- 25 Ekim 2019
- 91
- 96
- 8
- 37
- Konu Sahibi yagmurdamlasi_58
-
Fake olduğun kesin ama hikayelerine bayılıyorum terk etme buralarıArkadaslar tüm samimiyetimle soruyorum: Aptal misiniz? Kocasizlik bu kadar mi basiniza vurdu? Iki dk telefonumu bos biraktim birileri girgirina biseyler yazmis. Hemen gerilla oldum vatan haini oldum bilmem ne oldum. Ulen siz kimsiniz ya? Kimden neyden kacayim? Simdi gidip en havali fotograflarimdan birini koyacagim. Fake de siz siniz vatan haini de sizsiniz görümcem kadar adi ve kötüsünüz. Biraz gevsemeye calisin bu kadari fazla.
Fake olduğun kesin ama hikayelerine bayılıyorum terk etme buraları
Oyy korktun mu senn kim yazmış kesin kuzenin yazmıştır bu arada kibledm seniArkadaslar tüm samimiyetimle soruyorum: Aptal misiniz? Kocasizlik bu kadar mi basiniza vurdu? Iki dk telefonumu bos biraktim birileri girgirina biseyler yazmis. Hemen gerilla oldum vatan haini oldum bilmem ne oldum. Ulen siz kimsiniz ya? Kimden neyden kacayim? Simdi gidip en havali fotograflarimdan birini koyacagim. Fake de siz siniz vatan haini de sizsiniz görümcem kadar adi ve kötüsünüz. Biraz gevsemeye calisin bu kadari fazla.
koptumKuzeni yazmış dağılın
Beynin yüzüne akmış, iyi sıvamışsın
Sıvadın bu seferArkadaslar tüm samimiyetimle soruyorum: Aptal misiniz? Kocasizlik bu kadar mi basiniza vurdu? Iki dk telefonumu bos biraktim birileri girgirina biseyler yazmis. Hemen gerilla oldum vatan haini oldum bilmem ne oldum. Ulen siz kimsiniz ya? Kimden neyden kacayim? Simdi gidip en havali fotograflarimdan birini koyacagim. Fake de siz siniz vatan haini de sizsiniz görümcem kadar adi ve kötüsünüz. Biraz gevsemeye calisin bu kadari fazla.
SalakBeynin yüzüne akmış, iyi sıvamışsın
Zeyno komsum olacaktin bi de.. üzdün..Sıvadın bu sefer
Yeni nickin sanırım, bir kaç daha sıfat ekle öyle değiştir
Görümcem yazmış arkadaslar pardon..koptum
Ya neden korkayim aptal misiniz? Tutturmussunuz bi ip de ip defolun gidin sanki bisey yaptim. Ne tuhafsiniz yaOyy korktun mu senn kim yazmış kesin kuzenin yazmıştır bu arada kibledm seniMune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?