakınlığı sebebiyle sorun yaşasamda görümcemle asla böyle bi sorun yaşamadım. tam bir abla eşimle sorun yaşasam ilk onu ararım ve bana gerçekten çok yardımcı olur kardeşine kızar ve bunu içtenlikle yapar gösteriş olsun diye falan değil kendine ne alsa aynından banada alır bende ona tabiiii....çok hediyeleşiriz kayınvalidemle kayınpederim bu durumdan öyle mutlularki hep çevrede böyle geçinemeyenleri görünce korkuyoduk korkularımızı boşa çıkardınız diye hep bize teşekkür ederler siz mutlu olunca böyle iyi geçinince biz daha mutlu oluyoruz derler ..... gün aşırı konuşuruz ya o arar ya ben bayram için planlarımızı yaptık görümcemin eşide çok kafa dengidir eniştemiz.... o da eniştem değil abim gibidir....bu yaz tatile birlikte gittik bi otele ve çok eğlendik inş seneye yine aynı yerdeyi.....z diyeceğim o ki kızlar her iki tarafında uyumlu ve geçim ehli olması çok önemli anlayış çok önemli yoksa tek taraflı zor.... Allah herkese benim görümcem gibi bir görümce nasip etsin pardon görümcem mi dedim ABLAMMMMM o benim ABLAMMMMM......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?